Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Papírové pytle - bílé a hnědé s barevným potiskem, s PE vložkou odolné proti vlhkosti
Kvalitní papírové pytle v bílé i hnědé barvě nakoupíte u společnost SACK CZ s.r.o., která Vám zajistí také jejích potisk. Poskytujeme až 5-ti barevný potisk.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kovové regály, regálové systémy i drátěné výrobky, vše kvalitně lakujeme v naši práškové lakovně
Potřebujete nalakovat regály nebo různé drátěně výrobky a chcete využít služeb práškové lakovny? Pak kontaktujte firmu Lakemtal, která sídlí poblíž Ostravy i Opavy a připraví Vám konkrétní nabídku.
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Aditiva Bishop´s Original Products - nejkvalitnější a nejúčinejší aditiva do paliv a olejů pro snížení spotřeby
Bishop´s Original Products jsou nejkvalitnější a nejúčinnější výrobky určené k řešení problematiky mazání. Přijďte si i vy pro tyto aditiva k opavské společnosti VE-ŽA TRUCK autodíly spol. s r.o..
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Vysokotlaké čističe – rychle a efektivní odstranění nečistot a špíny, akce
Společnost CHLEBIŠ s.r.o. se sídlem v Hlučíně nabízí prodej servis zahradní i komunální techniky. U nás naleznete také vysokotlaké čističe, které rychle a efektivně odstraní veškeré nečistoty.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Vakuová technika, vakuum, vakuové komory, kompresory, komplexní řešení
Vakuová technika, prodej servis, poradenství, instalace vakuové kompresory, vakuum, vakuové komory, vakuové systémy a další zajišťuje firma Activair s.r.o.
Tonery do tiskárny přímo od českého výrobce - kvalitní tonerové kazety
Pořiďte si kvalitní tonery do tiskárny přímo od českého výrobce! Stačí se obrátit na firmu ABEL z Opavy, která vyrábí kvalitní tonerové kazety pro laserové tiskárny, kopírky a faxy.
Dodávky, prodej, servis vakuové a tlakové techniky, filtrů, kompresorů, filtračních systémů
Komplexní dodávku vakuové a tlakové techniky, servis a prodej vakuové a tlakové techniky, prodej filtrů, kompresorů, dmychadel, chladičů zajistí firma Activair s.r.o. v Opavě.
Servis a revize výtahů - montáže, opravy zdvihacích zařízení
Servis a revizi výtahů provádí firmy VÝTAHY SILESIA s.r.o, která se zaměřuje na zdvihací zařízení a poskytuje vše od montáží, až po opravy v Opavě a okolí.
Autokosmetika a technická chemie pro auta, průmysl a strojírenství
TRANSA spol. s r.o. je výhradním distributorem autokosmetiky a technické chemie SJD v České republice. Nabízíme autokosmetiku pro auta, průmysl a strojírenství. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Vývěvy, vakuová technika - prodej, servis, instalace a poradenství
Vývěvy, vakuové stanice, vakuové čerpací stojany, speciální čerpací jednotky, vakuové komory, vakuové komponenty a další vakuovou techniku od firma Activair s.r.o. v Opavě.
Školní nábytek, vybavení odborných tříd a učeben pro všechny školy
Moderní škola, s.r.o. přináší široký výběr školních židlí, stolů, skříní a moderního školního vybavení pro školní třídy a odborné učebny. Jsme dodavatelem školního nábytku v okolí Jeseníku i Olomouce
Vakuové komory, kompresory, vakuová technika, dodávka, prodej, komplexní řešení
Specialista na dodávku, prodej vakuové techniky, vakuových komor, vývěv, centrálních zdrojů, dmychadel, kompresorů zajišťuje naše firma Activair s.r.o.
Průmyslová váha - vyhodnocovací indikátor na sloupku, nerezový vážicí můstek
KADLEC, spol. s r.o. Vám v Ostravě, Opavě a okolí poskytne velký výběr vážicích systému pro všechny účely. V sortimentu produktu naleznete průmyslové váhy s vyhodnocovacím indikátorem na sloupku.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Speciální jazykové učebny pro školy - dodávka na klíč
Moderní škola, s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku po celé České republice. Pro vaší školu dodáme potřebný školní nábytek a navrhneme jazykovou učebnu pro výuku cizích jazyků.
Stavební úpravy a výstavby učeben, včetně instalačních práci - zapojení vody, plynu a elektřiny
Moderní škola, s.r.o. se postará o kompletní výstavby a úpravy učeben v okolí Olomouce i Jeseníku. Nabízíme stavební činnosti ve výstavbě a to včetně zapnutí medií jako je voda, plyn a elektřina.
Výškově stavitelné školní lavice - dílenské, žákovské a učitelské stoly
Moderní škola, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem školního nábytku nejen v okolí Olomouce a Jeseníku, ale po celé České republice. V naších produktech naleznete školní lavice i výškově stavitelné stoly.
Tepelná čerpadla mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, opravuje a vyrábí tepelná čerpadla v okolí Opavy do bytů, domů i kanceláří, která jsou mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody.
Návrhy učeben - speciální školní laboratoře pro fyziku, chemii a biologii
Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Pro vaší školu navrhneme speciální učebny a laboratoře pro výuku chemie, biologie i fyziky.
Mobilní váhy na automobilech - vestavba vážícího zařízení do vozidel
Společnost KADLEC VÁHY se zaměřuje na prodej, servis a pronájem průmyslových vah. V sortimentu Vám nabízí mobilní váhy do automobilů, jedná se o vestavbu vážicího zařízení do vozidel.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Otevřené papírové pytle s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkosti
Společnost SACK CZ s.r.o. dodává kvalitní otevřené papírové pytle také s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkem.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kvalitní počítačová technika - výkonné notebooky, tiskárna, virtuální brýle, tablety, počítače
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí kvalitní a výkonnou informační technologii, v sortimentu produktů naleznete notebooky, tiskárny, virtuální brýle i revoluční tablety.
Komínové a technické kartáče s příslušenstvím
Naše firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. nabízí potřeby pro kominíky a kompletní program pro čištění kouřovodů a kamen. V sortimentu naleznete technické, brusné, kovové kartáče, komínové štětky a růžice
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Obaly pro zásilky - poštovní krabice, lepenkové obálky, obaly na knihy a kalendáře
Společnost VENKART se v Opavě a okolí zabývá výrobou a prodejem obalů pro zásilky. V tomto sortimentu naleznete vše od poštovních krabic, přes lepenkové obálky, až po obaly na knihy a kalendáře.