Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Automobilové, motorové oleje a maziva -Shell, Castrol, Mogul - prodej
Největší výběr v regionu - široký sortiment automobilových maziv a olejů předních výrobců, jako je Shell, Castrol, Ford nebo Brenton, naleznete v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO.
H&Z AUTO MOTO
Speciální svařované konstrukce vyrobené na zakázku
Vysoce kvalitní a cenově dostupné speciální svařované konstrukce vyrobené dle požadavků zákazníků dodává společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Prodej, pronájem kancelářské techniky, kopírovací stroje
Prodejem, pronájmem kancelářské techniky a kopírovacích strojů se zabývá česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zaměřuje na kopírovací přístroje Sharp a tiskárny a také jejich servis.
Ocelové konstrukce, zpracování plechů, kovovýroba
Ocelové konstrukce budov, schodišť, mostů a strojů, CNC zpracování ocelových a nerezových plechů realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
Kotvení strojů, ocelových konstrukcí, zábradlí, svodidel - montáž
Kotvení strojů a ocelových konstrukcí provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna. Dále také montáž zábradlí a svodidla. Vyvrtání kotevních otvorů.
BBG-BENDA, s.r.o.
Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem
Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s.r.o. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design.
Pivní soudky 5 - litrové
Pětilitrové soudky na pivo a další nápoje vhodné na oslavy a akce pro Vás vytváříme již přes 140 let.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Prodej skleněné dózy na masti, kelímky z plastu, tuby, želatinové tobolky
Prodej skleněné dózy na masti, uzávěry, kelímky z barevného skla, tuby, želatinové tobolky od firmy ELPACK, s.r.o. Vhodné pro farmacii, potraviny, chemii i kosmetiku.
ELPACK, s.r.o.
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Technické výlisky,  speciální typy krabiček a jiné obaly
Výrobní program naší firmy Tvar Pardubice je zaměřen na technické plastové výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, zinkování
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, ploty, zinkování, přístřešky pro automobily, stání, přepravní boxy, práškové lakování.
Zásuvkové kontejnery a skříňky Praha – úložné prostory nejen pro dokumenty
Nemáte v kanceláři či provozovně dostatek úložných prostor pro Vaše dokumenty a drobné kancelářské předměty? Zásuvkové kontejnery a skříňky od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy jsou ideální volbou.
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice, použité plastové sudy, dovoz a odvoz sypkých stavebních materiálů, přepravy automobilů.
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Potřebujete více úložných prostorů pro Vaši kancelář či pracovnu? Úložné kancelářské systémy BISLEY v mnoho variantách nabízí společnost Enprag s.r.o. ve svém internetovém obchodě.
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní krepovaný papír, zpracování papíru, kartonu a lepenky, kvalitní obalový papír, recyklace papíru.
G.T.MANDL, a.s.
E-shop, internetový obchod, prodej regálů za akční ceny
E-shop a internetový obchod regálů za akční ceny realizuje společnost Kovona System a.s. v Českém Těšíně, která se specializuje regály různých provedení i velikostí.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Kancelářská technika - prodej a kompletní servis
Pokud sháníte spolehlivého servisního technika, který vám zaručí kompletní servis kopírky nebo jiné kancelářské techniky, tak je zde pro vás v Olomouci společnost Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 2D a 3D vizualizace, návrhy interiéru, zaměření
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 3D vizualizace, 2D návrhy interiéru včetně designu, zaměření prostoru laserovou technikou, výkresová dokumentace, provedení včetně stavebních úprav.
Odborný servis traktorů a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, FENDT
Odborný servis traktorů FENDT a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, prodej náhradních dílů a také olejů, diagnostika, servis klimatizací.
Servis Traktorů s.r.o.