Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Presovače, automatické kávovary a příslušenství pro přípravu čerstvé a lahodné kávy
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro a ve svém sortimentu nabízí také kvalitní automatické kávovary, presovače a další příslušenství pro přípravu kávy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Velký výběr lepících pásek se všestranným využitím najdete u nás na eshopu a prodejně
Dopler Studio, distributor lepících pásek značky ©tesa, nabízí na své prodejně v Ostravě i na eshopu kvalitní maskovací, fasádní, oboustranné, textilní či podlahové pásky. Velký výběr, široké využití.
Dopler Studio Barvy, laky
Strojní zametání - čištění ploch za pomocí zametacích strojů
Strojní zametání malých zpevněných ploch Vám v Okrese Opava i Ostrava provede společnost U-SERVIS z Opavy, která se zabývá profesionálním úklidem.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Manipulační technika, vozíky a rudly - výroba a prodej
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou, mezi výrobky naleznete také manipulační techniku, vozíky a rudly.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Generátory, elektrocentrály Husqvarna na stavbu, zahradu i chatu - odborný prodej a servis
Generátor Husqvarna je nenahraditelným pomocníkem na stavbu, zahradu nebo chatu - navštivte firmu K R E S na prodejně v Krnově nebo Opavě, kde vám pomůžeme vybrat elektrocentrálu dle vaší potřeby.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Hasičská auta, přestavby vozů pro hasiče - speciální zástavby a nástavby zásahových požárních vozidel
Hasičská auta podle Vašich představ zrealizuje firma HAGEMANN z Opavy, která vyrábí speciální nástavby a vestavby zásahových požárních vozidel. Působíme po celé ČR, převážně pak v Opavě a Ostravě.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Spolehlivá dojící technika pro farmy pro dojení krav, ovcí a koz
Veškeré potřebné vybavení pro dojení krav, ovcí a koz, jako jsou  vývěvy, konve, hadice, pulzátory a další komponenty, prodává firma Faremní technika Bc. Tomáš Toběrný.
Bc. Tomáš Toběrný Dojící technika
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o.
Zásilkové obaly - poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy a další druhy pro přepravu
Papírové obaly pro zasílání balíků poštou Vám zajistí firma MODEL PACK SHOP. Jedná se o poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy apod., které jsou vhodné pro zasílání knih, spisů či katalogů.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Paprskové obraceče a shrnovače - profesionální zemědělské technika
Firma B-AGRO Březová Vám zajistí profesionální techniku v prvotřídní kvalitě a s odborným příslušenstvím. Paprskové obraceče a shrnovače jsou univerzální stroje sloužící k obracení a shrnování.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Výkup použitých dřevěných palet a europalet za výhodné ceny - výkupny
Máte nepotřebné palety? Pak přijďte do jedné z naších výkupen, kde od Vás za výhodné ceny vykoupíme dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Ocelové konstrukce pro haly a průmyslové provozy, výroba a montáž
Ocelové konstrukce, haly, sklady, průmyslové provozy, přístavby, lávky, rampy, dráhy jejich výrobu a montáž zajišťuje společnosti METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Plovoucí motorová čerpadla NIAGARA 3 MAX najdou uplatnění u hasičů, ve stavebnictví atd.
Prodej a dodávka motorových plovoucích čerpadel NIAGARA 3 MAX zajistí společnost HTB – požární ochrana a.s. se sídlem v Ostravě. Čerpadla jsou ideálním pomocníkem při řešení krizových situací.
HTB - Požární ochrana a.s.
Stříbrné pájky na tvrdé pájení kovů a oceli
Stříbrné pájky na pájení kovů a oceli a tvrdé pájky pájky na bázi stříbra, mědi, mosazi a cínu, zakoupíte u společnosti A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Prvotní kalibrace manometrů Wika a Prematlak, vystavení kalibračního listu
Prvotní kalibrace s vystavením kalibračního listu pro manometry Prematlak a Wika poskytuje společnost TERTEC, spol. s. r. o. v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Drátěné pásy pro urychlení dopravy a manipulace s výrobky - kvalitní dodávka strojních komponentů
Společnost Transportní technika Tůma se zabývá dodávkami strojních komponentů. Firma zajišťuje pásy a jinou dopravní techniku se specializací na drátěné pásy sloužící k urychlení a usnadnění práce.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Vázací řetězy třídy 8, 10, 12 a nerezové – nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné – E-shop
Nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné vázací řetězy třídy 8, 10 a 12 a také nerezové vázací řetězy prodává na e-shopu firma Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Kvalitní svářecí stroje - invertor, invertorová svářečka Kühtreiber, CEA, EWM
Vysoce kvalitní svářecí stroje, invertory a svářečky renomovaných značek Kühtreiber, CEA, EWM a další si vyberete u firmy SVAR Ostrava - podívejte se na naši pestrou nabídku ještě dnes.
SVAR Ostrava
Traktorové sekačky Kubota splní i ty nejnáročnější úkoly - komunální technika prodej
Vynikající žací výkon a jednoduchou obsluhu mají traktorové sekačky Kubota. Prodej komunální techniky, která splní i ty nejnáročnější úkoly vám zajistí společnost AGROZEM v Opavě.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Pronájem a půjčovna C-háku k zavěšení na jeřáb pro manipulaci se svitku i trubkami
Pronájem a zapůjčení C-háku na jeřáb Vám zajistí společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se specializuje na zasílatelství, balení a vykládky i nakládky zboží.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava