Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda
Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda pro rodinné domy, firemní haly a objekty občanské vybavenosti dodává TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic v okrese Přerov.
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci prodává Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov u Olomouce. Zajišťuje také servis zemědělské techniky.
Malotraktory, traktorové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby
Kvalitní malotraktory, trávové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby prodává firma Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Spokojené zákazníky máme v Olomouci i Zlíně.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků a zeleně, čištění komunikací komunální technikou.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Kompletní strojírenská výroba - soustružení, kovoobrábění, frézování
Odborníkem na soustružení, kovoobrábění a frézování je společnost Zekof, s.r.o. se sídlem v Šumperku, která vám zajistí kompletní strojírenskou výrobu.
Zekof, s.r.o.
Zahradní sekací travní traktory Seco - na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů
Zahradní sekací travní traktory Seco na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů prodává společnost Daniš Davaztechnik s.r.o. v Přerově. Prijďte si k nám vybrat profesionální traktor.
Vybavení zubních ordinací Olomouc,  stomatologické soupravy, lupové brýle, rentgeny, mikroskopy
Vybavení zubních ordinací Olomouc, stomatologické soupravy, lupové brýle, stomatologické rentgeny, mikroskopy, zobrazovací software, ergonomický nábytek a kvalitní osvětlení.
ODONTO - SCHAFFEROVÁ spol. s r.o.
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty provedení od tradičních stylů až k nejmodernějším designům.
Ponorné čerpadlo na čistou, pitnou vodu do studní i vrtů
Pořiďte si ponorné čerpadlo na čistou a pitnou vodu, které je vhodné k čerpání vody ze studní a vrtů. Ve firmě TRITON v Olomouci si vyberete ponorné vřetenové i nerezové čerpadla za akční ceny!
TRITON Tomáš Drábek
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.
Servis, opravy a přestavby čerpadel i čerpacích zařízení
Potřebuje-li vaše čerpadlo (čerpací zařízení) servis, opravu nebo přestavbu, tak se s jistotou obraťte na specialisty z firmy AQ PUMPY.
AQ PUMPY, s.r.o.
Vybavení pro hasiče, oděvy, obuv, ochranné prostředky, hadice, výstroj a více najdete na eshopu
Veškeré vybavení pro hasiče dodává a prodává na eshopu společnost Jaroslav Žalčík – hasící technika a hasičská výzbroj se sídlem v Šumperku. Oděvy, obuv, výstroj, ochranné prostředky, hadice atd.
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů, kusová a sériová výroba.
Galvanické povrchové úpravy kovů, zinkování
Společnost GALVA s.r.o. provádí galvanické povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování. Pozinkují vám díly železné, zinkové nebo i litinové odlitky.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Jednoúčelové stroje pro montáž a kontrolu, automobilový průmysl - výroba
Česká firma Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky, které se využívají v automobilovém průmyslu pro montáž a kontrolu. Výrobu zajistíme pro Českou a Slovenskou republiku i zahraničí.
Přidal s.r.o.
Pronájem elektrocentrál při nahlášených odstávkách energie dodavatelem ČEZ, E.ON
Pokud chcete být připraveni na odstávku energie, obraťte se na PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Zlín, kde pronajímají spolehlivé elektrocentrály při nahlášených odstávkách ČEZ, E.ON.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Laboratorní sklo - odměrné baňky, džbány, kádinky, láhve eshop
Pokud potřebujete pro vybavení vaší laboratoře odměrné baňky, džbány, kádinky nebo láhve, pak navštivte eshop firmy FAGRON a.s., kde si vyberete z širokého sortimentu laboratorního skla všeho druhu.
DOYPACK obaly, sáčky na potraviny se zipem - zabezpečí trvanlivost vašich výrobků
Chcete-li zabezpečit trvanlivost vašich výrobků a potravin, pak jsou skvělým pomocníkem DOYPACK obaly nebo-li sáčky se zipem, které vám vyrobí společnost OBALIA se sídlem v Prostějově.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Výroba adaptérů pro stroje v zemědělství
Různorodé adaptéry určené pro zemědělské stroje a techniku vyrábí za pomocí nejmodernějších CNC strojů společnost STT servis, která sídlí v Dlouhé Loučce.