Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej, pronájem kancelářské techniky, kopírovací stroje
Prodejem, pronájmem kancelářské techniky a kopírovacích strojů se zabývá česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zaměřuje na kopírovací přístroje Sharp a tiskárny a také jejich servis.
Náhradní díly pro hydraulické, pneumatické zařízení - strojírenský průmysl
Náhradní díly pro strojírenský průmysl, především pak pro hydraulické, pneumatické zařízení, řídící systémy a prvky i mazání zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. působící v okolí Frýdku Místku, Karviné
Prodej kompresorů na stlačený vzduch  s kompletním servisem a poradenstvím od profesionálů
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, zabývající se stlačeným vzduchem (kompresory). V tomto oboru Vám nabídneme prodej kompresorů, včetně jejich servisu a odborného poradenství.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přepravní obaly pro E-commerce, internetové podnikání - jednoduchá přeprava, distribuce i skladování
Vhodné přepravní obaly pro E-commerce, tedy internetové podnikání můžete zakoupit u firmy Schoeller Allibert s.r.o., která Vám dodá přepravky vhodné pro jednoduchou distribuci, přepravu i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Kopírky, tiskárny, faxy, skenery SHARP - pronájem, prodej i servis
Kopírky, tiskárny, faxy i skenery SHARP a jejich pronájem, prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. také v okolí Opavy a Frýdku-Místku.
Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
A3 černobílé kopírky, kopírovací stroje Sharp - pronájem i prodej
A3 černobílé kopírovací stroje seženete u české společnosti SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zabývá prodejem, pronájmem i servisem kancelářské techniky značky SHARP.
Laboratorní digestoř - praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami
V sortimentu společnosti Opting servis, která sídlí v Ostravě, nyní najdete také laboratorní digestoř, která je vhodná především jako praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami.
Kompresory a elektrocentrály na prodej i k výhodnému zapůjčení
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, která se zabývá prodejem a půjčovnou elektrocentrál a kompresorů za výhodné ceny.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Pronájem a správa železničních nákladních vozů, čištění železničních vozů a autocisteren
Pronájem, správu a údržbu železničních nákladních vozů zajistí společnost AWT ROSCO a.s., která se také zabývá čištěním železničních vozů, cisteren, tank kontejnerů a jiných obalů.
Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Prodej tlakových nádob ležatých či stojatých vhodných pro použití k domácím vodárnám – eshop
Prodej tlakových nádob, ať už stojatých nebo ležatých, které jsou vhodné pro použití k domácím vodárnám, poskytuje na svém eshopu společnost CZ PUMPY – čerpací technika s.r.o.
Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků různých značek – Hyundai, Toyota
Prodejem nových vysokozdvižných vozíků, především značek Hyundai a Toyota, dále pak použitých VZV i jiných značek, dle aktuální nabídky, se zabývá společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. Ostrava.
Dodávka strojních dílů, odlitků a výkovků, zakázková výroba dle požadavků a dokumentace zákazníka
Strojní díly pro hutní provozy, díly pro těžební a železniční průmysl, odlitky a výkovky vyrábí a dodává společnost Products of Steel s.r.o. v Ostravě. Zpracováváme i zakázkovou strojírenskou výrobu.
Products of Steel, s.r.o.
Výroba - díly pro manipulační, zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny
Díly pro manipulační a zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny vyrábí společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o., která dodává sortiment významným firmám po celé Evropě.
Čerpací technika a vodní čerpadla - montáž, servis a kompletní vystrojení vrtu
Montáž, servis i kompletní vystrojení vrtu u čerpací techniky a vodních čerpadel zajišťuje společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která působí v okolí Ostravy.
Mobilní žíhací zdroje a zařízení s jednoduchou obsluhou - prodej a dodávka
Prodej a dodávku mobilních žíhacích zdrojů a zařízení zajišťuje společnost Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto žíhací zařízení vynikají především jednoduchou obsluhou.
Povrchová úprava, komaxitování, práškové lakování - prášková lakovna a vypalovací pec
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. disponuje práškovou lakovnou, která je součástí výrobního závodu Štítina a v současnosti je jedna z nejmodernějších a největších v ČR.
Prodej, servis Bodystat, analyzátor složení těla - bioimpedanční analýza
Společnost OPTING servis Luboše Ševčíka v Ostravě Vám jako specialista na laboratorní a zdravotnickou techniku exkluzivně nabízí bioimpedanční analyzátor složení těla - Bodystat.