Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Elektrocentrály malé i velké a generátory značky Honda, Atlas Copco - prodej, servis
Prodejem a servisem malých i velkých elektrocentrál, generátorů Honda i Atlas Copco se zabývá ostravská společnost Unicon Ostrava s.r.o., která je specialistou na lehkou stavební mechanizaci.
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola a servis
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola, údržba, posouzení technického stavu, návrh oprav, servis provádí společnost PH poradce servis s.r.o., Ostrava.
Projekce i dodávka průmyslového chlazení - chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky ledu
Projekci, dodávku i servis průmyslového chlazení jako jsou chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky vody Vám zajistí firma Finiš Ostrava-Klimatizace s.r.o., působící po celém Moravskoslezském kraji.
Profesionální servis hydraulických jeřábů značky Fassi
Ostravská společnost Unicon Ostrava s. r. o. ve svém servisním středisku poskytuje profesionální záruční a pozáruční servis hydraulických jeřábů značky Fassi.
Stavba haly na klíč, montáž ocelových konstrukcí, opláštění - realizace v krátkém čase
Stavbu hal na klíč zajišťuje firma Ruchstav Building a.s., která sídlí v Ostravě. Spolehnout se můžete na kvalitní montáž ocelových konstrukcí, opláštění hal i servis, vše realizujeme v krátkém čase.
Výkonné elektromotory Siemens všech typů - velkoobchodní prodej, dodávka, oprava
Prodejem, dodávkou i opravou výkonných elektromotorů všech typů značky Siemens se zabývá společnost EKOSYS v.o.s. se sídlem v Ostravě, která s firmou Siemens dlouhodobě spolupracuje.
Klimatizace Daikin, LG, Toshiba - bytové i komerční klimatizace vhodné do bytu i celé budovy
Ostravská společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. poskytuje dodávku včetně montáže, prodej a servis klimatizací, které Vás ochladí i zahřejí. Působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Kompletní vybavení pro rehabilitační ústavy, lázně a speciální léčebné zařízení
Ostravská společnost INDICO s.r.o. Vám dodá rehabilitace všeho druhu - vytipuje objekt, postará se o stavební úpravy, kolaudaci a následnou dodávku veškerého zdravotnického nábytku a vybavení.
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Zdravotnický nábytek, zařízení, vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny
Zdravotnický nábytek a další zařízení a vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny zajišťuje společnost Indico s.r.o., která je specialistou na modernizaci těchto prostorů.
Zařízení lekářské ordinace, ambulance na klíč – rekonstrukce a vybavení
Chystáte se otevřít či zrekonstruovat lékařskou ordinaci? Firma INDICO s.r.o. Vám pomůže. Specializuje se na veškeré vybavení zdravotnických zařízení a zajistí Vám ambulanci na klíč.
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
Elektrocentrály pro snadné napájení zařízení - půjčovna, pronájem, servis i prodej
Na kvalitní elektrocentrály vhodné pro snadné napájení zařízení elektrickou energií se specializuje Dirett s.r.o., která zajišťuje jejich prodej, servis, pronájem i půjčení v okolí Karviné, Ostravy.
Výroba dílů na zakázku pro zemědělské stroje včetně práškového lakování
Výrobu dílů na zakázku pro zemědělské stroje zajišťuje společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na práškové lakování.
Zdvihací technika, revize, inspekce, školení, poradenství, Ostrava
Revize, inspekce, revizní zkoušky a školení v oblasti zdvihací techniky provádí certifikovaný odborný technik Ing. Petr Holub ze společnosti PH poradce servis s.r.o. z Ostravy.
Žárový nástřik kovových částí i spotřební a průmyslové keramiky všemi typy postupů
Na žárové nástřiky kovových částí i spotřební a průmyslové keramiky se specializuje společnost Devimex s.r.o., která nabízí navíc realizaci pomocí všech typů postupů, které existují.
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla - pohodlné a bezpečné nakládání
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla můžete zakoupit u společnosti Hapur s.r.o. a tím zajistíte pohodlné a bezpečné nakládání. Kromě okolí Ostravy působíme v Olomouci, Brně i Zlíně.
Vybavení pro zdravotnické zařízení, lékárny, ambulance na klíč
Zdravotnické zařízení a vybavení včetně nábytku pro ordinaci, kliniku, lékárnu zajistí společnost INDICO s.r.o., která je specialistou na modernizaci zdravotnických prostor.
Docházkový systém, evidence docházky, monitoring příchodů a odchodů
Docházkový systém, který spolehlivě eviduje docházku zaměstnanců a monitoruje jejich příchody i odchody zajišťuje společnost FMIB s.r.o. v Ostravě.
Systémy měření a regulace, inteligentní řízení budovy, domu, bytu
Systémy měření a regulace, inteligentní řízení budovy, domu či bytu zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., která je specialistou v oblasti slaboproudých systémů.
Pneumatické, hydraulické nářadí a speciální stroje, zvedací zařízení
PD profi, s.r.o. se sídlem v Ostravě vyrábí, prodává a opravuje pneumatické, hydraulické nářadí, speciální stroje používané v prostředí s nebezpečím výbuchu.
Levný provoz domu, šetření energií - tepelné čerpadlo IVT, NIBE
Tepelné čerpadlo IVT i NIBE můžete zakoupit u společnosti Centrum tepelných čerpadel s.r.o. působící v Ostravě a okolí Opavy i Olomouce, díky které můžete zajistit levný provoz domu a šetřit energii.