Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vše pro Vaši zahradu - automatické závlahy Gardena
Automatické závlahy pečují sami o Váši zahradu, šetří čas i peníze – koupíte v naší firmě Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí z kvalitní oceli, strojírna Kladno
Pevné a spolehlivé ocelové konstrukce pro nejrůznější účely Vám vyrobí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic u Kladna. Konstrukce, na kterou se můžete spolehnout.
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Ozubárenská technika, výroba ozubených součástí, ozubení čelní, přímé, šikmé, šneková kola
Kvalitní výrobu ozubených součástí z tuzemského i dodaného materiálu Vám zajistí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Vyrobíme Vám ozubená kola, tyče i hřídele s maximální přesností.
Odolná povrchová úprava kovů, antikorozní ochrana dílů pro automobilový průmysl
Naše firma provádí velmi účinné povrchové úpravy kovů metodou Delta-MKS nejen pro automobilový průmysl - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Požární technika Praha Brno Ostrava Plzeň Hradec
Mezi služby, které naše společnost Požární technika KOMET s.r.o. nabízí, patří opravy a modernizace požární techniky, kontroly, revize a servis hasicích přístrojů a hydrantů.
Povrchová úprava Delta Protekt VH 300 efektivně snižuje korozi
Provádíme kvalitní povrchové úpravy, které velmi dobře minimalizují korozi ocelových součástí v automobilovém průmyslu - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Zabezpečovací, automatizační a řídicí systémy budov Kladno – komfortní ovládání a snadná montáž
O kontrolu přístupu do budov a zabezpečení únikových cest v případě nouze se postarají zabezpečovací systémy a automatizační i řídící systémy budov od společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Zásuvkové systémy pro lékárny, obchody a sklady Březnice – pro přehledné skladování a výdej
Zřizujete lékárnu nebo obchod či sklad menších dílů? Pak jistě oceníte praktické zásuvkové systémy, které vyrábí a dodává společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Průmyslové tiskárny čárových kódů I4 a IX4 - rychlejší a jednodušší
Tiskárny čárových kódů pro průmyslové využití vyžadují rychlost a jednoduchost obsluhy. Přesně tyto požadavky splňuje nová série I4 a IX4 od společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha.
Průmyslová maziva, oleje a technologické kapaliny Praha pro bezporuchovost strojů
Pro bezporuchový chod průmyslových strojů ve všech odvětvích je naprosto zásadní použití kvalitních průmyslových maziv, olejů a technologických kapalin, které nabízí FUCHS OIL CORPORATION (CZ) Praha.
Maziva ke speciálnímu použití Praha – více než 1000 speciálních produktů
Více než 1000 produktů a maziv s vysokým výkonem a spolehlivostí určených ke speciálnímu použití napříč různými oblastmi nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Automotivní maziva Praha – pro snadný start a minimální opotřebení
Unikátní složení řady maziv pro automotivní použití od společnosti FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. z Prahy zajišťuje účinnou ochranu motoru pro jeho snadný start a minimální opotřebení.
Maziva pro zpracování kovů Praha – vysoce efektivní a zdravotně nezávadné
Vysoce efektivní a zdravotně nezávadná maziva pro zpracování kovů splňující nejnáročnější kritéria nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy, polygrafická zařízení
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy vhodné pro integraci do výrobních linek s využitím v průmyslu dodává VYDOS BOHEMIA, s.r.o.
Čištění odpadního potrubí se strojem REMS Cobra 22/32 je snadné, kvalitní a dlouhodobé
Potřebujete vyčistit odpadní potrubí skutečně kvalitně a na dlouhou dobu? Řešením je jeho vyčištění přístrojem REMS Cobra 22/32.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Řezání kovových i nekovových předmětů a výrobků Praha – přesnost a rychlost
Rychlé a přesné řezání kovových a nekovových předmětů například pro výrobu součástek nebo komponentů do hodinek či pro potřeby modelářů nabízí provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.
Automatické robotické aplikace, špičkové robotické stanice pro povrchové úpravy kovů
Kompletní dodávku spolehlivých robotických stanic Vám zajistí společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o. z Bakova nad Jizerou. Ideální řešení pro přední výrobce automobilů.
Brusivo, spotřební a spojovací materiál - specializovaný maloobchod
Spotřební a spojovací materiál, brusivo a vše pro řemeslníky i kutily za rozumné ceny seženete ve specializovaném maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Lokalizace aut - sledování automobilů Praha – detailní přehled o pohybu vašeho vozu
Detailní přehled o současné poloze Vašeho automobilu a sledování historii tras budete mít s lokalizačním systémem z nabídky společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy.
Nová generace bezúdržbového řetězu LAMBDA od TSUBAKI  - novinka
CONTRA Praha s.r.o., zástupce značky TSUBAKI, představuje novinku ve své nabídce – novou generaci (již šestou v řadě) bezúdržbového řetězu LAMBDA splňující požadavky na nulovou kontaminaci mazivem.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Satelitní - GPS střežení vozidel Praha – jednoduchá instalace a vysoká přesnost
Máte drahý vůz a nechcete dát šanci zlodějům? Pak využijte nabídku na aktivní či pasivní satelitní GPS střežení vozidel od společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem poblíž Prahy.
Kontinuální měření emisí – spolehlivé, bezporuchové, lehce ovladatelné
Systémy kontinuálního měření emisí od firmy Elidis s.r.o., Odolena Voda jsou spolehlivé, bezporuchové, snadné na ovládání a vhodné do menších i velkých průmyslových provozů.
Řetězy série NEPTUNE ideální do extrémních podmínek
Pokud Vaše výroby probíhá v extrémním teplotním nebo vlhkém prostředí či vyžaduje zdravotně nezávadné prostředí, oceníte nové řetězy série NEPTUNE z nabídky firmy CONTRA Praha s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha