Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Klimatizace a rekuperace - instalace a dodávka klimatizací na míru včetně stavebních prací
CHLAZENÍ servis s.r.o. instaluje a dodává klimatizace a klimatizační jednotky renomovaných výrobců v Opavě na míru podle Vaších potřeb a to vše včetně všech stavebních prací..
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Klimatizace do bytů, firem a kanceláří - komplexní dovávka i s montáží
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje profesionální a spolehlivá firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Charakteristiky vlastností požární odolnosti požárních uzávěrů
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na dodávku a montáž protipožárních ocelových dveří a stěn aby jste mohli chránit svůj domov, kancelář či velkosklad proti ohni a jeho ničivým účinkům.
Skládací paletové nástavce a ohrádky ELMO - výroba a prodej
VPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která nabízí skládací nástavce a ohrádky ELMO, jejich výrobu i prodej nejen pro zákazníky z Opavy, ale také Ostravy a Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Charpyho kladivo - zkoušky a měření vrubové houževnatosti materiálů
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná, certifikovaná firma poskytující v Ostravě a Opavě mechanické zkoušky materiálu a měření vrubové houževnatosti materiálů za pomocí Charpyho kladiva.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Výroba, rekonstrukce a servis komunálních měřidel a výškoměrů – práce prováděná specialisty
Servis komunálních měřidel a výškoměrů různých značek, výrobu, rekonstrukci a mnoho dalších služeb provádí odborníci ze společnosti TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Dřevěné palety pro skladování a přepravu zboží, europalety - výkup a prodej
Firma VPS J&M s.r.o. vykupuje použité palety v Bruntále a okolí, vyrábí a prodává dřevěné či atypické palety a bedny pro skladování a přepravu zboží.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky
Společnost LABOR machine z okresu Opava se zaměřuje se na prodej zkušebních strojů. Ve svém sortimentu také nabízí Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky.
Těsnění, ložiska a pojistné kroužky za super cenu
ROTOMAX, a.s. je obchodní firma se sídlem v Opavě, která se zabývá prodejem ložisek, těsněním - gufera, pojistné kroužky a válečky.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Chladící technika a klimatizační jednotky do provozoven, průmyslu i pro rodinné domy
Společnost Chlazení STEFFEK z okresu Opava zajišťuje již přes třicet let prodej, montáž a servis chladící techniky a klimatizací do provozoven, průmyslových hal i rodinných domů.
Výkup a prodej drátěných beden, kvalitních gitterboxů na přepravu produktů
Kvalitní gitterboxy v různých rozměrech prodává a vykupuje firma VPS J&M s.r.o., která působí v Opavě, Ostravě a Olomouci. Drátěné kovové bedny jsou vhodné pro přepravu široké škály produktů.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky - výroba, dlouholetá zkušenost
Pořiďte si kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky s dlouhou životností u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se specializuje na jejich výrobu.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Dřevěné EUR palety B (II.) kvality s plnou funkčností – výkup, prodej za nízké ceny
Výkup a prodej dřevěných EUR palet B (II.) kvality s plnou funkčností za velmi nízké ceny provádí v Opavě a celé Severní Moravě firma VPS J&M s.r.o..
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výkup a prodej kovových a plechových beden Mars, drátěných palet Gitterbox
FVPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která se také zabývá výkupem a prodejem kovových a plechových beden Mars a drátěných palet Gitterbox.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Klínové řemeny - velký výběr sortimentu a druhů za skvělé ceny
Klínové řemeny za skvělé ceny seženete u firmy ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Nabízíme velký výběr klínových řemenů, působíme v celém okolí Opavy, Ostravy, Bruntálu a Krnova.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Gastrovybavení a gastrozařízení pro malé i velké kuchyně
Nabídka velkokapacitních i menších kuchyní. Projekty na míru a odborná montáž. To a další služby a produkty nabízí firma CHLAZENÍ servis s.r.o.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Požární ochrana, okres Opava, revize a prodej hasících přístrojů, prodej hasičského vybavení, plnění CO2
Firma Jindřich Kroker poskytuje veškeré služby v oblasti požární ochrany. Nabízíme revize a prodej hasících přístrojů, požárních hydrantů a příslušenství PO a také prodej hasičského vybavení.
Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Hydraulické zkušební stroje Ibertest pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku
Společnost Labormachine, s.r.o. je distributorem zkušební techniky zejména v Opavě, Ostravě a okolí. Nabízíme také hydraulické stroje pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku.
Český výrobce kvalitních dřevěných palet - palety na míru
VPS J&M s.r.o. je tradiční český výrobce palet se sídlem v okrese Opava, která se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet. Působíme v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Gastrozařízení pro gastro provozy - konvektomaty, lednice, sporáky
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě a zaměřuje se na obor gastro. Ve svém sortimentu nabízí gastrozařízení jako jsou konvektomaty, lednice a sporáky.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Obaly na pivo a pivní speciály, dárkové balení a odnosný recyklovatelný obal
U firmy MODEL PACK SHOP Vám vyrobíme papírové odnosné obaly na pivo a pivní speciály. Využijte dárkového balení pro pivo, které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům.
Pivobox Model Pack Shop