Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Mulčovače Tehnos, traktory Branson, navijáky Uniforest a další - lesnická, strojírenská i stavební technika na jednom místě
B-AGRO Březová s.r.o. je společnost představující kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis na vše.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Trysky Lechler pro zemědělství a zemědělské stroje, včetně příslušentví
Společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. je obchodní a servisní, která se zaměřuje na prodej zemědělských trysek pro zemědělské stroje v Opavě a okolí. V sortimentu naleznete také jejich příslušenství.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Revize a pravidelné kontroly protipožárních ucpávek (prostupů) v objektech
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. zajišťuje kontroly provozuschopnosti protipožárních ucpávek v různých objektech v okolí Opavy i Nového Jičína.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Výroba, oprava, odborné repase hydraulických zvedáků, heverů
V oboru hydrauliky má společnost OHS - hydraulika velké zkušenosti. Specializuje se na výrobu, opravy a repase hydraulických zvedáků, heverů. Sídlíme v Hradci nad Moravicí blízko Opavy a Ostravy
Průmyslové trysky a příslušenství - Agri, Legrom, na postřikovače, pro zemědělce
Průmyslové trysky a příslušenství nabízí v Opavě a okolí společnost ADAMEC – ADRO s.r.o., ve které naleznete trysky na postřikovače a pro zemědělce značek Agri a Legrom.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Správná volba mazacího tuku prodlouží životnost Vašich ložisek
Firma ROTOMAX se zabývá prodejem mazacího tuku pro mazání ložisek v Opavě, Ostravě. Zajistíme Vám mazivo pro univerzální i specializované použití. Správná volba maziva zvýší životnost Vašich ložisek.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Bezbariérové výtahy a invalidní plošiny pro vozíčkáře a invalidy
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi a servisem bezbariérových výtahu a plošin pro invalidy a vozíčkáře. Působéme po celém okrese Opava a Ostrava.
Dveřní zavírače BRANO - pastorkové, hydraulické, podlahové, stavěče dveří
Zavírače seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o., která se zabývá jejich výrobou a prodejem. Nabízíme pastorkové, hydraulické, podlahové dveřní zavírače a stavěče dveří pro všechny z Opavy i Ostravy.
Nové výtahy i rekonstrukce výtahů včetně servisu
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Pily, křovinořezy a foukače Husqvarna –zahradní technika, která Vám zpříjemní a usnadní práci
Společnost ALDA Opava, je autorizovaným prodejcem značky Husqvarna. Firma se zabývá zahradní, lesní a komunální technikou a představuje kvalitní pily, křovinořezy, foukače a specializovaný servis.
Pronájem tiskáren, rychlý tisk bez starostí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. Vám umožní kvalitní tisk bez starostí a bez zbytečných nákladů. Pronájem tiskových zařízení Vám nově zprostředkuje společnost s téměř 30letou zkušeností na trhu.
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.
Přídavné materiály ke svařování - svařovací dráty, elektrody, svářecí technika
Svařovací techniku a kvalitní přidavné materiály ke svařování nakoupíte u firmy KVP servis s.r.o. v Opavě. Kromě svářecí techniky máme také svařovací dráty a různé elektrody.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Robotické sekačky Automower® - automatické roboty, výkonné sekačky i pro velké trávníky
Přijďte si zakoupit výkonnou, efektivní a bezkonkurenční robotickou sekačku Husqvarna Automower® ke společnosti ALDA Opava s. r. o.. Tyto výkonné sekačky jsou vhodné i pro velké plochy a trávníky.
Váha pro svoz odpadu - vestavba vážícího zařízení do vozidel pro svoz odpadu
Společnost KADLEC VÁHY z Opavy se postará o vestavbu mobilních váh do automobilů pro svoz odpadu. Kromě prodeje Vám zprostředkujeme také rychlý, levný a kvalitní servis vah.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Vlnitá lepenka v tabulích a v rolích - pro rychlé a bezpečné balení výrobků, zakrývací materiál pro malíře
Sháníte kvalitní materiál pro rychlé zabalení Vašich výrobků nebo pro zakrytí interiéru při malování? Pak vsaďte na vlnitou lepenku od společnosti Model Pack Shop z Opavy za jedinečnou cenu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Tryskání a lakování starých výrobků - renovace jízdních kol, dílů aut a motocyklů
Zrenovujte svoje kolo či motocykl u firmy LAKMETAL spol. s r.o. , která působí v Opavě, Ostravě i okolí. Nabízíme tryskání a lakování starých výrobků.
Lakování nábytkových a strojních dílů - nalakujeme veškeré díly nábytku i strojů včetně odmaštění
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá kvalitním lakování výrobků, strojních dílů a nábytku v Opavě, Ostravě a okolí.
Rekonstrukce a modernizace výtahů - mějte bezpečnější a modernější výtah
Bezpečnější a modernější výtahy díky společnosti VÝTAHY SILESIA s.r.o., která se v Krnově, Bruntále a okolí zabývá rekonstrukcí výtahů.
Průmyslové papírové a plastové lepicí pásky - transparentní, barevné, s bezpečnostním potiskem
Kvalitní lepicí pásky, které označí či zabezpečí obal zakoupíte u firmy MODEL PACK SHOP, která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných papírových i plastových lepicích pásek.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Dělení materiálu, zakružování a ohýbání plechů, pálení plazmou, svařování, Opava
Dělení a spojování kovových materiálů, pálení plazmou, svařování, zakružování a ohýbání plechů na CNC strojí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček se sídlem v okrese Opava.
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, Sudice, okres Opava
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, opracování kovů, vrtání, broušení, řezání na CNC strojích provádí Zámečnictví Vaníček David Vaníček, obec Sudice, okres Opava.
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.