Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výhodný pronájem mobilních WC v několika různých typech | Nymburk
Výhodný pronájem mobilních WC a to hned v několika různých typech.
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku – Kralupy nad Vltavou
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku Vám spolehlivě navrhne, nainstaluje a bezporuchovost zajistí společnost ELMEP, s.r.o. z Kralup nad Vltavou.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Vysoce kvalitní skladové regály s návrhem a realizací do výšky až 10 m
Skladové regály s kompletní projekcí skladového hospodářství a následnou realizací ve vysoké kvalitě dodá firma Služby, stavby, montáže spol. s r.o., z Veltrus na Mělnicku.
CNC obrábění Kolín - Kolmetal s.r.o. - zakázkové obrábění kovů
Využijte naše kovoobrábění na špičkových strojích v moderní dílně, která splňuje požadavky na veškeré zakázkové obrábění kovů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Prodej, pronájem, mobilní toaletní kabiny, WC, kadibudky, oplocení, pisoáry
Zajišťujeme prodej a pronájem mobilních toaletních kabin, jako jsou například kadibudky, pisoáry, mobilní WC, invalidní toalety a další.
Prodej a montáž ručních a pojízdných hasicích přístrojů všech typů | Kolín
Působíme po Kolínském okresu od roku 1996 a zajišťuje služby v požární ochraně po celé ČR.
Znalecké posudky BOZP i odborné poradenství pro bezpečnost práce | Kolín
Vytváříme proto nejen znalecké posudky BOZP, ale zabýváme se také odbornými školeními a poradenstvím.
CNC frézování, zakázkové obrábění kovů, ocel, mosaz, dural, měď, hliník
Provádíme profesionální zakázkové obrábění kovů, jako je CNC frézování s materiály, jako jsou ocel, mosaz, dural, měď, hliník a další.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Ocelové konstrukce Praha-západ - schodiště, žebříky, poklopy, výroba na zakázku
Divize KOVO ze společnosti První jílovská a.s. Praha-západ) se zabývá výrobou ocelových konstrukcí, jako jsou např. schodiště, žebříky, poklopy a další výrobky na zakázku dle přání zákazníka.
Laserová pracoviště pro kalení laserem - návrh jakékoliv konstrukčního řešení
Laserová pracoviště pro kalení laserem na míru každému zákazníkovi zajistí společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o.
Řezání vodním paprskem | Kolín, Nymburk, Poděbrady, Čáslav, Kutná Hora
Řezání vodním paprskem je pro nás jednou z důležitých činností, kterou se zabýváme. Naše firma Plehaso k.s. se pohybuje především v oblasti moderního zpracování plechů. Zabývá se rovněž zakázkovou výrobou z různých druhů materiálu. - řezání vysokotlakým vodním paprskem - řezání laserem - ohýbání - obrábění - tvarování - ...
DELTA PROTEKT - povrchová úprava kovů SVUM-CZ
DELTA PROTEKT vodou ředitelná povrchová úprava kovů od SVUM-CZ. Mimořádný protikorozní povlakový systém DELTA PROTEKT zajistí dokonalou ochranu. Potřebujete prodloužit životnost vašich výrobků? Hledáte vhodný protikorozní povlakový systém, který přilne i na hliník a ušlechtilé oceli? Tato metoda se nejvíc využívá při povrchové ochraně ...
Drobné i generální opravy traktorů ZETOR Velim
Opravy traktorů ZETOR Velim i další zemědělské techniky vám nabízíme v záruční době i po ní.
Řezání a vrtání laserem - nejdokonalejší metoda dělení materiálu
Řezání a vrtání kovových a organických materiálů pomocí různých druhů laseru provádí společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.
Obaly a obalové materiály pro úspěšné výrobky Kladno
V dnešní době víme, že sebelepší výrobek nebude spotřebitelsky oblíbený, pokud nebude mít kvalitní a zajímavý obal. Při výrobě obalů je potřeba využívat kvalitních materiálů a nejmodernější techniky.
Opravy, modernizace požární hasící techniky, nástavby, podvozkové části, motory
Zajišťujeme opravy a modernizace požární hasící techniky, účelových nástaveb, podvozkových částí i motorů v naší firmě Požární technika KOMET s.r.o. sídlící nedaleko Kolína.
Strojírenská výroba, kovovýroba, CNC obrábění, lisování, ohýbání, dělení
Naší stěžejní činností je strojírenská výroba a kovovýroba, provádíme dělení materiálu CNC, obrábění, lisování, ohýbání trubek, protahování drážek a další činnost.
Hasicí přístroje, které mohou zachránit majetek i životy - Kolín
Opravy, prodej, repase, modernizace hasicích přístrojů a požární techniky provádíme už řadu let a nezalekneme se tak ničeho.
Řídící, informační a databázové systémy Kralupy nad Vltavou - nadstavba měření a regulace
Řídícími, informačními a databázovými systémy se v Kralupech nad Vltavou věnuje společnost ELMEP s.r.o. Tato oblast činnosti je nedílnou částí kompletních služeb společnosti.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Bezpečnostní systémy vás ochrání před zloději i ohněm - Kralupy
Bezpečnost zaměstnanců by měla být pro každou firmu tím nejdůležitějším. Ne všechny průmyslové provozy však požadavky na bezpečnost splňují. Pro takové případy je tu společnost ELMEP, která zajistí svými bezpečnostními systémy bezpečí i v těch nejtěžších podmínkách. Společnost ELMEP se snaží nabízet soukromým firmám i velkým průmyslovým ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Automatizační technika pro firmy|Kralupy nad Vltavou
Automatizační techniku firmám dodáme, nainstalujeme do provozu a poté regulujeme a provádíme odborný servis. Produkty dodáváme do těžkého i lehkého průmyslu, farmacie, energetiky, vodohospodářství a automobilového, kosmetického a potravinářského průmyslu. Nabízíme Vám analyzační techniku, bezpečnostní, hasicí, řídicí, informační a databázové ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Měření a regulace Kralupy nad Vltavou – meteorologie, vážní systémy aj.
Společnost Elmep nabízí systémová řešení pro společnosti zabývající se průmyslem. Jednou z jejich činností je i měření a regulace. Soustřeďují se na průmyslovou automatizaci a přizpůsobují se požadavkům klienta. Jsou flexibilní a přizpůsobí se neobvyklým zakázkám. Důležitá je oblast měření fyzikálních veličin, jejich ovlivňování a ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Vzduchotechnika a klimatizace Kralupy nad Vltavou
I když obor klimatizace a vzduchotechnika patří k nejmladším oborům společnosti Elmep Kralupy nad Vltavou, i tak jste narazili na odborníky. Oba obory jsou v dnešní době hodně využívány soukromníky i podnikateli, protože hodně šetří energie. V případě vzduchotechniky dodáváme potrubní rozvody, systémy řízení. Jedná se většinou o velké stavby, ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Výroba forem pro vstřikování plastů Kolín s klínovým rozjížděním nebo šroubovým vytáčením tvárníků
Vyrábíme formy pro vstřikování plastů ve variantě jedno a dvou komponentní v naší firmě TESPON s.r.o. sídlící v Kolíně.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín