Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push pro účinné odvápnění potrubí a nádrží
Zavápněných trubek a nádrží bojlerů, průtokových ohřívačů nebo topných a chladicích zařízení Vás zbaví účinné elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push od společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Přepravní chlazení a klimatizace THERMO KING, prodej, montáž a kvalitní servis
Kvalitní přepravní chlazení, klimatizace a konvektory topení Vám poskytne společnost PEK - TK s.r.o. z Kolína. Zajistíme Vám přepravu mraženého zboží dle Vašich individuálních požadavků.
Bezpečnostní agentura, kontrola zaměstnanců na nemocenské
Kontrola zaměstnanců na nemocenské, dohled na pracovníky v době pracovní neschopnosti vykonává pro zaměstnavatele bezpečnostní agentura CBS HILLBOR – Jiří Oščádal.
Bezúdržbový dopravník pro přepravu zeleniny
Šetrný a rychlý způsob přesunu očištěné zeleniny z pračky k dalšímu zpracování zajistí nerezový dopravník od společnosti CONTRA Praha, s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Bezpečnostní tabulky Kolín - značení technického vybavení požární ochrany
Prodej bezpečnostních tabulek, výroba bezpečnostního značení jakékoliv velikosti  do 7 pracovních dnů - Uhas Josef Korelus Kolín
Hasicí přístroje Kolín Poděbrady Nymburk Kutná Hora Čáslav Pečky
Prodej, servis, revize hasicích přístrojů a hydrantů, dále provádíme kompletní služby požární ochrany - Uhas Josef Korelus Kolín
Hydraulické oleje, maziva, oleje, Strančice, Praha
Nakupte hydraulické oleje a maziva u firmy Fuchs – oil, s nejširší nabídkou olejů a maziv v České republice.
Sledování auta Praha – dokonalý a neustálý přehled pohybu Vašeho vozu
Společnost 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům službu sledování auta pro dokonalý a neustálý přehled pohybu Vašeho vozu s funkcí knihy jízd.
Lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu Mladá Boleslav – dlouhotrvající efekt
Použití kvalitních materiálů a dodržení předepsané technologie pro dlouhotrvající efekt při lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu garantuje AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavy.
Termická gastro technika eshop – široký výběr profesionálního vybavení
Podnikáte v oblasti gastronomických služeb a potřebujete špičkovou termickou gastro techniku? Široký výběr naleznete v eshopu společnosti GASTROART CZ spol. s.r.o. z Prahy.
Magnetické separátory – oddělení nechtěných kovových elementů ze směsí
Spolehlivé oddělování nežádoucích kovových elementů ze sypkých, kapalných i plynných směsí provedou magnetické separátory od společnost ELIDIS s.r.o. z Odolene Vody.
Mostové jeřáby Jílové u Prahy – výroba, servis, rekonstrukce
První jílovská závod Kovo – jeřáby se sídlem v Jílové u Prahy nabízí výrobu vysoce kvalitních a spolehlivých mostových jeřábů, dále jejich servis, rekonstrukci a modernizaci.
Nekonečné brusné pásy a jejich výroba, prodej brusiva, brusných kotoučů a materiálů
Profesionální výrobu a prodej nejrůznějších brusných materiálů naleznete u společnosti BUSTKO - Josef Burďáček z Kolína. Bohatý sortiment brusiv a brusných pásů té nejvyšší kvality.
Kvalitní ochranné fólie na skla vydrží i v zimě
Provádíme lepení fólií na skla, které vydrží i náročné mrazivé podmínky. Účinné řešení proti přehřátí interiéru automobilu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov.
Vícepodlažní regálové konstrukce pro zvýšení kapacity skladových prostor
Patrové regálové konstrukce, vícepodlažní galerie, zvětšení uskladňovacích prostor realizuje, dodává a montuje společnosti Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., okres Mělník.
Gastro vybavení a zařízení e-shop - Nakupujte gastro vybavení u nás!
Společnost GASTROART CZ, spol. s r.o. nabízí kompletní služby pro gastronomické provozy po celé České republice.
Výroba obalů, kartonáže a průmyslových krabic Příbram – i dortové a potravinářské
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu obalů, kartonáže a průmyslových krabic včetně dortových a potravinářských v množství podle přání.
Soustružení, frézování, svařování Praha – pro kusovou i sériovou výrobu
ELEKTROMECHANIKA Úvaly, s.r.o. se nachází nedaleko Prahy a dobré dostupnosti a nabízí kvalifikované služby soustružení, frézování, svařování jak pro kusovou, tak pro sériovou výrobu.
Výhodný pronájem mobilních kontejnerů které vytvoří skvělé zázemí
Nic nekupujte, jen si výhodně pronajměte mobilní kontejnery vhodné jako kancelářské, obytné, skladovací nebo sanitární - WC Servis s.r.o. Nymburk, Lovosice, Přerov, Příbram
Revize hasicích přístrojů, hydrantů a dalšího zařízení
Provádíme 1x za rok kontroly a revize hasicích přístrojů a hydrantů - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín
Povlaková antikorozní úprava řady Delta Seal pro odolnost materiálů
Provádíme velmi účinné povrchové antikorozní úpravy, Povlakové materiály řady Delta Seal pro povlakování závitových dílů - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Revize stavebních a zemních strojů Rakovník zamezí úrazům a škodám
Záleží Vám na zdraví Vašich zaměstnanců a bezproblémovém chodu Vaší firmy? Nechávejte pravidelně dělat revize Vašich stavebních a zemních strojů. Tyto služby nabízí firma Jan Šlegr z Rakovníka.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Ultračistá voda pro lékárny a laboratoře ČL 9000 – mikrobiologicky nezávadná voda
Vyžaduje-li Vaše profese použití ultračisté vody podle ČL 9000, například v lékárně či jiném farmaceutickém oboru, neobejdete se bez produktů firmy GORO spol. s r.o. se sídlem v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Produkty pro urologii Praha – včetně kompletního servisu přístrojů
Urologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty pro urologii, přístroje a vybavení včetně kompletního servisu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Povrchová úprava DELTA TONE od firmy SVUM-CZ, MKS, SEAL, PROTEKT
Povrchovou úpravu kovů navíc nabízíme hned v několika variantách. Vybrat si tak můžete úpravu přesně podle vaší potřeby- SVUM-CZ, s.r.o. Kolín