Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Domácí vodárny levně - prodej automatické, zahradní, nerezové
Automatické, zahradní i nerezové domácí vodárny jsou zaručeně efektivní a spolehlivé. Přijďte si vybrat tu svou do firmy TRITON v Olomouci!
TRITON Tomáš Drábek
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Elektronická požární signalizace – spolehlivá ochrana osob a majetku před požárem
Návrh a montáž elektronického požárního systému v Olomouckém kraji Vám zajistí společnost FELOMA s.r.o, specialista na projektování, montáž a servis bezpečnostních zařízení.
Výroba kovových palet na míru, ocelové kontejnery na plynové lahve
Společnost ABA Šumperk provádí výrobu kovových palet, ocelových kontejnerů nejen pro pro uskladnění a manipulaci s plynovými lahvemi. Dodávku zajistí po celé České republice a také do zahraničí.
Kompletní služby požární ochrany - servis hasících přístrojů a hydrantů
Společnost MARAKOU s.r.o. vám zajistí kompletní služby v oblasti požární ochrany pro lokality Prostějov, Olomouc a Brno. Jednou z nich je servis hasících přístrojů a hydrantů.
Pronájem elektrocentrál, dieselagregátů - nepřetržité dodávky proudu
Nepřetržitou dodávku proudu vám zajistí PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem elektrocentrál a dieselagregátů při odstávkách a výpadcích elektrické energie.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Galvanovna - povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování
Specialistou na povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování je Prostějovská firma GALVA , která tyto technologie využívá především na technicky a konstrukčně náročnější díly.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Svařování hliníku, nerezu i oceli - tenkostěnné, tlustostěnné
Tenkostěnné i tlustostěnné svařování hliníku, nerezu a oceli vám zajistí zkušená společnost ABA Šumperk !
Rychlouzavírací sáčky se zipem pro balení a skladování předmětů
Pro balení a skladování menších předmětů jsou nejpraktičtější rychlouzavírací sáčky se zipem, díky kterým budete mít vše pod kontrolou. V eshopu firmy OBALIA si vyberete zipové sáčky různých druhů.
Kancelářská a výpočetní technika - tiskárny, notebooky
Chcete-li si pořídit kvalitní kancelářskou techniku, tak se obraťte na odborníky z firmy FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, která vám poradí se správným výběrem ať už tiskárny či notebooku.
FBT - Bräuer Tomáš
Docházkový systém - evidence docházky zaměstnanců
Pro pohodlnou evidenci, sledování a vyhodnocení skutečné docházky svých zaměstnanců kontaktujte v Olomouci firmu FELOMA, která vám tyto elektronické identifikační systémy zajistí.
Zahradní čerpadla pro domácnost, domácí vodárny - prodej, servis
Máte zahrádku či chatu a zvažujete koupi čerpadla, které bude vašim pomocníkem, tak se obraťte na firmu AQ PUMPY z Hranic, která se zaměřuje na prodej a servis zahradních čerpadel a domácích vodáren.
AQ PUMPY, s.r.o.
Nerezové vany, přepravní skříně a vozíky do pekáren i laboratoří
Hledáte nerezové přepravní skříně, které budou vhodné především do hygienicky náročných provozů? Kontaktujte firmu ABA v Šumperku, která se specializuje na nerezovou výrobu nejen pro gastronomii.
RFID Technologie – radiofrekvenční systém průmyslové identifikace
RFID technologie – radiofrekvenční systém identifikace – systém pro rychlé zpracování a co nejrychlejší přenos dat od společnosti ALEDO s.r.o. z Prostějova.
Zakázková kovovýroba - pojezdové brány, zábradlí, ploty
Sháníte-li kvalitní pojezdovou bránu nebo originální zábradlí či plot, pak kontaktujte firma Elza Pavel Janíček v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou.
Automatické tlakové stanice ATS – výroba, prodej
V oblasti průmyslových čerpadel se společnost AQ PUMPY zabývá výrobou a prodejem vodáren, agregátů a ATS. Jedná se o zakázkovou, kusovou výrobu přesně dle požadavků konkrétních zákazníků.
AQ PUMPY, s.r.o.
Uzamykací produkty, systém LOTO, Procedura Lockout/Tagout
Společnost Aledo z Prostějova vám představuje unikátní uzamykací produkty – systém LOTO. Je to systém, jehož cílem je zabránit náhodnému spuštění zařízení při provádění oprav průmyslových strojů.
Opravy, servis a revize pracovních strojů, elektrospotřebičů a elektrozařízení
Opravy a revize strojních zařízení, jako jsou pracovní stroje, elektrospotřebiče a elektrozařízení poskytuje v okolí Olomouce společnost AMS-intes s.r.o. z Litovle.
Čištění a kropení komunikací, dovoz vody do bazénů, na stavby
Mytí a kropení komunikací, parkovišť, čištění hal, zavlažování zeleně, dovoz vody do bazénů, na stavby a do stavebních strojů realizuje společnost Vysloužil služby s.r.o., Olomouc.
Profesionální úklidové vozíky jednokbelíkové, dvojkbelíkové - distributor
Pořidte si profesionální úklidové vozíky přímo od distributora úklidové techniky, firmy hermély s.r.o. Přerov. Vybírat můžete praktické jednokbelíkové a dvoukbelíkové úklidové vozíky i další techniku.
Pronájem elektrocentrál, náhradní zdroje elektrické energie - rychlé řešení výpadku
Jak rychle a spolehlivě vyřešit výpadek elektrické energie ví firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem náhradního zdroje elektrické energie po celé Jižní Moravě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
BOZP a bezpečnostní značení sníží riziko úrazů na pracovišti
Povinností každého zaměstnavatele je zajistit bezpečnost práce pro své zaměstnance, aby nedošlo k žádnému úrazu na pracovišti, způsobenému nedostatečným značením pracovního prostředí.
Zapůjčení mobilní elektrocentrály při výstavbě, na staveništích včetně dopravy a připojení
Při výstavbě rodinného domu i na jiných staveništích je nezbytná elektřina. Zapůjčení mobilní elektrocentrály včetně dopravy a připojení vám zajistí firma Šafařík s.r.o. a to pro celou Jižní Moravu.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Nerezová odstředivá čerpadla - vertikální, horizontální, ponorná
Nerezová odstředivá čerpadla jsou vhodná nejen pro dodávku vody, úpravu nebo zavlažování - pokud si chcete tato čerpadla pořídit, pak si ve firmě AQ PUMPY vyberete vertikální, horizontální i ponorná.
AQ PUMPY, s.r.o.