Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Pronájem kontejnerů na stavební odpad a suť - velkoobjemové kontejnery
O pronájem velkoobjemových kontejnerů na stavební odpad i suť se vám postará společnost Černohorský s.r.o.. Své profesionální služby poskytuje pro zákazníky z okolí Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Presovače, automatické kávovary a příslušenství pro přípravu čerstvé a lahodné kávy
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro a ve svém sortimentu nabízí také kvalitní automatické kávovary, presovače a další příslušenství pro přípravu kávy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Strojní zametání - čištění ploch za pomocí zametacích strojů
Strojní zametání malých zpevněných ploch Vám v Okrese Opava i Ostrava provede společnost U-SERVIS z Opavy, která se zabývá profesionálním úklidem.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Hasičská auta, přestavby vozů pro hasiče - speciální zástavby a nástavby zásahových požárních vozidel
Hasičská auta podle Vašich představ zrealizuje firma HAGEMANN z Opavy, která vyrábí speciální nástavby a vestavby zásahových požárních vozidel. Působíme po celé ČR, převážně pak v Opavě a Ostravě.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Zásilkové obaly - poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy a další druhy pro přepravu
Papírové obaly pro zasílání balíků poštou Vám zajistí firma MODEL PACK SHOP. Jedná se o poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy apod., které jsou vhodné pro zasílání knih, spisů či katalogů.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Paprskové obraceče a shrnovače - profesionální zemědělské technika
Firma B-AGRO Březová Vám zajistí profesionální techniku v prvotřídní kvalitě a s odborným příslušenstvím. Paprskové obraceče a shrnovače jsou univerzální stroje sloužící k obracení a shrnování.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Výkup použitých dřevěných palet a europalet za výhodné ceny - výkupny
Máte nepotřebné palety? Pak přijďte do jedné z naších výkupen, kde od Vás za výhodné ceny vykoupíme dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Stříbrné pájky na tvrdé pájení kovů a oceli
Stříbrné pájky na pájení kovů a oceli a tvrdé pájky pájky na bázi stříbra, mědi, mosazi a cínu, zakoupíte u společnosti A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Traktorové sekačky Kubota splní i ty nejnáročnější úkoly - komunální technika prodej
Vynikající žací výkon a jednoduchou obsluhu mají traktorové sekačky Kubota. Prodej komunální techniky, která splní i ty nejnáročnější úkoly vám zajistí společnost AGROZEM v Opavě.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Profesionální gastrozařízení pro kuchyně, restaurace a jídelny
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro se zaměřením na oblast gastrozařízení. Nabízí kvalitní vybavení do kuchyní, restaurací a jídelen.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Trhací a zkušební stroje pro vysoké školy - dodávka, uvedení do provozu, servis
Naše firma Labormachine s.r.o. dodává trhací a zkušební stroje pro vysoké školy, jako je Vysoké učení technické v Brně nebo Technická univerzita Ostrava. Postaráme se o uvedení do provozu i servis.
Štípačky dřeva, automat, kotoučová pila - spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva
Zpracování dřeva vám usnadní štípačky dřeva, štípací automaty i kotoučové pily. Spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva UNIFOREST dodává firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Stolní fritézy - profesionální, celonerezové provedení, dlouhá životnost
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro, která mimo jiné také nabízí profesionální stolní fritézy s dlouhou životností. Celonerezové provedení a topnice dává dostatek výkonu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Nádrže SWIMER ke skladování kapalin – pro čerpací stanice, průmysl i lesnictví
Kvalitní, bezpečné systémy a nádrže SWIMER dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy. Nádrže jsou určeny k uskladnění a distribuci kapalných surovin pro čerpací stanice, průmysl i lesnictví.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Elektronický lokátor nářadí a vybavení TICK™ - s integrovanou lokalizací
Elektronický lokátor TICK™ s integrovanou lokalizací na Milwaukee® nářadí a jiné vybavení zakoupíte u firmy KVP Servis s.r.o. z Opavy, která dodává kvalitní nářadí i v Krnově a okolí.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Vybavení školních jídelen, kuchyní - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionálem v oblasti gastrozařízení. Poskytujeme veškeré kvalitní vybavení pro školní jídelny či kuchyně - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Čištění sedaček a křesel – expres úklid a služby za perfektní ceny
Kompletní expres úklidu a souvisejících služeb včetně čištění sedaček a křesel za perfektní ceny s garancí a zárukou provádí společnost U-SERVIS nejen pro okolí Opavy a Ostravy.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Štípací automaty TITAN, traktory Branson, navijáky Uniforest - lesnická, strojírenská a stavební technika
B AGRO Březová s.r.o. z Opavy představuje kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Zajišťujeme specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Ocelové kontejnery velkoobjemové Abroll, Avia, stavební, skladové, s nájezdy, na palety
Společnost KOKRA, spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových kontejnerů, menší kontejnery i velkoobjemové Abroll, Avia. Možnost realizovat úpravy na míru. Najdete nás v Chvalíkovicích u Opavy.
KOKRA, spol. s r.o. Kontejnery na míru Opava
Mycí stroj CleanMatic 603 H - čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat
Výkonnou techniku pro čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat, dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy. Pořiďte si mycí stroj CleanMatic 603 H s univerzálním využitím.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Klimatické a zkušební komory DYCOMETAL - prachové, teplotní i solné
Již s dlouholetou působností vám dodává firma Labormachine s.r.o. z Otic klimatické a zkušební komory DYCOMETAL a to prachové, teplotní i solné za účelem simulace působení vnějších vlivů.
Certifikované nádrže na naftu a AdBlue – vhodné nejen pro lesnictví, zemědělství a dopravní společnosti
Velký výběr jednostěnných, dvouplášťových certifikovaných nádrží na naftu a AdBlue s různými objemy a širokým uplatněním má ve svém sortimentu společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy a Ostravy.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika