Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zakázková výroba z nerezu pro vaše originální bydlení
Zakázkovou výroba z nerezu pro vaše originální bydlení Vám poskytne naše spolehlivá firma Roman Mička, se sídlem v Opavě.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Papírové a polyetylenové pytle - PPH pytle a vaky na zakázku
Papírové pytle, vaky, polyetylenové pytle objednávejte u specializované firmy SACK CZ s.r.o., která vyrábí pytle na zakázku.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Modernizace a rekonstrukce výtahů Opava
Modernizaci a rekonstrukce výtahů provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o., působící v regionu Opava. Nabízíme kompletní dodávky výtahů, revitalizace, rekonstrukce, cenově dostupné pro všechny.
Kaspersky Anti-Virus, ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů, akční nabídka
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie a v akční nabídce nabízí Kaspersky Anti-Virus, který ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů.
Komerční práškové lakování - tryskání, komaxit, povrchová úprava kovů
Firma LAKMETAL spol. s r.o. nabízí komerční práškové lakování a povrchová úprava kovů. Mezi služby se řadí také tryskání a komaxitování.
Bedýnky, paletky na zeleninu, potraviny a cukroví - přímý styk s potravinami
Společnost MODEL PACK SHOP se zabývá prodejem obalů, mezi které patří také bedýnky a paletky na zeleninu, potraviny a cukroví.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výstavba, opravy, rekonstrukce, revize výtahy, výtahové plošiny Opava
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Opravy, rekonstrukce zdvihacích zařízení, výtahů
Opravy a rekonstrukce výtahů v Opavě a okolí provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o.
Drogerie - dodávka, čisticí prostředky, utěrky i kosmetika pro firmy všech velikostí
Společnost FROS ZPS s.r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod i e-shop s drogerií všeho druhu. Postaráme se o pravidelnou dodávku čistících prostředků, utěrek i kosmetiky do firem všech velikostí.
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Ponorná čerpadla Gardena pro čerpání vody - vodo topo elektro prodejna
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna voda - elektro - topení, v našem nabízeném sortimentu jsou také ponorná čerpadla Gardena nejen pro rychlé čerpání vody ze studny.
GAVENDA s.r.o. Prodejna Vodo-Topo-Elektro Opava
Igelitové a polyetylénové pytle - pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl.
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. V sortimentu naleznete igelitové a polyetylénové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Pilové pásy na kov a dřevo a další příslušenství pro řezání
KVP servis s.r.o. v Opavě prodává pilové pásy, pásové pily na kov a dřevo a příslušenství pro řezání. Dále přenosné jednofázové svařovací stroje a elektrické nářadí.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Komaxitování - moderní technologie pro povrchové úpravy kovů, komaxit
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá povrchovou úpravou kovů. Obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Ostravy. Mezi služby patří komaxitování, což je moderní technologii pro úpravu kovů komaxitem.
Poštovní krabice a zásilkové obaly - eshop s velkým výběrem sortimentu
Společnost MODEL PACK SHOP s prodejnou v Opavě nabízí velký výběr poštovních krabic a zásilkových obalů. Vybírat můžete také na našem e-shopu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Chytré domy Loxone - jednoduché ovládání, inteligentní automatizace
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí chytré inteligentní domy Loxone, které se přizpůsobí vaším potřebám, snadno se ovládájí a mají inteligentní automatizaci.
Vzduchové polštářky pro ochranu zboží v krabicích - opakované použití
Vzduchové polštářky zakoupíte na e-shopu nebo v prodejně Model Pack Shop v Opavě na Nádražním okruhu 23. Polštářky poskytnou ochranu zboží při odesílání zásilky.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Prášková lakovna a ochrana proti korozi - lesklé, matné, strukturní, nebo kladívkové povrchy
Prášková lakovna LAKMETAL spol. s r.o. sídlící v Kobeřicí u Opavy má zkušenosti s povrchovými úpravami a antikorozní ochranou lesklých, matných, strukturních, nebo kladívkových povrchů.
Pevné krabice na velké a vícepatrové dorty
Společnost Model Pack Shop Opava prodává obaly z lepenky, mezi které patří také kartonové krabice na velké dorty pro cukrárny i jednotlivce. Navštivte náš e-shop či prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Prášková lakovna – kvalitní povrchová úprava kovů
LAKMETAL spol. s r.o. je spolehlivá prášková lakovna v Opavě, která Vám nabídne kvalitní povrchovou úpravu kovů.
Prodej kluzných a valivých ložisek s příslušenstvím - kvalitní a spolehlivé značky
Kvalitní a spolehlivé značky kluzkých a valivých ložisek má ve svém sortimentu obchodní firma ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Skladem máme také příslušenství.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Oleje a filtry pro vaši hladkou jízdu - široký sortiment
Široký sortiment olejů a filtrů pro vaší hladkou jízdu Vám poskytne dopravní a servisní společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. v Opavě a okolí.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje - pro sekací stroje, brány, smyky
Společnost AGROZEM Opava s.r.o. se zabývá prodejem náhradních dílů na zemědělské stroje. Naleznete u nás komponenty na sekací stroje, brány, smyky, postřikovače, obraceče a rozmetadla.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Povrchová úprava kovů, lakování, Komaxit - profesionální lakovna, ochrana proti korozi
Profesionální lakovna kovů LAKMETAL spol. s r.o. Vám poskytne povrchovou úpravu kovů, ochranu proti korozi a lakování Komaxit v Opavě.