Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kopírovací stroje a tiskárny SHARP - prodej, poradenství i servis
Kopírovací stroje a tiskárny Sharp a jejich prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti a zajišťuje také poradenství.
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Síťový stabilizátor pro diagnostiku a kontrolu napětí - ochrana přístrojů proti přepětí a podpětí
Firma Opting servis v Ostravě vám dodá nebo zapůjčí kvalitní síťový stabilizátor vhodný k diagnostice a kontrole napětí, díky kterému můžete ochránit své přístroje proti přepětí a podpětí.
Domovní výtahy a plošiny pro rodinné domy k přepravě osob s omezenou schopností pohybu
Společnost CENOK - výtahy, a.s. je specialistou na výrobu, stavbu i servis domovních výtahů a plošin, které využijí především imobilní osoby. Své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Tepelná energetika, modernizace parních a horkovodních kotlů Ostrava, strojírenství, výměníky
Tepelná energetika, modernizace parních a horkovodních kotlů Ostrava, strojírenství, výměníkové a redukční stanice, parovody a horkovody, tlakové nádoby a nádrže.
A3 barevné kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení značky SHARP - prodej a pronájem
Prodejem, pronájmem a servisem A3 barevných kopírek, tiskáren, multifunkčního zařízení a další kancelářské techniky značky SHARP se zabývá ostravská společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o.
Prodej čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací a lupou – vysoce výkonná
Prodejem čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací SC 3 a s lupou se zabývá společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Je výkonná a vysoce svítívá.
Výroba, montáž, prodej průmyslové, silniční, kolejové váhy - výroba na klíč
ýrobu, montáž i prodej průmyslových, silničních a kolejových váh Vám zajistí společnost TENZONA s.r.o., která je specialistou v oboru průmyslových vah "na klíč".
TENZONA s.r.o.
Snadno ovladatelný pojízdný infuzní stojan, který je kovový i výškově nastavitelný
Infuzní stojan pojízdný, který prodává na svém eshopu firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis v Ostravě, je celokovový, výškově stavitelný, stabilní s kovovými držáky.
Povrchová úprava kovů a kovových dílů, tryskání, lakování
Tryskárna a lakovna v Ostravě. Povrchové úpravy kovů Vám zajistí společnost SUPROMA PRODUCTION s.r.o. Možnost lakování dílů do délky 16 m. Protipožární nátěry ocelových nosných konstrukcí.
Instalace nového výtahu do panelového domu, kde výtah dosud nebyl – záruční i pozáruční servis
O instalaci nového výtahu na klíč v panelovém domě, kde výtah doposud nebyl, se postará společnost CENOK – výtahy a.s. se sídlem v Ostravě, ale působící v celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Pohony - klínové, variátorové a ozubené řemeny
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami komponentů pro pohony v Ostravě a okolí. Nabízíme klínové, variátorové a ozubené řemeny.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Automatizované dávkovací systémy Ostrava, čerpadla, měřící sondy, měřící přístroje, servoventily
Automatizované dávkovací systémy Ostrava, dávkovací čerpadla, měřící sondy, měřící přístroje, servoventily, přehledně uspořádány veškeré komponenty technologického okruhu.
Výroba manipulační techniky a kancelářského vybavení
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, vyrábí širokou řadu manipulační techniky a vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Cyrusova a Bürkerova komůrka pro počítání krevních destiček, živých i mrtvých mikroorganismů
Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis v Ostravě Vám dodá Cyrusovy a Bürkerovy komůrky, sloužící pro počítání krevních destiček, červených, bílých krvinek, živých a mrtvých mikroorganismů.
Armatury, solenoidové ventily – maloobchod, velkoobchod, autorizovaný prodejce
Firma Juřík Roman se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej armatur a solenoidových ventilů v Ostravě. Jsme autorizovaným prodejcem ASCO/JOUCOMATIC.
Roman Juřík
Náhradní díly pro strojírenský průmysl - kvalitní systémy hydrauliky a pneumatik
Náhradní díly pro strojírenský průmysl pořídíte u firmy Ekosys, s.r.o. Ostrava. Stroje, které používáte, by se neobešly bez kvalitního systému hydrauliky a pneumatiky.
Strojní komponenty a pneumatické prvky - pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami strojních komponentů a pneumatických rozvodů jako jsou pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Teleskopické manipulátory i montážní plošiny - pronájem a půjčovna
Potřebujete-li k práci montážní plošinu a nechcete investovat velké peníze, můžete si ji pronajmout od společnosti STALOTAS s.r.o. z Ostravy, která se specializuje na půjčovnu stavební mechanizace.
STALOTAS s.r.o.
Celková kvalitní předúprava a tryskání ocelových výrobků před následnou povrchovou úpravou
Před konečnou povrchovou úpravou ocelových výrobků provede firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě celkovou předúpravu, od důkladného odmaštění až po kvalitní tryskání, které jim zajistí dlouhou životnost.
Přesné soustružené a frézované díly - kusová i sériová výroba na CNC strojích
Přesné soustružené a frézované díly vyrábí společnost Ospol Tech s.r.o. v okolí Ostravy a Opavy. Díky CNC strojům jsme schopni zajisti kusovou i sériovou výrobu těchto dílů.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Moderní lakovna, která používá kvalitní práškové barvy a zabývající se velkými i malými zakázkami
Práškové lakování pomocí kvalitních barev od významných dodavatelů provádí ve své moderní lakovně firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě. Zabývají se velkými i malými kusovými zakázkami.
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Jednofázové ponorné čerpadlo BLUE LINE PSP18 pro odpadní vody s plovákem
Jednofázové ponorné čerpadlo BLUE LINE PSP18 pro odpadní vody s plovákem, které je moderní a stane se Vašim ideálním pomocníkem, seženete na e-shopu ostravské firmy CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o.
Prodej, montáž a servis jednoramenných nosičů kontejnerů a jejich náhradních dílů
Jednoramenný nosič kontejnerů od firmy CHARVÁT CTS, která se specializuje na výrobu nástaveb na užitkové a nákladní vozy. O jejich prodej, montáž a servis se postará společnost Unicon Ostrava s.r.o.