Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Automatizační technika Kralupy nad Vltavou - kompletní služby a dodávky pro firmy
Kralupská společnost ELMEP s.r.o. se zaměřuje na kompletní služby a dodávky automatizační techniky. V tomto oboru u nás pracují pouze specialisté s mnohaletou praxí.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Údržba a servis měřícího zařízení v lehkém i těžkém průmyslu Kralupy nad Vltavou
Potřebujete pravidelný servis zařízení měření a regulace automatizační techniky? Společnost Elmep Vám tyto služby nabízí.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Absorpční chladící věže Praha východ - prodej klimatizačních jednotek
Absorpční chladící klimatizační jednotky a věže nabízí k prodeji společnost Sokra klimatizace Praha SOKRA, s.r.o.
Stavební a zemní stroje, revize Rakovník - slavíme 21 let ve vzdělávání dospělých
Revize stavebních a zemních strojů, zdvihacích zařízení a vysokozdvižných vozíků v Rakovníku provádí firma Jan Šlegr – Horizont vzdělávací středisko.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Přenosný hasicí práškový přístroj | Kolín
Práškový hasicí přístroj - 6 kg je nejprodávanější typ hasicího přístroje vůbec, mnohostranný pomocník prakticky kdekoliv.
Klimatizace Haier pořídíte i přes e-shop Praha - 1. profesionální internetový obchod klimatizací
Pokud řešíte horké letní měsíce nebo si potřebujete přitopit v přechodném a zimním období, pořiďte si klimatizaci/ tepelné čerpadlo.
Solární sestavy pro ohřev teplé vody Praha - tepelné systémy HAIER
Nabízíme solární sestavy pro ohřev vody a systémy HAIER. Naše prodejny naleznete v Praze i ve všech dalších regionech ČR.
Antikorozní povrchové úpravy kovů SVUM-CZ | Kolín
Chraňte kovy účinnou metodou DELTA MKS. Včas zabráníte všem vnějším vlivům na vaše výrobky. Dokonalou ochranu docílíte jedině včasnou antikorozní povrchovou úpravou. Firma SVUM-CZ Kolín na základě licence provádí antikorozní povrchové úpravy kovů. Povrchová úprava kovů metodou DELTA MKS je antikorozní povrchová úprava kovů neobsahující ...
Klimatizační zařízení a split multisplit systémy pro kanceláře i administrativní budovy
Společnost SOKRA s.r.o nabízí prodej klimatizačního zařízení, čističky vzduchu, multi split systémů.
Výroba a prodej automatické výrobní linky Čelákovice - CNC obráběcí stroje
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem obráběcích strojů a automatických výrobních linek.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Automatizační technika Kralupy nad Vltavou - kompletní služby a dodávky
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na komplexní služby a dodávky v oblasti automatizační techniky. Společnost je na trhu již řadu let a proto má obrovské zkušenosti.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Povlakové hmoty Delta Protekt VH 300 | Svum CZ Kolín
Povlakové hmoty Delta Protekt VH 300 zvyšují především tvrdost materiálů. U nás ve firmě Svum CZ Kolín známe dost variant, jak tohoto efektu dosáhnout. Povlakové hmoty Delta Protekt VH 300 jsou na bázi silikonů. Na materiálech zanechávají po vytvrzení ochrannou průhlednou vrstvu. Technické informace: Je povlakovým materiálem na bázi litium – ...
Zpracování plechů Plehaso. My víme jak do toho říznout!
Zpracování plechů Plehaso. My víme jak do toho říznout! Jsme odborníci na moderní zpracování plechů a dělení materiálu. Používáme technologie dle posledních trendů, a zajišťujeme tak vysokou kvalitu našich výrobků a rychlost realizace zakázek. Řežeme plechy vodním paprskem, 3D vodním paprskem nebo laserem. Plechy o síle maximálně 8 mm nejen ...
Měření a regulace, elektro Kralupy nad Vltavou
Firma ELMEP s.r.o. se zabývá měřením a regulací ve městě Kralupy nad Vltavou. Oblastí průmyslové automatizace je měření fyzikálních veličin, jejich ovlivňování a řízení za pomoci akčních členů.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Valivá ložiska, lineární vedení pro jednoúčelové obráběcí stroje Mladá Boleslav
Společnost VALID, s.r.o. z Mladé Boleslavi se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem valivých ložisek a lineárních vedení pro jednoúčelové obráběcí stroje.
Elektrické mlýnky na maso Praha – pro rychlou velkokapacitní výrobu
Vyrábíme kvalitní elektrické mlýnky na maso pro velkokapacitní výrobu v Praze i v ČR.
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích Slaný - využíváme nejmodernější CNC stroje
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích vyrábí společnost Nástrojárna Palaba ve Slaném.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Balicí stroje, vakuové baličky stolní, stojanové a dvoukomorové - komfortnější práce se surovinami
Vakuové baličky jsou vhodné pro restaurace, školní jídelny, hotely, supermarkety, prodejny lahůdek k pro balení všech druhů potravin, pevných i tekutých.
Přístroj pro tepelná zařízení, solární panely - instalace, údržba - REMS Solar-Push
Moderní přístroj určený pro plnění, proplachování a odvzdušňování uzavřených systémů a to během jednoho pracovního kroku nabízí firma REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Prodej ložisek, řemenů, nářadí a dalších produktů Mladá Boleslav
Společnost VALID, s.r.o. se zabývá maloobchodním ale i velkoobchodním prodejem produktů pro lehké strojírenství. Naše nabídka zahrnuje nesčetné množství nejrůznějších produkt.
Prodej materiálu pro lehké strojírenství Mladá Boleslav - ložiska, lineární vedení
Společnost VALID, s.r.o. z Mladé Boleslavi se zabývá maloobchodní i velkoobchodním prodejem pro lehké strojírenství se zaměřením na valivá ložiska a přímé vedení jednoúčelových obráběcích strojů.
Prášková lakovna pro ekologické a dekorativní ošetření předmětů
Pátráte po možnosti kvalitní a atraktivní povrchové úpravy kovových materiálů, která je navíc šetrná pro životní prostředí? Prášková lakovna LAKOL s.r.o. vám přesně toto umožní. Nabízíme ekologické práškové lakování kovů jako je ocel, nerezová ocel, pozinkovaná ocel, hliník, zinek, mosaz, měď či litina. Prášková lakovna dodá kovovým materiálům ...
Řemeny a řemenice OPTIBELT Mladá Boleslav – pro stroje i automobily
Všechny druhy řemenů a řemenic značky OPTIBELT pro stroje i automobily seženete v naší prodejně v Mladé Boleslavi. Nabízíme kompletní program řemenů a řemenic. Na skladě máme řemeny klínové i variátorové, neoprénové ozubené, ploché hladké i žebrové a polyuretanové metrické nebo palcové. Také dodáme řemeny na zakázku. Do řemenů je potřeba ...
Přesné CNC obrábění do průměru 300 mm - Kolín
Přesné CNC obrábění - obrábění až do průměru 300 mm. Dostupnost CNC obrábění je v našich možnostech v okruhu 100 km včetně Kolína. Obrábění za příznivou cenu. Naše práce je předně zaměřena na zakázkovou výrobu. Hojně poskytované služby našim zákazníkům jsou obrábění, soustružení a frézování kovů. Stroje zvládnou obrábět díly z tyčového ...
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín