Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
CNC frézování Praha – kvalitní frézování za přijatelné ceny
Nabízíme profesionálně provedené CNC frézování na špičkových strojích, to vše za cenově příznivých podmínek - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Profesionální kovoobrábění Kolín – sériová i kusová výroba
Zakázkové kovoobrábění poskytujeme našim českým i zahraničním klientům.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Strojírenská výroba, ocelové konstrukce Kolín
Portfolio naší firmy je především strojírenská výroba, ocelové konstrukce a montáž zařízení pro energetiku - Profitall spol.s r.o. Kolín
Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Prevence a poradenství před požáry, požární bezpečnost objektů a staveb
Zajišťujeme prodej, montáž a revize zařízení požární bezpečnosti a ochrany, požární bezpečnost objektů a staveb - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín, Kutná Hora, Nymburk
CNC obráběcí stroje Čelákovice – horizontální soustruhy SP 12/15CNC
Vyrábíme CNC obráběcí horizontální soustruhy. Vyberte si ten ideální pro Vás v naší firmě v Čelákovicích.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy – úspora vody až 40%
Úspory času, vody a především krásně kvetoucí zahrady a upraveného stále zeleného trávníku docílíte pouze s automatickým zavlažovacím systémem od společnosti AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech.
Samolepicí pásky Stokvis Tapes Praha - světový zpracovatel pásek
Samolepicí pásky pro průmyslová odvětví, speciální lepící pásky v požadovaných rozměrech vyvíjí, testuje a vyrábí světový zpracovatel pásek Stokvis Tapes Praha.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Robotizované soustružnické pracoviště s horizontálními nebo vertikálními soustruhy
Společnost CZ.TECH Čelákovice se zbývá výrobou a prodejem robotizovaných soustružnických pracovišť. Druhy pracovišť - SP 15 CNC, SPV 20/40 DUO, ALR 200 a 300, SP 15 TRIO a také SP 15 s portálem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Balicí služby, návrh a výroba obalového materiálu, sáčků z plastových i papírových fólií
Balicí sáčky na zakázku Vám vyrobí společnost Balírna Balmex sídlící v obci Kropáčova Vrutice – Kojovice. Bohatý sortiment sáčků různých tvarů, velikostí a materiálů.
Horizontální CNC soustruhy Čelákovice - výroba, prodej, litinová konstrukce
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem horizontálních CNC soustruhů. Vyberte si vhodný typ stroje - SP 12/15 CNC, SP 30 CNC, SP 35/40 CNC, SP 45/50 CNC, SP 280/380 Y CNC.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Převodovky ZPM Kolín - Čtvrtotáčkové motorové šnekové převodovky ZPM
Zabýváme se návrhem, výrobou a prodejem motorových komponentů včetně převodovek ZPM a Mastergear - ZPA Pečky, a.s. Kolín
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Výroba forem Kolín, konstrukce – optimální řešení realizace
Zajišťujeme konstrukce, výkresovou dokumentaci, dále provádíme změny a úpravy dat pro další zpracování - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
OKBHI a medicinální pára – pro laboratoře klinické biochemie, hematologie a imunologie
OKBHI a medicinální páru i další přístrojové vybavení pro úpravu vody klinických laboratoří biochemie, hematologie a imunologie zajistí společnost GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Automatické výrobní linky Čelákovice – projektování a výroba
Pro služby výroby a prodeje automatických výrobních linek pro obrábění hřídelí, pro soustružení motorů nebo pro zarovnání, navrtání a soustružení hřídelí kontaktujte společnost CZ.TECH Čelákovice a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Automatické závlahy Poděbrady, čerpadla Mladá Boleslav, Nymburk
Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej instalačního materiálu, pro koupelny, automatické závlahy - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Zakázkové CNC obrábění kovů a povrchová úprava kovů
Provádíme obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů – kovoobrábění, řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - Kolmetal s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Systémová řešení podniků průmyslové výroby Kralupy nad Vltavou
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou s mnoha zkušenostmi nabízí své služby poradenství v oboru systémových řešení pro průmyslové podniky s rozsahem do mnoha průmyslových odvětví.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Výroba průmyslových, motocyklových a dopravních řetězů Praha
Společnost CONTRA Praha, s.r.o. od roku 1992 poskytuje komplexní služby v oboru převodové techniky se specializací na řetězové převody.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Počítačky a manipulátory archů nejen pro tiskárny a výrobny cenin
Společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Prahy nabízí počítačky archů, které ocení tiskárny, výrobci cenin, knihtiskaři i balírny archů.
Laserové značení – trvané a nesmazatelné, nekontaktní
Trvalé a nesmazatelné značení výrobků nebo reklamních předmětů provádí bezkontaktní metodou laserového značení provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.
Výtahy osobní, nákladní i luxusní, dodávka, montáž, servis
Výtahy osobní, nákladní, atypické, panoramatické i luxusní, projektuje, vyrábí, dodává, montuje a servisuje společnost NOVÉ VÝTAHY 2OOO, s.r.o., Brandýs nad Labem.