Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Multifunkční výkonné průmyslové tiskárny BRADY - nejen pro značení etiket, štítků a čárových kódů
Bez identifikačních údajů se dnes neobejde žádný produkt, proto si u firmy Aledo pořiďte multifunkční průmyslovou tiskárnu BRADY pro tisk výrobního, bezpečnostního a směrového značení.
Servis zemědělské techniky, opravy motorů, převodovek, hydrauliky
Servis zemědělské techniky, traktorů a mechanizace, generální opravy motorů, převodovek, hydrauliky, prodej náhradních dílů realizuje Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov.
Drátěné dopravní pásy pro průmyslová odvětví, konstrukce, výroba a montáž a pravidelný servis
Drátěné dopravní pásy pro účely přepravy či manipulace předmětů Vám poskytne ryze česká společnost s více jak padesátiletou výrobou, Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. z Prostějova.
Eshop úklidové vozíky - pro hotely, ubytovací, stravovací zařízení, zdravotnictví
V eshopu firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte profesionální úklidové vozíky pro zdravotnictví, hotely, ubytovací a stravovací zařízení. Jsme distributorem čistící a úklidové techniky v ČR.
Výroba obytných kontejnerů Javorník – vyřeší nedostatek ubytovacích prostor
Výrobou obytných kontejnerů s využitím jako zázemí na stavbě, kancelářské prostory, školky nebo přechodné ubytovací kapacity se zabývá společnost WAREX spol. s r.o., divize Javorník.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Smrštitelné fólie GRANOTEN pro skupinové balení PET lahví a plechovek
Smrštitelné fólie GRANOTEN jsou odolné, pevné a tažné pro skupinové balení PET lahví, plechovek, briket a matrací, výroba a prodej společnost GRANITOL akciová společnost.
Zimní údržba komunikací a přístupových cest, technické služby v okrese Jeseník
Celoroční údržbu Vašich komunikací a přístupových cest tak, abyste se za každých okolností vždy dostali ke svému domovu, Vám zajistí společnost Kamil Kowařowsky ze Supíkovic u Jeseníku.
Kompletní hygienický servis pro firmy - produkty pro osobní hygienu, osoušeče rukou, dávkovače mýdel, zásobníky ručníků, koše
Společnost Hermély s.r.o. Přerov dodá produkty pro osobní hygienu. Poskytuje kompletní hygienický servis pro restaurace, hotely, kulturní zařízení i další firmy, nejen z regionu Olomoucký kraj.
Pohonná technika, čelní, mechanické, šnekové a kuželové převodovky
Strojírenská výroba, pohonná technika, speciální mechanické převodovky, čelní, šnekové a kuželové, výrobu ozubených soukolí realizuje Matula-pohonná technika, spol. s r.o., Přerov.
Vysoce efektivní podlahové mycí stroje, automaty na různé typy podlah
Kvalitní podlahové mycí stroje od firmy hermély s.r.o. Vám ušetří čas při čištění podlah ve velkých provozech. Podlahové mycí automaty jsou efektivní a vhodné na různé druhy podlah.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Čistící rohože - gumové, textilní, průmyslové, schodové, speciální, bazénové, dezinfekční
U firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte v eshopu čistící rohože do prostor s větším pohybem osob. Podle typu provozu vybírejte rohože gumové, textilní, průmyslové, schodové, bazénové či speciální.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Zajištění mobilních dieselagregátů - půjčovna záložních zdrojů nonstop
Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. pro vás zajistí pronájem mobilních dieselagregátů nonstop. Spolehlivá energie pro festivaly a jiné akce v Olomouci i Přerově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Přenosné hasící přístroje - práškové, vodní, sněhové nebo halonové
HASEO, v.o.s. z Bělotína je Váš partner pro hasící techniku. Společnost se specializuje na prodej, servis a revize a opravy hasících přístrojů.
Pronájem elektrocentrál, náhradních zdrojů nejen na kulturní akce
Kulturní akce se neobejde bez spolehlivé elektrocentrály, kterou vám zajistí firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - náhradní zdroje poskytneme v Šumperku i Jeseníku.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Strojní obrábění, soustružení, frézování hutnických výrobků
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se v Přerově a okolí zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Jsme vybaveni rozsáhlým strojním parkem k obrábění, soustružení a frézování hutnických výrobků.
Tváření plechů ohraňováním a lisováním vám zajistí odborníci z firmy ABA Šumperk
Pokud hledáte odborníky na tváření plechů, obraťte se na firmu ABA Šumperk, která vlastní speciální technologické vybavení pro tváření plechů, profilů i trubek.
Ozubená kola šneková, řetězová, kuželová, evolventní, kvalitní výroba, servis a údržba
Kvalitní výrobu ozubených kol včetně servisních, údržbářských a opravárenských prací Vám poskytne společnost AMS-intes, s.r.o. z Litovle. Poradíme si s opravou nejrůznějších pracovních strojů.
Kvalitní nástroje na obrábění kovů - e-shop brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy
Kvalitní nástroje na obrábění kovů seženete na e-shopu firmy PRONAR s.r.o. sídlící v Olomouci - vybere si brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy a další.
Špičkové mazivo pro jízdní kola - Nanoprotech sprej udrží vaše kolo v kondici
Chcete-li dopřát svému kolu to nejlepší, pak si pořiďte sprej Nanoprotech Bicycle, který udrží vaše kolo ve špičkové kondici. Zakoupíte ho v eshopu firmy PRONAR Olomouc.