Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Sáčky a pytle LDPE se záložkami do boxů a kartonů prodej Pardubice
LDPE, HDPE fólie, pytle sáčky, uzavírání samolepícím proužkem, lepící klopou, paletizační pytle, konfekční výroba, průtažné fólie, odnosné tašky
Kovoobrábění - výroba a prodej evolutní, šroubové a listové pružiny
Hledáte firmu, která je profesionálem v kovoobrábění a vyznačuje se kvalitními výrobky? Firma SV výrobní Prostějov má dlouhodobou zkušenost ve výrobě evolutních, šroubových a listových pružin.
Vibrační stůl na cementy a malty pro zhutňování cementomaltových směsí
Výrobou a prodejem vibračních stolů pro zhutňování stavebních materiálů jako je cement a malta se na Olomoucku a Přerovsku zabývá firma Brio Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Přístřešky a přístřeší na odpadkové koše, popelnice pro obce a města - výroba
Vybavte vaši obec nebo město odpadkovými koši (popelnicemi) s přístřešky a zamezte tak zbytečnému a nepěknému nepořádku na chodnících. Firma Čekárny - bus v Zábřehu se zaměřuje na jejich výrobu.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače - rychlé a přesné
Rychlé a přesné zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače vám zajistí česká firma Přidal s.r.o. - spokojené zákazníky máme v Olomouci, Prostějově i po celé České a Slovenské republice.
Přidal s.r.o.
Jan Vladař - Helmos - Olomouc (okres Olomouc)
Firma Jan Vladař - Helmos se sídlem v Olomouci se již od roku 1992 zabývá dodávkou mostních ložisek. Zaměřujeme se především na elastomerová ložiska a také na dodávky hrncových ložisek.
CNC soustružení a frézování - přesné stroje pro výrobu průmyslových dílů
Jsme firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova a vyrábíme různé průmyslové díly, které dodáváme po celé České republiky. Pro CNC soustružení a frézování využíváme moderní a přesné strojní technologie.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Dataprojektory Epson a Hitachi do škol i do domácnosti
Dataprojektory Epson a Hitachi jsou ideální do škol i do domácnosti - vybrat a zakoupit si je můžete v Olomouci ve firmě FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Výroba a prodej laboratorních sušáren kameniva
Laboratorních přístroje, jako jsou sušárny kameniva, v okolí Přerova a Olomouce vyrábí a prodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Vertikální a horizontální obráběcí centra Tongtai
Pokud si chcete pořídit opravdu kvalitní a prověřené vertikální či horizontální obráběcí centra, pak je pro vám spolehlivým prodejcem firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou nedaleko Přerova.
M-MOOS spol. s r.o.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Výroba, prodej papírových, kartonových obalů - skládací, archivní krabice z vlnité i hladké lepenky
Skládací i archivní krabice z vlnité či hladké lepenky a kartonové obaly vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o. se sídlem v Prostějově. Obalový materiál dodáváme do Olomouce i Přerova.
Karton plus spol. s.r.o.
Prodej LDPE pytlů, sáčků, strečových fólií, peletizačních pytlů Olomouc
polyetylenová fólie, peletizační pytle, LDPE pytle, sáčky, strečové fólie, bublinkové fólie, obalový materiál, potisk fólií
Kvalitní obalový materiál za výhodné ceny od českého výrobce s dopravou zdarma
Specialisty na výrobu obalových materiálů za výhodné ceny v České republice hledejte ve společnosti DAPAS v Prostějově. Mezi hlavní výrobky patří LDPE a HDPE fólie, po domluvě i s dopravou zdarma.
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Profesionální ponorné kalové čerpadlo pro přečerpávání a odčerpávání vody - akční cena
Pro přečerpávání a odčerpávání vody, kalů nebo fekálií si pořiďte ponorné kalové čerpadlo UNIQUA CESSPIT - nyní je v e-shopu firmy TRITON v Olomouci za skvělou akční cenu.
TRITON Tomáš Drábek
Multifunkční CNC soustruhy MOOSTURN a CKE
Společnost M-MOOS spol. s.r.o. se sídlem v Lipníku nad Bečvou se zaměřuje na prodej kvalitních multifunkčních CNC soustruhů MOOSTURN a CKE, které jsou vhodné pro malosériovou výrobu.
M-MOOS spol. s r.o.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Prodej obalového materiálu, bublinkových fólií, pytlů a tašek Olomouc
odnosné tašky, průtažné fólie, bublinkové, HDPE, LDPE fólie, obalový materiál, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, mnoho provedení.
Ložiska ZKL pro průmysl, která zakoupíte v našich prodejnách či v e-shopu
Odolná ZKL ložiska pro letectví, strojírenství či jiné odvětví prodává firma LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Zastavte se v jedné z našich prodejen v Prostějově a Olomouci, nebo si objednejte v e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Hydraulická nůžková plošina na schodiště, balkóny, terasy - bezplatný návrh řešení
Pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu je vhodná hydraulická nůžková plošina NPM 400 - o nezávazný a bezplatný návrh řešení kontaktujte firmu MANUS Prostějov, spol. s r.o.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.