Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kovovýroba, tryskání, lakování a řezání plechů - moderní obrábění kovů na CNC strojích
Obrábění kovů na CNC strojích, tryskání, řezání a lakování plechů nabízí firma HON-KOVO s.r.o. v Opavě, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovovýroby.
Plnička velkoobjemových pytlů - plnicí průmyslové váhy pro plnění BIG BAGů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost, která se specializuje na váhy a vážicí systémy v Praze, Brně a okolí. Zaměřujeme se hlavně na prodej průmyslových vah pro plnění BIG BAgů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Výroba kovových součástí pro nábytek, přístrojové skříně
Výrobu kovových součástí pro nábytek a přístrojových skříní nabízí firma HON-KOVO s.r.o. sídlící v Opavě na Olomoucké ulici
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která nabízí ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Kvalitní tvrdoměry Rockwell, Vickers - modernizace a opravy
Tvrdoměry kovu Rockwell, Vickers naleznete u naší společnost Labormachine s.r.o. z Opavy, která dodává i jinou zkušební techniku pro mechanické zkoušky materiálů.
Lanový zvedák pro napínání, těžbu dřeva a zvedání břemene - hupcuk pro lesnictví, stavebnictví a zemědělství
Lanový zvedák Brano seženete na eshopu nebo ve specializované prodejně BRANOMARKET, s.r.o. v Opavě. Zvedák využijete pro napínání a těžbu dřeva zejména v lesnictví, stavebnictví a zemědělství.
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Pálení laserem - CNC přesné řezání tvarových výpalků z plechu
Pálení laserem, řezání výpalků z plechu, výroba složitých tvarových plechových výrobků, kvalitní řezné hrany na CNC strojích od firmy HON -KOVO v Opavě, která vyrábí kovové součásti a komponenty.
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Výroba kovových součásti a nábytkových dílů - výškově stavitelná stolová podnoží
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která vyvíjí a vyrábí kovové součásti a nábytkové díly jako jsou například výškově stavitelná stolová podnoží.
Stroje a zařízení ke zpracování trubek a tyčí
Jednoúčelové stroje na zpracování trubek v ocelářském a zpracovatelském průmyslu, dopravníky, automatizace, výrobní linky sestrojuje Prestar, s. r. o., Opava.
Paletové váhy, elektrický paletový vozík s váhou pro vážení rozměrného zboží
Profesionál v oboru vah, to je KADLEC, spol. s r.o.! Jsme specialisté na vážicí systémy a působíme v Opavě i Ostravě. Nabízíme paletové váhy a paletové vozíky s váhou pro vážení rozměrného zboží
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Čerpadla, domácí vodárny Al-ko - vždy pod tlakem, k připojení na užitkovou vodu
Čerpadla a domácí vodárny Al-ko nabízí naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., které jsou vhodné k připojení na užitkovou vodu a díky silným elektromotorům jsou vždy pod tlakem.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Zakázková kovovýroba a kovobrábění - kvalitní zpracování výrobků
Zakázkovou kovovýrobu a kovoobrábění Vám poskytne naše společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, kde nabízí kvalitní zpracování výrobků.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Alarmy - zabezpečovací systémy, profesionální montáž bezpečnostní techniky a non-stop servis
Společnost 4M zabezpečovací systémy se v Opavě a okolí zabývá montáží alarmů, poplachové, bezpečnostní techniky a kamerových systému pro ochranu Vašich domů, bytů, kanceláří i firemních objektů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Ložiska, maziva a mazací příslušenství - prodej kvalitních ložisek předních výrobců pro veškeré použití
Kvalitní ložiska předních značek SKF, INA, ZVL, ZKL, TIMKEN, FAG,EZO,FKL atd. prodává společnost AGROZEM Opava s.r.o., dále nabízíme také maziva a mazací příslušenství pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Pasířství, restaurování, umělecké kovářství  - kvalitní zpracování materiálu
Pasířství, restaurování a umělecké kovářství poskytuje společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, která Vám kvalitně zpracuje kovový materiál.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava