Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Drátěné pásy pro urychlení dopravy a manipulace s výrobky - kvalitní dodávka strojních komponentů
Společnost Transportní technika Tůma se zabývá dodávkami strojních komponentů. Firma zajišťuje pásy a jinou dopravní techniku se specializací na drátěné pásy sloužící k urychlení a usnadnění práce.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Vázací řetězy třídy 8, 10, 12 a nerezové – nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné – E-shop
Nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné vázací řetězy třídy 8, 10 a 12 a také nerezové vázací řetězy prodává na e-shopu firma Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Kvalitní svářecí stroje - invertor, invertorová svářečka Kühtreiber, CEA, EWM
Vysoce kvalitní svářecí stroje, invertory a svářečky renomovaných značek Kühtreiber, CEA, EWM a další si vyberete u firmy SVAR Ostrava - podívejte se na naši pestrou nabídku ještě dnes.
SVAR Ostrava
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Automatické vážení – periferie a příslušenství pro identifikaci materiálu, vozidel i řidičů na mostní a dynamické váze
Automatické a samoobslužné vážení na mostní či dynamické váze zrychluje proces vážení. Společnost Tenzona s.r.o. poskytuje periferie a příslušenství k mostní i dynamické váze.
TENZONA s.r.o.
Pneumatické válce, maznice, ventily, rychlospojky Metalwork - pneumatické prvky
Pneumatické válce, maznice, ventily i rychlospojky Metalwork dodává společnost TERTEC, spol. s.r.o. z Ostravy. U nás můžete najít kompletní sortiment pneumatických prvků italského výrobce Metalwork.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Výroba, opravy a expresní dodávka pneumatických válců, plynových vzpěr a dalších prvků vzduchové automatizace
Transportní technika Tůma s.r.o. vyrábí a dodává pneumatické válce, plynové vzpěry a jiné vzduchové automatizace. Můžete se spolehnout na rychlé dodací termíny, kvalitu, preciznost a spolehlivost.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Návrh, dodávka automatizovaných technologických celků
Na návrh a dodávky automatizovaných technologických celků, technického vybavení budov, elektrotechnických a ostatních technických zařízení se zaměřuje Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě.
PROSPECT spol. s r.o.
Pronájem a půjčovna elektrocentrál - rychlé řešení výpadku elektřiny díky elektrocentrále
Spolehlivé, rychlé a kvalitní zapůjčení elektrocentrál a náhradních zdrojů elektrické energie v Opavě i Ostravě Vám zajistí odborníci ze specializované firmy OSPOL TECH s.r.o..
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Dodávka, prodej a servis svářecí techniky, invertorů a svářeček po celé České republice
Firma SVAR Ostrava se zaměřuje na prodej i servis svářecích strojů. Dodává svařovací techniku, invertory a navrhne řešení a technologie na míru dle potřeb zákazníka.
SVAR Ostrava
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Pneumatické huštění využívané v každé domácnosti, firmě pro kola i auta
Prvky pro pneumatické huštění jako kompresory vám vyrábí firma Transportní technika Tůma s.r.o. z Ostravy. Ta je dodává téměř do každé domácnosti i firmy, přičemž huštění je vhodné pro kola i auta.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Ocelové pororošty a schody z pororoštů, zinkované i surové - prodej, dodávka
Specialistou na prodej a dodávku kvalitních pororoštů a schodů z pororoštů je společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě, která má ve svém sortimentu ocelové i zinkované podlahové rošty a další výrobky.
Servis a opravy autobusů, servis autobusů CNG, servis nákladních vozů, servis přípojných vozidel
Společnost KAR group, a.s. poskytuje komplexní služby pro zákazníky provozující autobusovou a nákladní kamionovou dopravu.
KAR group, a.s.
Manometry, tlakoměry Wika a Prematlak - prodej i profesionální montáž
Profesionální montáž a prodej manometrů a tlakoměrů poskytuje TERTEC, spol. s r.o. v Ostravě jako výhradní zástupce společností WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Elektrody, dráty a tavidla pro svařování – přídavné materiály od jednoho dodavatele
Bohatý výběr elektrod, svařovacích drátů a tavidel pro svařování od renomovaných výrobců si pořídíte u společnosti SVAR Ostrava, která dodává do celé České republiky.
SVAR Ostrava
Účinné profesionální invertorové svářečky– svařujte nízkonákladově a na jednom stroji
Společnost Svar Ostrava nabízí multifunkční svářečku v trojkombinaci MIG/MAG, TIG, MMA. Stroj, který je vhodný pro více druhů materiálů, je vysoce účinný, přestože jeho provoz je nízkonákladový.
SVAR Ostrava
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) pro nábytkářský, automobilový průmysl - prodej
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) dodává pro Ostravu a Olomouc firma Transportní technika Tůma s.r.o.. Prodáváme tlačné, napínací a jiné druhy pružin pro nábytkářský, automobilový průmysl.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Dopravníky s modulárním pásem – prodej, servis, dodávka náhradních dílů i montáž
Na prodej, servis, dodávku náhradních dílů i montáž dopravníků s modulárním pásem, které mají využití v mnoha oborech se zaměřují odborníci ze společnosti Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma