Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Vylepšené systémy pohonů s inteligentním rozhraním IO-Link - snadné použití
IO-Link společnosti LINAK je inteligentní, snadné a univerzální rozhraní. Zvyšuje efektivitu strojního zařízení díky senzorům zajišťujícím maximální produkční výkon, kvalitu a minimalizaci prostojů.
Tesařské a armovací práce Jindřichov u Šumperka, používáme vlastní bednění, zednické práce
Naše firma z Jindřichova u Šumperka provádí tesařské, armovací a zednické práce, zámečnická výroba, používáme vlastní bednění.
Tryskání, pískování – čištění cihel, kamene, betonu, železa nebo dřeva kdekoliv v terénu
Tryskání a pískování různorodých povrchů kdekoliv na místě určení provádí firma Pavel Řezníček. Čistíme cihly, beton, kámen, železo, beton, venkovní zdi i fasády.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Přístřeší pro odpadové nádoby - výroba z kvalitních a lehkých materiálů
Pokud hledáte spolehlivého výrobce přístřeší pro odpadové nádoby do vašeho města nebo obce, pak se obraťte na firmu Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Svislé, zvedací a šikmé schodišťové plošiny pro imobilní, vozíčkáře
Zpřístupnění nedostupných míst pro imobilní a vozíčkáře umožní svislé, zvedací a šikmé plošiny od firmy MANUS s.r.o. z Prostějova.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Nový servopohon LA 36 Long Life zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon
Společnost LINAK představuje nový servopohon LA 36 Long Life, který je zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon, a také Vám zajistí nižší náklady.
Polyetylénové sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, se zipem, lepicí klopou
Jeden z největších výrobců obalových materiálů firma DAPAS, spol. s.r.o. nabízí široký výběr polyetylénových sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, sáčky se zipem, lepicí klopou a další.
Novinka v oblasti zvedáků pacientů - systémy LINAK LIFT™ s vyšší výkonností
Společnost LINAK představuje novinku v oblasti zvedáků pacientů. Jedná se o generaci systémů LIFT™ s vyšším výkonem a ergonomickým designem.
Práce s montážní plošinou Šumperk, výškové práce za pomocí montážní plošiny, pronájem plošiny
V okrese Šumperk nabízíme k pronájmu plošiny, zabýváme se výškovými pracemi za pomoci montážní plošiny AVIA, nabízíme přípravné a výkopové práce.
Odstranění graffiti, starých nátěrů a barev z omítek, zdiva – mobilní pískování
O odstranění graffiti, starých nátěrů a barev z omítek, zdiva, kamene i betonu metodou pískování a tryskání se postará firma Pavel Řezníček – mobilní tryskání a pískování.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Poctivá a kvalitní strojírenská výroba stolových a stojanových rovinných brusek
Efektivní broušení tvarů a rovných ploch s pomocí stolových a stojanových rovinných brusek, které vyrábí společnosti M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Kvalitní kopírovací stroje, kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop nejen do kanceláře
Vysokou kvalitu, rychlý tisk, kopírování i skenování vám zajistí kvalitní kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop. S výběrem kopírovacích strojů do kanceláře vám zajistí firma FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Jednofázové a třífázové elektrocentrály, čerpadla pro odčerpání vody Heron
Kvalitní benzínové a plynové generátory a také čerpadla značky Heron, které najdou uplatnění ve stavitelství, zemědělství, ale zejména u HZS, nakoupíte na e-shopu hatech.cz.
Zajištění dovozu kvalitních obráběcích strojů ze zahraničí a poskytnutí servisu
Dovoz obráběcích strojů ze zahraničí a také poskytnutí servisu zjišťuje společnost M-MOOS spol. s r.o. v Lipníku nad Bečvou. Jedná se o soustruhy, vyvrtávačky, brusky, obráběcí centra a frézky.
M-MOOS spol. s r.o.
Čerpadla a bazénové technologie Olomouc, vysokotlaká čerpadla, čerpací stanice
V našem Eshopu si nakoupíte čerpadla nejmodernější konstrukce špičkové kvality, ponorná čerpadla, odstředivá čerpadla, samonasávací čerpadla, teplovodní čerpadla, vysokotlaká čerpadla a další.
Návrh a výroba konstrukcí Mohelnice, kovovýroba, skladování, kooperace
Zajišťujeme kompletní výrobní zázemí a služby spojené s výrobou a montážemi jednoúčelových strojů pro spřízněné firmy, nabízíme kovovýrobu, skladování a kooperace.
Náhradní díly ke stavební a zemědělské technice Olomouc, prodej a servis náhradních dílů
Nabízíme originální náhradní díly i OEM díly přímo od výrobců, až po alternativy k těmto produktům, náhradní díly pro rypadla a nakladače různých velikostí a typů.
Specializovaná prodejna zahradní a lesní techniky Stihl a Stiga za rozumnou cenu
Pro práci na zahradě i pro profesionální účely si pořiďte zahradní a lesní techniku značky Stihl nebo Stiga - široký sortiment naleznete ve specializované prodejně Wald & Garten Šindelka v Olomouci.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Výroba plastových kulatých, válcových nádrží na dešťovou vodu
Plastové nádrže pro sběr dešťové vody dodává v okolí Olomouce a Šumperka firma MKPLASTIC. Vyrábíme kulaté a válcové nádrže z čistého polypropylenu s různým průměrem a délkou.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení i pro fixaci zboží na paletách
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení velkoobjemových produktů a pro fixaci zboží na paletách vyrábí a dodává firma DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova.
Hasící technika a přístroje – prodej i revize
Prodej, servis i revize hasicí techniky a hasicích přístrojů ve městě Hranice v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Tlakové zkoušky požárního potrubí, ucpávek a požárních uzávěrů.
Pronájem stavební mechanizace a strojů - vibrační desky a válce, kompresory, elektrocentrály
Firma GALVA TRANS, s.r.o. vám zajistí pronájem stavební mechanizace a strojů dle vaší potřeby - zapůjčit si můžete vibrační desky a válce, kompresory i elektrocentrály.
GALVA TRANS, s.r.o.