Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Lékařská vyšetřovací, operační lampa, LED svítidlo pojízdné, nástěnné i stropní
Pro vyšetření či operaci prodává společnost Laboratorní a zdravotnická technika Opting servis lékařské lampy s LED svítidly, které mohou být pojízdné, nástěnné i stropní.
Systémy a zařízení na využití dešťové vody - filtrace, úprava, zásobníky, IRM systémy
Chcete-li pomocí dešťové vody finančně uspořit, obraťte se na společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o z Ostravy, která je specialistou na filtraci, úpravu, uskladnění a využití dešťové vody.
Ponorné čerpadlo do studní a nádrží, do vrtů, na čistou vodu - e-shop, prodej
Pokud sháníte na zahradu do studny, vrtu či nádrže ponorné čerpadlo na čistou vodu, navštivte e-shop společnosti CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., kde prodávají široký sortiment čerpadel.
Automatizace pásových dopravníků pro přepravu hmot, snímače a spínače
Komplexní řešení pro automatizaci pásových dopravníků pro přepravu sypkých hmot, výrobu spínačů a snímačů pásu, provozních hodnot zajišťuje ZAM - SERVIS s.r.o.
Drátěné pásy – spolehlivá přeprava potravin i dalších výrobků
Drátěné pásy, které Vám zajistí spolehlivou přepravu potravin i dalších výrobků nabízí společnost Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Čerpadlo ponorné, kalové, povrchové - prodej, servis, montáž, opravy
Prodej, servis, montáž a opravy čerpadel ponorných, kalových i povrchových zajišťuje firma CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. z Ostravy, která poskytuje komplexní služby v oblasti čerpací techniky.
Řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. Vám nabízí celou řadu pohonů, jako jsou řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Kompresorové stanice a pneumatické systémy, projekce, dodávka, montáž a servis
Kompletní projekt kompresorových a dusíkatých stanic Vám zajistí firma PNEUKOM, spol. s r.o. z Ostravy. Vyprojektujeme a dodáme Vám potřebné zařízení na výrobu a využití stlačeného vzduchu.
Drátěné dopravní pásy pro potravinářský i chemický průmysl
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami drátěných pásů pro potravinářský průmysl po celém Moravském kraji, zejména pak také v okolí Olomouce a Brna.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Výroba a instalace nového výtahu, využití státní dotace na výtah
Výrobu a instalaci nového výtahu zajišťuje ostravská společnost CENOK - výtahy, a.s., která Vám také pomůže zajistit všechny potřebné náležitosti k využití státní dotace na instalaci výtahu.
CENOK - výtahy, a.s.
Půjčovna zařízení pro instalaci sítě - 3D svářečka, zafoukávačka optických kabelů, certifikační měřák
Zařízení pro instalaci datové a telekomunikační sítě si nyní můžete zapůjčit u firmy Opticord s.r.o. v Ostravě nabízející 3D svářečky, zafoukávačky optických kabelů i certifikační měřáky.
Prodej, servis a půjčovna spolehlivých pojízdných kompresorů Atlas Copco
Prodejem, servisem a půjčovnou pojízdných kompresorů Atlas Copco, které jsou pro svou kvalitu a spolehlivost oblíbené u zákazníků, se zabývá společnost UNICON v okolí Ostravy a Opavy.
Vysokozdvižné vozíky DESTA, CESAB, prodej, servis a školení řidičů VZV
Manipulační techniku a VZV všech značek včetně školení a případných oprav Vám poskytne společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. z Ostravy. Výhodný prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků.
Půjčovna svařovací techniky, elektrického a ručního nářadí za skvělé ceny
Pokud potřebujete svářecí techniku a nechcete si ji kupovat, zajděte do firmy Dirett s.r.o, která poskytuje půjčovnu svařovacích agregátů, elektrického a ručního nářadí za výhodné ceny.
Prodej, oprava svářecí, svařovací technika, svářečky Ostrava
Sháníte kvalitní svářecí techniku? Navštivte prodejnu firmy DIRETT s.r.o., kde naleznete komplexní sortiment svářecí techniky pro domácí hobby svářeče, ale také pro profesionály.
Nabídka, práce, zaměstnání, pracovní pozice - svářeč, CNC obráběč, obsluha laserového pálícího stroje
Hledáte stabilní práci v dělnických profesích? Obraťte se na ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. sídlící v Ostravě, která hledá svářeče, CNC obráběče a obsluhu laserového pálícího stroje.
Profesionální a rychlý servis elektrického a ručního nářadí i čistících systémů
Specialistou na servis, opravu a prodej elektrického, ručního nářadí, čistících systémů, svařovací techniky a dalšího příslušenství je společnost Dirett s.r.o. z Ostravy.
Pronájem a půjčovna elektrocentrály i se svářečkou - snadné napájení zařízení
Společnost Unicon Ostrava s.r.o. z Ostravy se specializuje na krátkodobé i dlouhodobé pronájmy stavební mechanizace. Zapůjčit si u ní můžete pravidelně servisované elektrocentrály i se svářečkou.
Kompletní rekonstrukce, modernizace a servis výtahů od profesionální firmy
Kompletní výměnou, rekonstrukcí, modernizací i servisem výtahů se zabývá společnost CENOK - výtahy, a.s. z Ostravy, která své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském, Zlínském i Olomouckém kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Průmyslové montované stavby vám vyrobíme na míru včetně povrchových úprav
Průmyslové montované stavby vyrábíme ve společnosti Ruchstav Building Ostrava každému klientovi na míru a to včetně povrchových úprav.
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy - chromování, niklování pomocí zámořské technologie
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy jako je chromování a niklování provádí společnost Devimex s.r.o., která využívá zámořskou technologii zaručující perfektní výsledky.
Halové objekty, halové systémy výstavba - administrativní, výrobní, skladové, sportovní
Halové objekty dodá i namontuje firma RUCHSTAV BUILDING a.s. z Ostravy. Halové systémy na klíč jsou vhodné pro administrativní, výrobní, skladové i sportovní využití.
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.