Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Šroubové kompresory - prodej, záruční i pozáruční servis od odborníků
Potřebujete šroubový kompresor a nevíte si rady s výběrem? Navštivte odborníky ve firmě OSPOL TECH, která se zaměřuje na prodej včetně servisu. Vybrat si můžete i v našem e-shopu.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Dopravní technika - pásy, řemeny, pásové dopravníky
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami komponentů pro dopravní techniku, jako jsou dopravní a procesní pásy, řemeny nebo pásové dopravníky. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Konfigurátor silničních vah - nastavení vážního systému podle vašich představ
Konfigurátor silničních vah můžete využít u společnosti Tenzona s.r.o., která váš vážní systém dokáže nastavit podle vašich představ tak, aby odpovídal přesně vašim potřebám.
TENZONA s.r.o.
Prodej a profesionální montáž tepelných čerpadel na klíč Ostrava
Prodejem a profesionální montáží tepelných čerpadel jakékoliv konfigurace se v Ostravě a v okolí se zabývá společnost Pavel Šomek - Instalservis.
Plynové vzpěry, pružiny pro různá odvětví průmyslu – výroba, prodej
Firma Pneumat System - Fulltechnic s.r.o. z Ostravy vyrábí a dodává v Praze a Kladně kvalitní plynové vzpěry, pružiny, které jsou využitelné v různých odvětvích průmyslu.
Pneumat System Full technic s.r.o.
Kladkostroje KITO, elektrické, ruční s pákou, s řetězem - prodej, e-shop
Kladkostroje KITO - elektrické, ruční s pákou i řetězem a jejich prodej realizuje firma PAVLÍNEK s.r.o. působící jako specialista na zvedací a manipulační techniku také v rámci internetového e-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Systém řízení technologických procesů a elektro - návrh, dodávka i servis
Pro řízení kompletních provozů se společnost PROSPECT s.r.o. zabývá návrhem, dodávkou a servisem komponentů automatizační techniky, řídící techniky, systémů, mechanizmů i jednotlivých strojů.
PROSPECT spol. s r.o.
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Servis, výroba, projekce hydraulického, pneumatického a speciálně filtračního zařízení
Hledáte firmu, která se zabývá projektováním hydraulických, filtračních a pneumatických zařízení? Ekosys, s.r.o. působí převážně v Moravskoslezském kraji a zajišťuje tyto komplexní služby na míru.
Požární zabezpečení diesel agregátu, rozvaděčů automatickým systémem BlazeCut
Požární zabezpečení automatickým systémem BlazeCut Vám zajistí společnost Tertec s.r.o. - tento hasicí systém slouží k zabezpečení diesel agregátů, generátorů nebo rozvaděčů.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Automatický hasicí systém pro autobusy a nákladní automobily - dodávka, instalace
Společnost Tertec s.r.o. zajišťuje dodávky a instalaci automatických hasicích systémů BlazeCut pro autobusy a nákladní automobily.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Náhradní díly pro hydrauliku – hydromotory, hydrogenerátory, kompaktní agregáty
U firmy Ekosys s.r.o. v Ostravě naleznete náhradní díly pro hydrauliku od renomovaných výrobců za skvělé ceny – hydromotory, hydrogenerátory a kompaktní agregáty.
Pneumatické válce vlastní výroby a vývoj - ATEX, PSC, dvojčinné, kulaté a nerezové
Dvojčinné, kulaté, nerezové a PSC pneumatické válce dodává po celé České republice firma Pneumat System - Fulltechnic s.r.o. z Ostravy. Zabýváme se vlastní výrobou pneumatických prvků od roku 1976.
Pneumat System Full technic s.r.o.
Servis, prodej, kalibrace a kontrola laboratorní techniky, optické emisní spektrometry, rentgenové analyzátory
Společnost HUKOS s.r.o. se sídlem v Ostravě se již od roku 1992 se specializuje na servis a prodej laboratorní techniky, včetně kalibrace a kontroly těchto zařízení.
Vázací prostředky, řetězové, lanové, textilní vazáky, ocelová lana - nejvýznamnější dodavatel
Vázací prostředky, řetězové, lanové i textilní vazáky a ocelová lana, to vše zajišťuje firma PAVLÍNEK s.r.o. patřící k nejvýznamnějším dodavatelům tohoto sortimentu v České republice a na Slovensku.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Hydraulické agregáty, filtrační jednotky, náhradní díly pro obvody
Obraťte se na firmu Ekosys, s.r.o., která dodává hydraulické agregáty, filtrační jednotky i náhrady částí hydraulických obvodů.
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Dodávka a servis pneumatických zařízení, servopneumatických pohonů, chapadel i manipulátorů FESTO
Návrh pneumatických řešení na míru, dodávka, montáž i servis servopneumatických pohonů, chapadel a manipulátorů FESTO zajistí společnost EKOSYS, s.r.o. v Ostravě.
Prodej a servis zahradní techniky, předsezónní údržba, opravy zahradní techniky, e-shop
Firma Technika u Ivety se zabývá prodejem a servisem zahradní techniky. Současně nabízíme také předsezónní údržbu, opravy zahradní techniky, broušení a výrobu řetězů, zapůjčení náhradního stroje, aj.
Oprava, servis, ověřování, kalibrace silniční váhy, autováhy
Opravu, servis, ověřování i kalibraci silničních vah a autovah Vám poskytne společnost TENZONA s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na průmyslové váhy.
TENZONA s.r.o.
Diferenční manometry pro HVAC - větrání, vytápění, klimatizaci
Diferenční manometry pro HVAC, tedy větrání, vytápění i klimatizaci zajišťuje společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je pro vás dodá v co nejkratším možném čase.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro čerpání čisté vody, zavlažování - akční nabídka
Ostravská společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. má pro Vás v akční nabídce ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro vrty i studny k čerpání čisté vody do domácností a zavlažování dešťovou vodou.
Výdejní místo hasících přístrojů, práškových, CO2 i pěnových – stačí objednat a vyzvednout
Objednávejte hasící přístroje u společnosti HTB – Požární ochrana a.s. s možností vyzvednutí osobně na pobočce v Praze. K dostání jsou práškové, CO2 i pěnové hasící přístroje.
HTB - Požární ochrana a.s.