Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Pohony pro brány Kladno – tichý chod bez trhavých pohybů
Pro komfortní zajíždění do garáží vyhledejte kvalitní pohony pro brány a vrata od společnosti Hanoka - Ing.Marcel Hanz z Kladna s tichým a bezporuchovým chodem bez trhavých pohybů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Nástěnné bytové klimatizace Praha – komfortní bydlení při horkém počasí
Nemáte rádi rozpálený byt při vysokých letních teplotách? Nemůžete v noci spát kvůli horku? Řešením jsou nástěnné bytové klimatizace nabízené společností SOKRA s.r.o. se sídlem v Praze.
Lis na odvodňování kalů Kolín - kvalita za přijatelnou cenu
Zabýváme se prodejem a montáží lisů na odvodňování. Věnujeme se také údržbě starších lisů a celkovému poradenství v této oblasti.
Přezkoušení, revize zařízení Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami nabízí všem majitelům nejen stavebních firem služby přezkoušení zaměstnanců a revize vyhrazených zařízení pro zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.
Filtrační prvky z ušlechtilé oceli Kladno – síta pro vnější i vnitřní nátok
Filtrační síta nabízí kladenská společnost STAPI. Na základě Vaší dané specifikace můžeme nabídnout i speciální parametry a konstrukce. Všechna filtrační síta jsou vyrobena z drátu tvaru trojúhelníku.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Měření magnetických polí Odolena Voda– elektronické přístroje na měření a kontrolu magnetů
Pokud k Vaší výrobě používáte magnetické součástky, jistě se setkáváte s potřebou měření a kontroly magnetických polí. Společnost ELIDIS s.r.o. z Odolene Vody tyto přístroje nabízí.
Obrábění – realizujeme soustružení, frézování, rovinné broušení, vyvrtávání
Zajišťujeme kvalitní a přesné obrábění – včetně těchto operací soustružení, frézování, rovinné broušení, vyvrtávání - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Obrábění na CNC – nabídka volné kapacity
Nabídka volné kapacity v obrábění v našem obráběcím centru – kovovýroba, strojní výroba - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Maziva a oleje pro kamiony, autobusy, stavební i zemědělské stroje Praha
Vlastníte kamion, autobus, stavební nebo zemědělské stroje? Skvělou údržbu a bezproblémový chod jim zajistíte s použitím olejů a maziv od společnosti FUCHS OIL COOPERATION (CZ), spol. s r.o. z Prahy.
Prodej produktů pro motocykly Praha – všechny druhy olejů i další údržbové prostředky
Součástí širokého sortimentu společnosti FUCHS OIL CORPORATION (CZ) s kamennou prodejnou v Praze je nabídka produktů a motorových olejů pro motocyklisty.
Jedno a dvou komponentní formy pro vstřikování plastů Kolín
Kvalitní a náročné vstřikovací formy pro automobilový a elektrotechnický průmysl - Nástrojárna Tespon s.r.o. Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Sledování osob a lokalizace osob spolehlivě - Kamenice u Prahy - Ládví
Lokalizace dětí, sledování osob pro účely kontroly pohybu zaměstnanců v terénu nebo lokalizace domácích mazlíčků? To vše je možné díky společnosti 1. REX SERVICES.
Nerezový nábytek, vybavení pro gastronomii eshop -  svařované konstrukce pro nejnáročnější provozy
Náš velkoobchod a maloobchod vám dodá nerezový nábytek, který dodá vaši kuchyni profesionální vzhled a vše potřebné, co pro provoz úspěšné restaurace nebo gastro provozovny potřebujete.
Čištění železničních vozů Kralupy nad Vltavou – certifikované pracoviště SQAS na železničním koridoru
Na železničním koridoru v Kralupech nad Vltavou je umístěno odloučení pracoviště společnosti RYKO a.s., které se zabývá čištěním železničních vozů po přepravě ropných frakcí.
Čistící a antikorozní prostředky pro průmysl prodej Praha -  sortiment prostředků pro ochranu proti korozi
Společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se zabývá prodejem olejů maziv, mazání, značkových maziv, motorových olejů, čistících a antikorozních prostředků pro průmysl.
Mycí technika- myčka skla a nádobí, na černé nádobí, tlakové sprchy, baterie, změkčovače vody
Velký výběr z mycí techniky Vám nabízí společnost GastroArt. Vybírat můžete z přístrojů jak pro malé podniky, tak pro velké podniky jako například myčky, sprchy, baterie a další pomocnou techniku.
Válečkové řetězy oceníte v různých odvětvích - Praha
Co mají společného strojírenská zařízení, dopravníky a polohovací stroje? Jistě, všechny ke svému provozu potřebují kvalitní řetězový převod.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Prodej a plnění tlakových lahví oxidem uhličitým (CO2)
Plnění CO2 provádíme pro technické i potravinářské účely – zkušená firma Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín
Řetězy FAVORIT od české výroby vydrží dvakrát déle Praha - dvojnásobná životnost oproti standardním výrobkům
Co je základem správného fungování auta, motocyklu ale i průmyslových strojů? No přece kvalitní a odolný řetěz.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Střežení a sledování provozu vozidla Praha - střežicí systém s lokalizací
Ochraňujte to, co je vám cenné. Ať už je to dům, mobil nebo blízké osoby. Nedejte zlodějům šanci a zabezpečte vaše cennosti. K tomu vám dopomůže společnost REX, která vytváří vaše centrum bezpečí.
Oleje a maziva pro auta, motocykly a traktory prodej Praha
Společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. nabízí široký sortiment produktů - olejů a maziv pro auta, motocykly, traktory a další.
Chytré vestavby do všech užitkových automobilů
Vestavby do užitkových automobilů - Vestavby se montují výhradně do prostoru určeného pro náklad - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Mycí gastro technika značky Electrolux Praha - myčky nádobí a skla, mycí stroje eshop
Dodávky profesionálního gastronomického vybavení a mycí techniky značky Electrolux pro restaurace, školní kuchyně, nemocnice a jiné dodává GASTROART CZ,spol.s.r.o.
Zabezpečovací a střežící systémy vozidel - Kamenice u Prahy - Ládví
Naše systémy ochrání Váš automobil před krádeží, vniknutí a jiným narušením. Program automaticky hlásí veškeré pokusy o manipulaci s vozem.
Prodej hasičských přístrojů Praha východ - přenosné, pojízdné či přívěsné
Pro bezpečí Vás i majetku máme na skladě čtyři druhy příručních hasicích přístrojů.