Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Mobilní plynové hořáky pro pájení mědi a dalších materiálů - práce s hořákem v jakékoliv pozici
Pořiďte si do své dílny nebo pro profesionální použití kvalitní hořák s kterým můžete pracovat v jakékoliv pozici. Stačí navštívit prodejnu KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o.
Řezání vodním paprskem je vhodná metoda pro obrábění materiálů jako je ocel, guma, dlažba
Technologie řezání vodním paprskem je moderní, ekologická metoda obrábění jakýchkoliv materiálů, které nejsou náchylné na poškození vodou. Řezání vodou zajistí společnost TALPA-RPF, s.r.o. v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte profesionálům
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte společnosti AK 1324 s.r.o. ze Studénky. Specializují se více než 20let na řezání vodním paprskem a pálení plazmou na nejmodernějších strojích.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje prodává, pronajímá a servisuje v okolí měst Ostrava, Opava, Karviná, Frýdek-Místek, Havířov a Třinec firma OSPOL TECH s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Spolehlivé váhy na e-shopu – laboratorní, analytické, paletové, plošinové, počítací
Na e-shopu spolehlivevahy.cz společnosti TENZONA s.r.o. naleznete velký výběr menších vah a vážních pomůcek všech provozů – laboratorní, analytické váhy, paletové, plošinové, počítací atd.
TENZONA s.r.o.
Prodej napájecích zařízení a elektrických ohradníků pro chov dobytka
Společnost AGROZEM Opava, Vám zajistí široký výběr sortimentu pro chov dobytka včetně zemědělského nářadí. Pomůže Vám s výběrem napáječek nebo elektrických ohradníku dle potřeb hospodáře a chovatele.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Půjčovna svářečky a řezací plazmy, dlouhodobý pronájem za výhodné ceny
Společnost SVAR Ostrava provozuje půjčovnu svářeček, řezací plazmy. Firma umožňuje dlouhodobý pronájem za zvýhodněných cenových podmínek, platba pouze za pracovní dny.
SVAR Ostrava
Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Povrchové úpravy – mokré i suché tryskání kovů – možnost tryskání i nadrozměrných kusů
Specialistou na mokré i suché tryskání kovů a na celkové povrchové úpravy je společnost Lason CZ se sídlem v Ostravě, ale působí v celém Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Půjčovna moderního nářadí pro Váš dům i zahradu – úspora času i nákladů
Půjčovnu nářadí provozuje firma ARBE v Ostravě. Díky moderního vybavení ušetříte náklady i čas, zapůjčujeme zahradní nářadí, lešení, elektrocentrálu, sekací a vrtací kladiva. Nejlepší ceny ve městě!
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Vyrábíme karty s čárovým nebo QR kódem s širokým využitím
Karty s čárovým a QR kódem vyrábí společnost BlackCard z Ostravy. Nechte si vyrobit personalizované plastové karty, které mají široké využití v obchodech, či stravovacích systémech. Originální potisk.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Přezkoumání technického stavu a revize tlakových nádob a zařízení
Revize tlakových nádob a kotlů provádí Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy. Revizní technik ověří provozuschopnost a bezpečnost Vašich tlakových zařízeních a případně provede jejich opravu.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Údržba a čištění fasád a budov - odstranění špíny, mechu i graffitů, anti graffiti systém
Hlavním zaměřením firmy SK FASÁDY je údržba a čištění budov ve výškách v okolí Opavy i Ostravy. Provádíme čištění fasád všech druhů - omítky, hliníkové fasády i fasádní obklady.
SK Fasády s.r.o.
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Pevné a skládací paletové kontejnery na potraviny – výrobky CircuLine z recyklovaného plastu
Skládací a pevné paletové kontejnery a další výrobky na potraviny z recyklovaného plastu z řady CircuLine prodává a pronajímá společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Svářecí stroje a svařovací invertory renomované značky Böhler
Poradíme s výběrem a v Ostravě na prodejně předvedeme kvalitní svářecí stroje a invertory značky Böhler. Invertory dodáváme nejen po celém Moravskoslezském kraji. Navštivte SVAR Ostrava.
SVAR Ostrava
Pronájem závěsné jeřábové váhy KOCS10T, která zaručí přesné a stabilní vážení do 10000 kg
Jeřábovou, závěsnou váhu KOCS10T s váživosti do 10000 kg poskytuje k pronájmu společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. ve Frýdku-Místku, v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Prodej a dodávka svařovaných a presovaných schodišťových stupňů
Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku schodišťových stupňů, které jsou vyrobené ze svařovaných podlahových roštů a mají širokou škálu využití.
Elektrocentrály - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, náhradní zdroje a dieselagregáty pronajímá, prodává a opravujem v Karviné, Havířově a okolí firma Ospol Tech, s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Nově spuštěný eshop - ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulaci a zvedání
Nový eshop na ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulace, zvedání a další související sortiment spustila společnost Pavlínek s.r.o., patřící mezi největší firmy v této oblasti v ČR.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Průmyslové tlakoměry, manometry, teploměry – kalibrace, servis i prodej
Kalibraci, servis i prodej průmyslových tlakoměrů, manometrů a teploměrů provádí společnost TERTEC s.r.o., která je specialistou s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Plastový skládací hygienický kontejner Combo Excelsior je vhodný i pro potravinářský průmysl
Inovativní plastový skládací IBC kontejner Combo Excelsior, který je plně hygienický a vhodný pro průmyslový, kosmetický a farmaceutický průmysl, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.