Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba gastro zařízení – nerezové stoly, digestoře, vozíky, regály a další
Výrobou gastro zařízení z atestovaných materiálů, např. nerezové stoly, digestoře, vozíky a další, se zabývá společnost Nerez Výroba Jež s.r.o. se sídlem v Petřvaldu u Karviné, nedaleko Ostravy.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Elektrody, dráty a tavidla pro svařování – přídavné materiály od jednoho dodavatele
Bohatý výběr elektrod, svařovacích drátů a tavidel pro svařování od renomovaných výrobců si pořídíte u společnosti SVAR Ostrava, která dodává do celé České republiky.
SVAR Ostrava
Vybavení školních jídelen, kuchyní - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionálem v oblasti gastrozařízení. Poskytujeme veškeré kvalitní vybavení pro školní jídelny či kuchyně - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Čištění sedaček a křesel – expres úklid a služby za perfektní ceny
Kompletní expres úklidu a souvisejících služeb včetně čištění sedaček a křesel za perfektní ceny s garancí a zárukou provádí společnost U-SERVIS nejen pro okolí Opavy a Ostravy.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Účinné profesionální invertorové svářečky– svařujte nízkonákladově a na jednom stroji
Společnost Svar Ostrava nabízí multifunkční svářečku v trojkombinaci MIG/MAG, TIG, MMA. Stroj, který je vhodný pro více druhů materiálů, je vysoce účinný, přestože jeho provoz je nízkonákladový.
SVAR Ostrava
Vývoj, výroba a realizace automatizačních linek, zařízení a strojů
Společnost ELAP výrobní družstvo se specializuje na vývoj, výrobu a realizaci automatizačních linek, zařízení a strojů.
ELAP výrobní družstvo
Výroba nerezového zábradlí do interiéru i exteriéru, žebříků a schodů na míru
Výrobou nerezového zábradlí, které může být jak interiérové tak i exteriérové, žebříků na střechy i k bazénům a schodů na míru dle přání zákazníka, se zabývá firmy Nerez Výroba Jež s.r.o. v Ostravě.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) pro nábytkářský, automobilový průmysl - prodej
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) dodává pro Ostravu a Olomouc firma Transportní technika Tůma s.r.o.. Prodáváme tlačné, napínací a jiné druhy pružin pro nábytkářský, automobilový průmysl.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Štípací automaty TITAN, traktory Branson, navijáky Uniforest - lesnická, strojírenská a stavební technika
B AGRO Březová s.r.o. z Opavy představuje kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Zajišťujeme specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Benzínové, elektrické a akumulátorové křovinořezy Husqvarna – pohodlná úprava trávníků
Pohodlné a výkonné křovinořezy Husqvarna s výběrem mezi benzínovými, elektrickými a akumulátorovými má ve svém bohatém sortimentu společnost KRES spol. s r.o. v Opavě a Bruntálu.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Ocelové kontejnery velkoobjemové Abroll, Avia, stavební, skladové, s nájezdy, na palety
Společnost KOKRA, spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových kontejnerů, menší kontejnery i velkoobjemové Abroll, Avia. Možnost realizovat úpravy na míru. Najdete nás v Chvalíkovicích u Opavy.
KOKRA, spol. s r.o. Kontejnery na míru Opava
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Zakázková velkosériová kovovýroba, strojírenská výroba za výhodnou a konkurenceschopnou cenu
KOVONA SYSTEM, a.s., člen skupiny INDUSTRIAL SYNERGY, je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá velkosériovým zakázkovým zpracováním oceli za studena.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Dopravníky s modulárním pásem – prodej, servis, dodávka náhradních dílů i montáž
Na prodej, servis, dodávku náhradních dílů i montáž dopravníků s modulárním pásem, které mají využití v mnoha oborech se zaměřují odborníci ze společnosti Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Mycí stroj CleanMatic 603 H - čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat
Výkonnou techniku pro čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat, dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy. Pořiďte si mycí stroj CleanMatic 603 H s univerzálním využitím.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Kovové řadové šatní věšáky - výroba na míru z ocelových profilů, variabilní věšák s velkým úložným prostorem
Pořiďte si kovové řadové věšaky s robstní konstrukcí, které pojmou desítky bund a kabátku. Objednávejte u společnosti Kovo Praktik s.r.o.z Ostravy, která je specialistou na kovovýrobu.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Prodej a servis profesionálních sekaček na trávu – ruční, motorové a akumulátorové
Prodej a servis profesionálních sekaček a to ať už ručních, motorových či akumulátorových provádí společnost KRES spol. s r.o. v oblastech Krnova a Bruntálu.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Klimatické a zkušební komory DYCOMETAL - prachové, teplotní i solné
Již s dlouholetou působností vám dodává firma Labormachine s.r.o. z Otic klimatické a zkušební komory DYCOMETAL a to prachové, teplotní i solné za účelem simulace působení vnějších vlivů.
Inteligentní domy, chytrá domácnost LOXONE - realizace, montáž
Firma DK projekt, s.r.o. se Vám postará o realizaci a montáž chytré domácnosti LOXONE, která dělá přesně to, co chcete. Přizpůsobí se Vašim potřebám, má inteligentní automatizaci a snadno se ovládá.
DK projekt, s.r.o.
Elektrické rozvaděče pro zdvihací zařízení - profesionální montáž, servis i revize
Profesionální montáž, servis i revizi elektrických rozvaděčů pro zdvihací zařízení zajišťuje společnost Giga montáže s.r.o., která se specializuje na průmyslové stroje jako jsou kladkostroje, jeřáby.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely včetně dotací
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely a klimatizace včetně vyřízení dotací zajišťuje kvalifikovaná firma v oblasti ekologického vytápění a ohřevu vody – SEFEN spol. s r.o. z Frýdku-Místku.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Šroubovací a navařovací body, háky a oka od špičkových výrobců – prodej, E-shop
Šroubovací, navařovací, pevné a otočné body, háky a oka k navaření a našroubování – výrobky od špičkových výrobců prodává na E-shopu společnost Pavlínek s.r.o.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Kontejner, kompostér z roštů, skladovací boxy - dodávka, prodej
Využijte roštových kontejnerů od společnosti Kytulava s.r.o., které jsou upraveny žárovým pozinkováním a tak Vám vydrží spoustu let. A mimo jiné získáte navíc 7 let záruky.