Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Údržba letadlových celků Prostějov, údržba agregátů letecké techniky, středisko údržby
V současné době se zaměřuje především na údržbu agregátů letecké techniky určené pro sportovní, zemědělské a dopravní účely.
Pokladní a informační systémy pro obchody, restaurace a hotely
Spolehlivé profesionální pokladní systémy pro obchody. Restaurační a recepční informační systémy pro hotely a restaurace, pokladní systémy, zámkové systémy, kamerové systémy i čipové karty.
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE do gastro provozů i do výroby
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE vyrábí společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova. Odolné a pevné pytle dodáváme do gastro provozů, obchodů i do výroby.
Nosné ocelové konstrukce Olomouc, výroba svařenců, opracování, lakování a montáž
Naše firma HOPAX z okresu Olomouc se zabývá výrobou ocelových konstrukcí z nelegovaných ocelí včetně obrábění a lakování až do 40 m délky a 35 t.
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Galvanovna - povrchová úprava kovů kvalitně
Odborné galvanické zinkování i další povrchové úpravy kovů nejen pro Přerov a Brno nabízí společnost GALVA. Naše galvanovna zajistí pozinkování železných dílů, litinových odlitků a další služby.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Montáže a demontáže klasických i velkoobjemových zařízení a strojů
Služby v oblasti instalace a montáže strojního zařízení veškerých velikostí a typů, výrobní zařízení a linky – montáže, demontáže, instalace a přeprava díky Orca Industry.
Zpravodajské zabezpečení, systémy ochrany a rádiové rušení
Sledovací a průzkumná zařízení pro vojenské a bezpečnostní složky, rádiové rušiče a jiné softwarové a hardwarové produkty vyvíjí a vyrábí společnost URC Systems, spol. s r.o.
Dřevěné přepravní bedny a ohrádky v různém provedení - prodej a výroba na zakázku
Odolný obalový materiál ze dřeva prodává firma Beneš Bohuňovice spol. s .r.o. Nechte si vyrobit dřevěné přepravní bedny a ohrádky na zakázku, které dodáváme v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Prodej čerpadel, čerpací technika Olomouc, oběhová a kalová čerpadla, potravinářská čerpadla
Můžeme vám nabídnout široký sortiment mnoha druhů a typů čerpadel či zařízení od mnoha českých i zahraničních firem - Petr Kafka - VK Čerpadla.
Ultrazvuková zařízení pro náročné průmyslové odmašťování a čištění dílů - výroba
Pro náročné a průmyslové odmašťování a čištění dílů vyrábí firma SUMMA spol. s r.o. výkonné a kompaktní ultrazvuková zařízení ATTOL.
SUMMA spol. s r.o.
Výroba strojních technologií Olomouc, kovoobráběčské práce, výroba ocelových konstrukcí
Společnost Maptech s.r.o., byla založena v roce 1997. Hlavní naší výrobní náplní jsou strojní technologie pro výrobce betonářského zboží, výroba ocelových konstrukcí a kovoobráběčské práce.
Zapůjčení profesionálního gastronomického vybavení na oslavu, raut i párty
Chcete pořádat rodinnou oslavu, raut nebo párty a nevíte kde si zapůjčit opravdu profesionální gastronomické vybavení? Firma GAVONA v Šumperku je vaše jistota.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Pásový schodolez pro přepravu vozíčkářů na schodištích - jednoduché bezbariérové řešení
Pásový schodolez SHERPA od firmy MANUS je jednoduché bezbariérové řešení, které je ideální pro přepravu vozíčkářů na schodištích.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Zahradní technika, zemědělská mechanizace – prodej a servis
Stroje pro zemědělce a zahradníky, sekačky, štípačky, křovinořezy i mulčovače Vám dodá, servisuje i opraví společnost SITTA K + M s.r.o., která sídlí v okrese Olomouc.
Konvektomaty Retigo - špičková technologie pro přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů
Pořiďte si profesionální konvektomaty Retigo pro přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů. Firma GAVONA v Šumperku se zaměřuje nejen na jejich prodej, ale také servis.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Výroba, montáž dopravníkové systémy, pásové dopravníky Olomouc
Výrobu a montáž dopravníkových systému a pásových dopravníků pro Vás zajistí česká společnost Přidal s.r.o., která je profesionálem v oboru strojírenství s kovovýroby.
Přidal s.r.o.
Prodej surovin na výrobu ledové tříště, cukrové vaty, zmrzlinových krémů a dalších na Eshopu
Pronájem strojů na výrobu ledové tříště, zmrzlinových krémů, cukrové vaty a dalších pochoutek, ale i prodej příslušných surovin zajistí na Eshopu firma CORNiCO Company, s.r.o. sídlící v Hranicích.
CORNiCO Company, s.r.o.
Kvalitní zemědělská technika, přívěsy zemědělských strojů, náhradní díly a prodej Olomouc
Agro - Služby, Štěpánov Zdeněk Zahradníček je společnost z Olomouce zabývající se prodejem zemědělské techniky a náhradních dílů. Dodáváme spolehlivé stroje od předních evropských výrobců.
Prodej a výhradní servis výkonných motorů Lombardini a Kohler - benzínové, dieselové
Kvalitní benzínové a dieselové motory pro průmysl prodává společnost Laski, s.r.o. ze Smržic. Působíme jako výhradní servisní středisko výkonných motorů Lombardini a Kohler v České republice.
LASKI, s. r. o.
Dodavatel automatizovaných strojů do lisoven
Tváření a lisování plechů za pomocí našich automatizovaných strojů na míru, modernizace a zefektivnění výroby díky dodávaným strojům pro lisování – P/A Bohemia s.r.o.
Dodavatel kontejnerových systémů všeho druhu
Výrobce kontejnerových buněk dle přání zákazníka, konstrukce a realizace obytných, kancelářský či sanitárních systémů od společnosti Futures-Contproduct s.r.o.
Futures Contproduct s.r.o. kontejnery
Centrální vysavače Beam Alliance pro byty a rodinné domy Olomouc
Chcete-li si pořídit centrální vysavač, který bude především určen pro byty a rodinné domy, tak se zaměřte na Centrální vysavače Beam Alliance od firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Stiga - zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily pro profesionální i domácí použití
Zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily ověřené značky Stiga pro profesionální i domácí použití prodává Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Dodáváme do Zlína i Kroměříže.