Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Elektrocentrály - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, náhradní zdroje a dieselagregáty pronajímá, prodává a opravujem v Karviné, Havířově a okolí firma Ospol Tech, s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Nově spuštěný eshop - ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulaci a zvedání
Nový eshop na ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulace, zvedání a další související sortiment spustila společnost Pavlínek s.r.o., patřící mezi největší firmy v této oblasti v ČR.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Průmyslové tlakoměry, manometry, teploměry – kalibrace, servis i prodej
Kalibraci, servis i prodej průmyslových tlakoměrů, manometrů a teploměrů provádí společnost TERTEC s.r.o., která je specialistou s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Plastový skládací hygienický kontejner Combo Excelsior je vhodný i pro potravinářský průmysl
Inovativní plastový skládací IBC kontejner Combo Excelsior, který je plně hygienický a vhodný pro průmyslový, kosmetický a farmaceutický průmysl, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Železniční komponenty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy
Společnost 4MADE jako jedna z předních dodavatelů železniční techniky dodává kvalitní a spolehlivé produkty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy. Jsme držiteli mnoha certifikátů.
4MADE železniční komponenty
Silniční váhy na auta a kamiony - autováhy na nejvyšší úrovni
Silniční váhy, autováhy, váhy na auta a kamiony realizuje TENZONA s.r.o., která se specializuje na realizaci průmyslových vah na nejvyšší úrovni. Díky nim budete mít svůj zisk vždy pod kontrolou!
TENZONA s.r.o.
Digitální Tenzometry, snímače PDX - realizace silničních a kolejových vah na klíč
Digitální Tenzometry a snímače PDX zajišťuje společnost TENZONA s.r.o., specializující se na realizaci silničních a kolejových vah na klíč.
TENZONA s.r.o.
Svařování hliníku, zakružování, ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů
Svařování, zakružování i ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů zajišťuje společnost HaP Polykarbonáty v Ostravě, která se specializuje na hliník a práci s ním.
H&P Polykarbonáty
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Realizace dodávek části elektro a MaR pro plynárenské zařízení a regulační stanice
V rámci této oblasti se firma PROSPECT spol. s.r.o. podílí na projektování a realizaci dodávek části elektro a MaR zejména pro plynárenská distribuční zařízení a regulační stanice.
PROSPECT spol. s r.o.
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Úpravy a rozvody stlačeného vzduchu - instalace, dodávka a zprovoznění
Specializovaná firma OSPOL TECH Vám zajistí realizaci zakázek, servis a opravy technologických zařízení na regulaci a distribuci stlačeného vzduchu v okolí Opavy i Ostravy.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Profesionální řezání betonu i panelu – vyřezávání otvorů pro okna a dveře
Profesionální řezání do betonu a panelu, vyřezávání otvorů pro okna a dveře diamantovou stěnovou kotoučovou pilou provádí firma ARBE v celém Moravskoslezském kraji – Havířov, Hlučín, Karviná, atd.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Revoluční robotická sekačka bez vodícího drátu– ušetřete svůj čas!
Se sekáním zahrady Vám pomůže revoluční robotická sekačka Segway Navimow, kterou prodává společnost Lixus Technik s.r.o. Díky GPS seká sama! Možnost předvedení a vyzvednutí v Ostravě a na Čeladné.
Lixus Technik s.r.o.
Mostové jeřáby jednonosníkové, dvounosníkové, podvěsné - dodávka a servis
Dodávku a servis mostových jeřábů jednonosníkových, dvounosníkových i podvěsných zajišťuje společnost GIGA montáže, s.r.o., která se specializuje na výrobu, montáž i servis průmyslových strojů.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Modernizace silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® – tenzometry pro přesné vážení
Modernizaci silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® Vám zrealizuje společnost TENZONA s.r.o. po celé ČR. Tenzometry Vám ušetří peníze a zajistí přesné a spolehlivé vážení.
TENZONA s.r.o.
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Velký výběr lepících pásek se všestranným využitím najdete u nás na eshopu a prodejně
Dopler Studio, distributor lepících pásek značky ©tesa, nabízí na své prodejně v Ostravě i na eshopu kvalitní maskovací, fasádní, oboustranné, textilní či podlahové pásky. Velký výběr, široké využití.
Dopler Studio Barvy, laky
Manipulační technika, vozíky a rudly - výroba a prodej
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou, mezi výrobky naleznete také manipulační techniku, vozíky a rudly.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Ocelové konstrukce pro haly a průmyslové provozy, výroba a montáž
Ocelové konstrukce, haly, sklady, průmyslové provozy, přístavby, lávky, rampy, dráhy jejich výrobu a montáž zajišťuje společnosti METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Plovoucí motorová čerpadla NIAGARA 3 MAX najdou uplatnění u hasičů, ve stavebnictví atd.
Prodej a dodávka motorových plovoucích čerpadel NIAGARA 3 MAX zajistí společnost HTB – požární ochrana a.s. se sídlem v Ostravě. Čerpadla jsou ideálním pomocníkem při řešení krizových situací.
HTB - Požární ochrana a.s.
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Prvotní kalibrace manometrů Wika a Prematlak, vystavení kalibračního listu
Prvotní kalibrace s vystavením kalibračního listu pro manometry Prematlak a Wika poskytuje společnost TERTEC, spol. s. r. o. v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz