Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Návrh řešení, dodávka, montáž i servis hydrauliky značky Bosch Rexroth – válce, čerpadla, ventily
Na návrh, dodávku, montáž i servis průmyslové hydrauliky Bosch Rexroth se zaměřuje firma Ekosys, s.r.o. v Ostravě. Dodají válce, ventily, motory, čerpadla, převodovky či akumulátory.
Profesionální opláštění komerčních, kancelářských budov a výrobních hal pomocí fasádních plášťů
Fasádní pláště se využívají při opláštění především komerčních budov chrání fasádu proti povětrnostním vlivům. Opláštění realizují u společnosti LOP realizace, s.r.o. v okolí Ostravy i Frýdku-Místku.
Úprava, filtrace dešťové vody, IRM systém, domácí vodárny
Specialistou na úpravu, filtraci a využití dešťové vody je společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která realizuje také prodej domácích vodáren, IRM systémů, tlakových nádob a čerpadel.
Efektivní pevný paletový plastový kontejner s lyžinami či kolečky je vhodný pro skladování a přepravu
Bezpečný, inovativní, pevný a hygienický. To vše představuje pevný paletový plastový kontejner JumboNest s lyžinami nebo s kolečky, vhodný pro skladování a přepravu od firmy Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Opláštění budov z kvalitních fasádních plášťů, vysoce odolné proti povětrnostním vlivům
Při rekonstrukci nebo stavbě komerčních budov, obchodů, výrobních hal, či domů se využívá opláštění budov z fasádních plášťů. Realizaci zajistí společnost Střechy Višňovský nejen v Ostravě, i v Opavě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Kvalitní hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet
Dodávkou, montáží a servisem náhradních dílů, jako jsou hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet se zabývá společnost EKOSYS s.r.o. v Ostravě.
Jádrové vrtání a řezání panelu či betonu od profesionálů ve svém oboru
Specialistou na jádrové vrtání a řezání panelu, betonu a dalších materiálů je společnost RoKy se sídlem v Ostravě, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Servis manipulační techniky Ostrava, prodej a půjčovna manipulační techniky, generální opravy
Naše firma provádí prodej, pronájem a servis manipulační techniky včetně generálních oprav, servisní středisko je k dispozici 24 hodin denně!
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Antikorozní ochrana kovů - povrchová úprava pro snížení nákladů na údržbu a opravu
Antikorozní ochranu kovů zajišťuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě. Vyzkoušejte tuto povrchovou úpravu a snižte tak náklady na údržbu i opravu kovových konstrukcí.
Lason CZ s.r.o.
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Hydraulické pohony strojírenských zařízení pro použití s vysokými silami
Hydraulické pohony strojírenských zařízení, které jsou vhodné pro použití s vysokými silami dodává společnost Ekosys, s.r.o. v Ostravě, která se zabývá komplexním řešením hydraulických systémů.
Diagnostika stavebních konstrukcí - měření vzduchotěsnosti budov pomocí termokamery
Diagnostiku stavebních konstrukcí zajišťuje firma Intezo Ing. Petra Kazického z Ostravy, která s pomocí termokamery zjistí, odkud z objektu uniká teplo nebo stanoví homogenitu tepelně izolační vrstvy.
Ing. Petr Kazický Intezo
Projektování, servis hydraulických a pneumatických zařízení - komplexní služby
Komplexní služby v oblasti projektování a servisu hydraulických i pneumatických zařízení zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na jejich náhradní díly.
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Digitální vlhkoměr obilnin pro zemědělce Agricomputer - špičkový víceúčelový přístroj
Společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy zajišťuje dodávku a servis digitálního vlhkoměru Agricomputer, což je přístroj pro zemědělce, měřící hodnotu vlhkosti obilnin.
Jeřábové automatické robotické háky s dálkovým ovládáním Elebia
Prodej jeřábových automatických robotických háků s dálkovým ovládáním Elebia realizuje společnost PAVLÍNEK s.r.o., působící v tomto oboru jako jediná certifikovaná firma v České i Slovenské republice!
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Archivační otočné skříně na šanony - šetřete místem v kanceláři či archívu
Pro archivaci Vašich dokumentů a spisů si pořiďte efektivní otočné skříně na šanony, které využijete nejen v kanceláři. Můžete si vybrat z různých druhů na našem e-shopu KOVOPRAKTIK.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Permanentní zvedací magnety, elektromagnety pro snadnou a bezpečnou manipulaci
Díky společnosti Pavlínek s.r.o., která sídlí v Ostravě můžete nyní pro snadnou a bezpečnou manipulaci s těžkými předměty využít permanentní zvedací magnety a elektromagnety.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Čelní reflektor, svítilna, vyšetřovací zrcátko, binokulární lupa - prodej
Čelní reflektor, svítilnu, vyšetřovací zrcátko i binokulární lupu můžete snadno a rychle pořídit díky společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis.
Barevné MFP kopírky SHARP si  můžete zakoupit nebo vypůjčit v okolí Ostravy a Opavy
Výkonné a kompaktní barevné MFP kopírky SHARP pro malé i velké kanceláře poskytuje k pronájmu či k prodeji česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. v okolí Ostravy i Opavy.
Malá i velká laboratorní dvouplášťová digestoř, vhodná pro všechna pracoviště za rozumnou cenu
Prodej laboratorní dvouplášťové digestoře za příjemné ceny zajistí společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Vhodná pro všechna pracoviště.
Skleněný závěsný i stolní destilační přístroj - k výrobě destilované vody
Ostravská společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis Vám dodá skleněné destilační přístroje, které jsou určeny k výrobě destilované vody jejíž kvalita odpovídá ČSN 684063.
Dopravní pásy, drátěné pásy a další transportní technika
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. dodává komponenty pro pohony, dopravní techniku a pneumatické rozvody v Ostravě a okolí.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma