Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Tradiční ruční dvoukolové vozíky výroba a prodej Beroun – snadná přeprava věcí
Tradiční ruční dvoukolové vozíky v několika variantách pro přepravu různých věcí vyrábí a prodává KOVODRUŽSTVO, výrobní družstvo v Žebráku, okres Beroun.
Prodej náhradních dílů na garážová vrata a brány pro celý evropský trh
Prodejem a montáží náhradních dílů na garážová vrata a brány včetně dílů na jejich pohony se zabývá na celém evropském trhu společnosti Hanoka z Kladna.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Filtrační síta pro průmysl – filtrační technika se snadnou údržbou
Snadná údržba zajistí filtračním sítům od společnosti STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna maximální průtok a efektivní fungování.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví
Voděodolné pásky STOKVIS TAPES, lepící pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví, telekomunikační zařízení vyrábí společnost Stokvis Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Postřikovací technika, výroba postřikovačů, přestavby a servis, díly od renomovaných značek
Postřikovače dle Vašich individuálních požadavků Vám vyrobí společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany z okresu Benešov. Opravíme a přestavíme Váš postřikovač tak, aby Vám posloužil ještě mnoho let.
Výstavba a plynofikace kotelen, výroba, servis a revize středotlakých kotlů i tlakových nádob
Kontrolu, výrobu či opravu Vašeho kotle či ocelového komínu Vám zajistí společnost s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru FEROSTAV, a.s. z Kolína.
Holdomaty - nízkoteplotní trouby pro udržení optimální teploty pokrmů
Specializované přístroje pro udržení optimální teploty pokrmů, holtomaty - nízkoteplotní trouby pro jídelny a stravovací zařízení, naleznete v nabídce společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o. z Prahy.
Průmyslové řídicí systémy, systémy pro inteligentní řízení budov
Průmyslové řídicí systémy kategorie PLC, systémy pro inteligentní řízení budov, automatizace, regulace, dohled na stroje, budovy, dopravu a procesy vyrábí společnost Teco a.s.
Zakázková výroba lodí a člunů, opravy, záplatování laminátových a plastových lodí
Laminátové sportovní lodě i čluny přímo na míru Vašim požadavkům Vám zajistí společnost POLYFEX - Petr Maňhal z Berouna. Kvalitní práce, kterou ocení milovníci rybaření i vodáctví.
Nízkozdvižný vozík BT Levio pro manipulaci ve stísněných prostorách Praha
Pracujete ve stísněných prostorách, ale přesto potřebujete rychle manipulovat se zbožím?
Intervenční kardiologie a radiologie - produkty a přístroje Praha
Produkty určené specializovaným pracovištím a klinikám intervenční kardiologie a radiologie nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
Systém pro správu flotily manipulační techniky - I_Site je nejlepší řešení
Nachází se ve Vaší firmě velké množství manipulační techniky? Ztrácíte přehled o všech vysokozdvižných vozících?
Půjčovna zemědělských strojů Kutná Hora – k půjčení více jak 15 strojů
Nabízíme výhodné zapůjčení zemědělských a závěsných strojů oproti složení příslušné kauce a podpisu smlouvy - VOBOSYSTÉM s.r.o. Kutná Hora
Kontrola a servis zařízení a požární techniky Kolín – komplexní služby dle technických norem
Provádíme kontrolu i servis požární techniky a zařízení, ruční i pojízdné hasící přístroje, požární hydranty, servis ruční i pojízdné požární techniky - Požární technika KOMET s.r.o. Kolín
Filtrační prvky Kladno – snadná údržba maximálního průtočního stavu
Filtrační prvky jako štěrbinové trubice, válcová či plochá síta nebo slinuté porézní tkaniny dodává firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Vozík za kolo, dvoukolová kára, rudl Beroun – nenoste Vaše věci v rukách
Specialisté na ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, vozítka pro děti, vozíky za kolo, drobnou manipulační techniku a vozíčky na zakázku. Kvalitu zaručuje i množství klientů doporučují firmu.
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Modernizace hasičských vozů Kolín – repase, opravy a modernizace
Naše firma Požární technika KOMET s.r.o. Kolín se zaměřuje i na opravy, repase a modernizace požární techniky a kontroly, revize a servis hasicích přístrojů.
Prodej traktorů ZETOR Velim, servis traktory Zetor Nymburk, Kolín
Firma poskytuje kompletní služby pro zájemce i uživatele techniky Zetor - zajišťujeme prodej traktorů ZETOR Velim, financování, servis, opravy a prodej náhradních dílů.
Nově zrekonstruovaná lakovna Kutná Hora – instalace nové nanášecí kabiny
Firmám nabízíme špičkové povrchové úpravy v naší nově zrekonstruované lakovně prodloužené na 5 metrů - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora