Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®
Společnost A.V.D. pájení používá a nabízí zákazníkům implementaci technologie plamenového pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®, které plně nahrazují pájky s příměsi drahého stříbra
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Hydraulické lisy na kov, plasty a keramiku - vývoj a výroba
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
CNC řezání vodním paprskem - přesné dělení nejrůznějších materiálů na míru
Společnost ISOTRA a.s. - nástrojárna z Opavy se také zabývá CNC řezáním vodním paprskem na míru. Jsme schopni přesně řezat a dělit nejrůznější materiály dle Vaších potřeb.
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Prodej kvalitních štěpkovačů i štípačů na dřevo za super ceny i s poradenstvím
Na prodej kvalitních štěpkovačů a štípačů na dřevo se specializuje společnost CHLEBIŠ s.r.o. v okolí Hlučína a Ostravy. Zaručí Vám super ceny a poskytnou odborné poradenství.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Motorgenerátory - náhradní zdroj energie vyřeší výpadky elektřiny
Nahradní zdroj energie vám zajistí ReSpol s.r.o. z Opavy - poskytneme vám motorgenerátory, které využijete při odstávkách a výpadcích elektrické energie i na různých kulturních akcích.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Ekologické oleje pro kráčející bagry – kvalitní oleje pro práce na vodních dílech i tocích
Ekologické a biologicky rozložitelné oleje pro kráčející bagry vhodné nejen pro práci na vodních dílech a tocích nejen pro okolí Opavy a Ostravy má ve svém bohatém sortimentu společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Výkonná tepelná čerpadla na vzduch a vodu - prodej, montáž, servis
Výkonná tepelná čerpadla s dlouholetou zárukou na vzduch a vodu naleznete u firmy MIVOTOP s.r.o. z Opavy. Prodej, montáž a komplexní servis čerpadel provádí po celé České republice.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Zpracování nerezi, oceli a barevných kovů - zakázková výroba
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě Zlatníkách se specializuje na zakázkovou výrobu a zpracování kovů, především nerezi, oceli a barevných kovů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Výroba a vývoj hydraulických lisů a mechanismů
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických mechanismů a hlubokotažných lis.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Levné a kvalitní komínové a kotlové kartáče - výroba štětek pro komíny a kotle
Levné a kvalitní nerezové, ocelové a fíbrové komínové štětky o různých průměrech i kotlové ocelové kartáče kulaté či hranaté koupíte u společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Špičková zahradní technika, traktory, drtiče, pily STIHL, SECO - připravte svou zahradu na jaro!
Vyberte si v e-shopu společnosti CHLEBIŠ špičkovou zahradní techniku (traktory, drtiče nebo pily) značky STIHL, SECO a další. Navštívit nás můžete také v Hlučíně nedaleko Ostravy nebo Opavy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Mobilní plynové hořáky pro pájení mědi a dalších materiálů - práce s hořákem v jakékoliv pozici
Pořiďte si do své dílny nebo pro profesionální použití kvalitní hořák s kterým můžete pracovat v jakékoliv pozici. Stačí navštívit prodejnu KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Prodej napájecích zařízení a elektrických ohradníků pro chov dobytka
Společnost AGROZEM Opava, Vám zajistí široký výběr sortimentu pro chov dobytka včetně zemědělského nářadí. Pomůže Vám s výběrem napáječek nebo elektrických ohradníku dle potřeb hospodáře a chovatele.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Papírové dárkové krabice i krabičky pro snadné zabalení všech dárků zakoupíte v e-shopu
Pro snadné zabalení dárků využijte papírové dárkové krabice a krabičky, které zakoupíte v eshopu společnosti Model Pack Shop se sídlem v Opavě. Mohou být hranaté, kulaté s průhledem i bez.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech seženete u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem technických a komínových kartáču.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Kvalitní a spolehlivý plazmový řezací stroj - malé rozměry, velký výkon, rychlé řezání
Plazmové řezací stroje pro snadné dělení elektricky vodivých materiálů seženete u společnosti KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Výroba hydraulických lisů na kov, plasty a keramiku
Vývojem a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů se v okolí Frýdku - Místku a Karviné zabývá spolehlivá společnost PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup