Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Montáž a dodávka tepelných čerpadel
Firma Aleš Jarýn je váš nejbližší poradenský a montážní partner pro tepelná čerpadla v Šumperku a okolí - zajistí vám jejich dodávku včetně odborné montáže. Neváhejte nás kontaktovat i vy!
Zapůjčení centrály pro rychlé řešení výpadku energie - půjčovna elektrocentrál
Využijte možnosti zapůjčení centrály, která vám rychle vyřeší výpadek elektrické energie. Půjčovna elektrocentrál Šafařík s.r.o. je zde pro vás 24 hodin denně. Přijede za vámi do Ostravy i Opavy.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry, montáž požárních ucpávek, tlakové zkoušky požárního potrubí.
Přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů, kovoobrábění na CNC strojích
O přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů na pásové pile, obrábění kovů na CNC strojích - se postará společnost CNC – MORAVIA s.r.o. se sídlem v Prostějově.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Zařízení pro nejekologičtější a nejkvalitnější úklid domácností nebo firem
Parní a mycí zařízení, filtrační přístroje, produkty z mikrovlákna, profesionální čistící technika a zakázkové čistění vzduchu dodává Clear World s.r.o.
Chemické úpravy povrchů přípravkem Alodine - metoda Bonderite
Firma DELTACOL CZ s.r.o. se zaměřuje na galvanické zinkování, chromování a pasivaci hlíniku přípravkem Alodine a nyní využívá i novou metodu Bonderite.
Kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace
Firma elektro-vodo-topo.cz v Šumperku vám zajistí kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace. Neváhejte se na nás obrátit již dnes.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Dlouhodobý pronájem a půjčování elektrocentrál při výpadku proudu nebo na koncerty
Elektrocentrály, náhradní zdroje elektřiny při výpadku či jako zdroj elektřiny na koncert si můžete pronajmout od firmy PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.. Služby zajistí v Ostravě i Opavě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy - prodej, e-shop
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy prodává firma BLUE TRADE z Olomouce. Navštivte náš e-shop, kde si vyberete čidlo pro sledování kvality vzduchu v interiérech.
BLUE TRADE, s.r.o.
Výrobník ledové tříště - ideální pomocník na horké letní dny, bezplatný pronájem
Ideální pomocník na horké letní dny, to je výrobník ledové tříště od firmy Cornico Popcorn Company s.r.o., která Vám poskytne prodej i bezplatný pronájem strojů na výrobu ledové tříště.
CORNiCO Company, s.r.o.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Dovoz pitné a užitkové vody, plnění bazénů, zalévání parků a kropení silnic
Kropení silnic proti prašnosti, čištění parkovišť a cest, zalévání zelení, dovoz pitné vody od Vysloužil služby s.r.o. z Náměšti na Hané.
Automatické závlahové a zavlažovací systémy - instalace úsporných závlah
Instalací automatických závlahových a zavlažovacích systémů se zabývá firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. z Olomouce. Provádíme komplexní realizace úsporných závlah.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Prodej spotřební čerpadla – ponorná, drenážní, kalová, oběhová
Ať už hledáte spotřební, ponorná, drenážní, kalová nebo oběhová čerpadla, pak kontaktujte specialisty ve firmě AQ PUMPY, kteří mají v prodeji a výrobě čerpací techniky mnohaleté zkušenosti.
AQ PUMPY, s.r.o.
Galvanické pokovování hliníku – chromátování hliníku přípravkem Alodine 1200
O chromátování hliníku se postará společnost DELTACOL CZ, specialista v oblasti galvanického pokovování nejen v Litovli a olomouckém kraji.
Pohony LINAK nabízejí řešení v moderní průmyslové automatizaci
Elektrické pohony LINAK jsou zárukou inteligentního pohybu, precizního polohování a přesného podávání materiálu.Jsou energeticky nenáročné, bezúdržbové, s odolností vůči nepříznivým podmínkám.
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů, komplexní řešení strojních systémů, náhradní díly.
Automobilové, motorové oleje a maziva -Shell, Castrol, Mogul - prodej
Největší výběr v regionu - široký sortiment automobilových maziv a olejů předních výrobců, jako je Shell, Castrol, Ford nebo Brenton, naleznete v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO.
H&Z AUTO MOTO