Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kvalitní vodácká výbava a potřeby, plastové a nafukovací lodě, kajaky, rafty, pádla, vesty
Vybavení pro sjíždění i těch nejdivočejších řek výhodně pořídíte u firmy HIKO SPORT s.r.o. sídlící v obci Jíloviště u Prahy. Veškeré vodácké potřeby pro zkušené i začínající vodáky.
RFID technologie - identifikace budoucnosti již dnes
V sortimentu společnosti TFP universal a.s. najdete také tagy, ruční i fixní čtečky, antény a tiskárny od společnosti Zebra, využívající technologii RFID.
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, svařování a povrchové úpravy kovů
CNC obrábění kovů, řezání, vrtání, broušení, lisování, svařování a povrchové úpravy kovů, výrobu dřevozpracujících strojů realizuje kovovýroba ZETECH, a.s.
Plnění a rozvoz CO2 Kolín - pro potravinářské a technické účely
Naše firma Josef Korelus UHAS Kolín nabízí zákazníkům plnění CO2 pro potravinářské a technické účely.
UV technologie, zářiče, měřidla, lepidla pro široké využití
UV technologie, zářiče, měřidla, lepidla dodává společnost TFP universal z Prahy.
Elektrické pece pro průmysl, kalírny, nástrojárny, laboratoře, výroba na zakázku
Elektrické pece na zakázku Vám vyrobí experti na průmyslové pece ze společnosti Václav Svoboda ve Světicích u Říčan. Kvalitní pece s dlouhou životností a za příznivou cenu.
Kovovýroba, obrábění kovů, výroba spojovacích prvků pro potrubí
Kovovýroba, výroba komponentů pro potrubní systémy, vodovodní a plynové rozvody, ventily, fitinky, spojovací prvky z mosazi, oceli a bronzu realizuje společnost FMP a.s.
Soustružení kovů Kolín – kompletní soustružnické práce
V kovoobrábění máme dlouholetou praxi, kvalita kovoobrábění je samozřejmostí, sériová i kusová výroba - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Nabídka na papírové krabice na míru s možností potisku
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu papírových krabic pro přepravu nebo přímý prodej zboží s možností potisku.
Obrábění a svařování Kolín - špičkové soustružení, frézování, rovinné broušení, vyvrtávání
Nabízíme služby v oboru obrábění a svařování, zámečnická výroba, brány a vrata - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s.
Modernizace a opravy CNC strojů Čelákovice - přestavby na CNC provedení, servis
KOPRETINA s.r.o. je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice, a.s. a zabývá se modernizacemi a opravami CNC strojů. Společnost je na trhu od roku 1994.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Nerezová umyvadla a dřezy – prvotřídní kvalita
Širokou nabídku kuchyňských a vyvařovacích nerezových dřezů a umyvadel nejen pro gastro podniky nabízí v prvotřídní kvalitě společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Nerezové kuchyně Praha – zakázková i atypická výroba gastro nábytku
Pokud zařizujete restauraci, školní jídelnu, kavárnu či hotel nebo penzion, jistě budete potřebovat kvalitní nerezovou kuchyň a oceníte i další z nabídky společnosti GASTROART CZ spol. s.r.o. z Prahy.
Lokalizace aut - sledování automobilů – aktuální poloha vozu i historie jízd
Společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům komplexní služby v oblasti lokalizace a sledování automobilů včetně možnosti zjistit historii pohybu vozidla.
Bezpečnostní mříže, certifikované zabezpečovací zábrany a systémy TETRA Security
Certifikované bezpečnostní mříže, bezpečnostní zábrany a systémy včetně dopravy a odborné montáže nabízí společnost TETRA Security, s.r.o. z Úval u Prahy.
Povrchová úprava kovů Kolín - Kovoobrábění kovů a povrchové úpravy Kolín, Kutná Hora, Poděbrady
V oblasti kovoobrábění uspokojíme každého zákazníka. Na základě přání zákazníka se nezaměřujeme jen na kovoobrábění, ale i na povrchovou úpravu kovů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Modernizace CNC strojů Čelákovice - profesionální přístup
Firma Kopretina je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice nabízející mimo jiného i modernizaci a opravu CNC strojů, přestavby konvenčních strojů na CNC provedení v České republice i na Slovensku.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.
Empiro arény Praha - luxusní prostor pro kavárny, cukrárny a jiná občerstvení
Elegantní vzhled a variabilní vnitřní prostor pro provoz kavárny, baru, restaurace, fast foodu nebo rozšíření kapacit nabízí moderní verze venkovních empiro arén od GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.
Zakázková kovovýroba, konstrukce hal, ocelové vazníky, průmyslová vrata, mříže
Kvalitní služby zakázkové zámečnictví a kovovýroby Vám poskytne společnost Luboš Dočekal - ocelové konstrukce, stavební zámečnictví, autodoprava z města Kralupy nad Vltavou.
Kovovýroba Beroun - výroba malé dopravní a přepravní techniky, práškování, lisování
Kovovýrobou, práškováním, lisováním, tvarováním a ohýbáním plechů či trubek se zabývá berounské Kovodružstvo. Společnost se specializuje na výrobu malých přepravních vozíků.
Biofiltry a pračky pro čištění vzduchu s vysokou účinností při průmyslovém využití
O kompletní servis biofiltrů a praček pro čištění vzduchu pro průmyslové využití od projekce po montáž se postará společnost POLA Neratovice s.r.o.
Kování, CNC obrábění, výroba podvozkových dílů pro automotive
Výroba podvozkových, dekorativních a průmyslových dílů pro automotive, kování hlinku, CNC obrábění realizuje Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o., okres Praha – výhod.
Žárové nástřiky, metalizace Jičín - kvalitní antikorozivní nástřiky na ocel
Zabýváme se kvalitními povrchovými úpravami ocelových prvků, kde životnost lze prodloužit až o desítky let - Pavel Kordík - Metax Jičín