Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu - možné použití na traktorech
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu seženete na eshopu i v prodejně společnosti B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Motorové oleje Shell - velkoobchodní balení za výborné ceny
Servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se také specializuje na dodávku motorových olejů Shell. Nabízíme velkoobchodní balení za výhodné ceny s dopravou zdarma.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Plnící váhy - dávkovací váha s plněním přednastavené dávky do pytlů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost z Opavy, která Vám dodá kvalitní váhy a vážicí systémy. V sortimentu nabízíme také plnící a dávkovací váhy s plněním přednastavené dávky do pytlů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Chlazení na pivo - nápojové zařízení pro letní zahradní párty, chaty a chalupy
Firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem poblíž Opavy nabízí chladící a výčepní nápojové zařízení na pivo pro letní párty, chaty a chalupy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Oleje, filtry, maziva - prodej a eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na prodej kvalitních olejů, maziv a filtrů také na svém eshopu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Požární a kouřové hlásiče - elektronická signalizace
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy jako jsou elektronické požární signalizace a hlásiče.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Kamerové a zabezpečovací systémy - chránit musíme to nejcennější
Chránit musíme to nejcennější, proto naše firma 4M zabezpečovací systémy Vám nabízí kamerové a zabezpečovací systémy v Opavě a okolí.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Odborný prodej a profesionální servis zahradní a komunální techniky
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika je firma, která Vám zajistí prodej kvalitní a bezpečné techniky na zahradu. Na naší prodejně v Opavě Vám poskytneme profesionální poradenství a servis.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů, prodej plastových bazénů, prodej ostatních výrobků na míru.
Ohýbání materiálů - strojní zakružování profilů, plechů a trubek
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě - Zlatníkách se specializuje na zpracováním kovů a mezi službami najdete také strojní zakružování neboli ohýbání profilů, trubek a plechů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Gastrosklad, prodáváme gastro vybavení do kuchyně - pekáče, hrnce, mísy, pánve, sklenice
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a gastrosklad, kde sežente gastro vybavení do kuchyně, jako je užitkové sklo, mísy, pekáče, pánve, hrnce a další kuchyňské vybavení.
Přesné pytlovací dávkovací váhy - plnění přesné dávky do pytlů
Pořiďte si i vy přesné dávkovací váhy od spolehlivé společnosti KADLEC, spol. s r.o., která dodává kvalitní váhy po celé ČR a to včetně Brna a Olomouce.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Pomoc při zimní údržbě – uklízeče, odhrnovače sněhu chodníků a zpevněných ploch
Jednoznačnou pomoc při zimní údržbě vám poskytne firma Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Zprostředkujeme potřebný sortiment jako jsou uklízeče a odhrnovače sněhu pro chodníky i jiné zpevněné plochy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Zvedací zařízení - řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano
Zvedací zařízení jako jsou řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano nabízí společnost BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí poblíž Opavy.
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Gastro Opava, gastrozařízení a gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti
Gastro, gastrozařízení, gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti vám dodá s profesionálním vysvětlením obsluhy, zaškolením i servisem firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.