Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Bezpečnostní trezory a sejfy - kvalitní ochrana cenností a peněz
Chcete-li mít v bezpečí své cennosti, šperky a peníze, tak je na čase si pořídit kvalitní trezor nebo sejf od firmy Fab-service Milan Kocián, který vám také zajistí jejich dopravu a zabudovaní do zdi.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Strojní obrábění - výroba  jednoúčelové stroje, pásové dopravníky
Jednoúčelové stroje a pásové dopravníky vám vyrobí firma Přidal s.r.o. - strojní obrábění je jejich hlavní specializací a jsou schopni vyrobit jakékoliv zařízení dle Vašeho přání.
Přidal s.r.o.
Náhradní díly pro lokomotivy a kolejová vozidla, výroba nových dílů, renovace a servis
Vše pro lokomotivy a kolejová vozidla zajistí společnost SELP servis, s.r.o., opravy a údržbu lokomotiv, výrobu nových dílů, náhradních dílů, renovaci i servis.
Rekonstrukce a celková generální přestavba automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody
Rekonstrukci čerpací stanice, generální přestavbu automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody a likvidaci původní ATS provádí společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče a poskytnutí služeb požární ochrany
Na prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče se specializují ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Dále poskytují veškeré služby požární ochrany.
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Pásové dopravníky pro automobilový průmysl - výroba
Výrobu pásových dopravníků pro automobilový průmysl zajistí česká společnost z Olomouckého kraje - Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba a dodávky pro automobilový průmysl - velkoobjemové série
Výrobou a dodávkou dílů pro automobilový průmysl se zabývá firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajistíme konstrukční práce od individuálních požadavků zákazníků až po velkoobjemové série.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby vyrábí, dodává a montuje firma MANUS z Prostějova - snažíme se usnadnit život všem, kteří mají potíže s pohybem.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov, servis letadlových celků, vojenská technika
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov pro Armádu České republiky, firmy, organizace, jednotlivce, servis letadlových celků, vojenská technika.
Kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení a frézování - výroba na CNC strojích
Společnost CNC-MORAVIA s.r.o. Prostějov působí v oblasti kovoobrábění a je partnerem firem převážně v automobilovém průmyslu. Výrobu zajišťujeme na CNC strojích - CNC obrábění, soustružení, frézování.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Půjčovna vyvíječů páry - zapůjčení použitého zdroje páry, repasovaný parní vyvíječ
Společnost NEKL s.r.o., se sídlem Konice u Prostějova, je dodavatelem vyvíječů páry, funguje i jako půjčovna. K zapůjčení použité zdroje páry - repasovaný parní vyvíječ.
Výroba řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku rotační pece a cementárny
Zakázkovým vývojem a výrobou řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku cementárny a rotační pece se zabývá společnost AQ Pumpy s.r.o..
AQ PUMPY, s.r.o.
Průmyslové centrální vysavače BEAM Electrolux pro hotely i penziony
K základnímu vybavení hotelů a penzionů patří průmyslové centrální vysavače. Proto se obraťte na Ekoelektro v Olomouci, kde si vyberte z centrálních vysavačů a sacích agregátů značky BEAM Electrolux.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
CNC obrábění na nejmodernějších obráběcích strojích, pálení, sváření a jiné povrchové úpravy
Komplexní služby v oblasti CNC obrábění Vám poskytne společnost STT SERVIS, s.r.o. z Dlouhé Loučky. Zajistíme výkresovou dokumentaci, materiál, výrobu CNC programů a následné sváření a obrábění.
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou - prodej, výroba
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou jsou ideální pro vložení návodu či popisku výrobku, předmětu. Jejich výrobu a prodej provádí firma OBALIA v Prostějově.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní, elektromagnetické spojky a brzdy, speciální převodovky, standardní a nestandardní brzdy.
Pohony LINAK® s krytím IP66 a IP69K – perfektní řešení pro náročné podmínky
Jelikož se průmyslové pohony obvykle používají v prostředí s působením kapalin a prachu, pohony LINAK s hliníkovým krytem jsou testovány, aby odpovídaly požadavkům na stupeň ochrany IP66 a IP69K.
Výroba vysokotlaké čerpací stanice pro čerpání ropy zabudované do kontejnerů k použití v místech s nebezpečím výbuchu
Výrobcem vysokotlakých čerpacích stanic pro čerpání ropy zabudovaných do kontejnerů, které jsou určeny k použití v místech s nebezpečím výbuchu, na zakázku vyrábí firma AQ PUMPY s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.