Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Povrchová úprava kovů, žárový nástřik
Povrchovou úpravu kovů jako je žárový nástřik realizuje společnost LASON CZ, která působí v okolí Ostravy a Frýdku a má dlouholeté zkušenosti, přičemž dbá hlavně na kvalitu odvedené práce.
Lason CZ s.r.o.
Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Ekologické oleje pro kráčející bagry – kvalitní oleje pro práce na vodních dílech i tocích
Ekologické a biologicky rozložitelné oleje pro kráčející bagry vhodné nejen pro práci na vodních dílech a tocích nejen pro okolí Opavy a Ostravy má ve svém bohatém sortimentu společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Řezání, dělení profilů, trubek, svitků a plošného materiálu laserem i pilou
Potřebujete-li rozřezat či rozdělit plošný materiál, profily, trubky nebo svitky, můžete se obrátit na společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína, která je jednou z nejstabilnějších firem v ČR.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Rostoucí, stavitelný nábytek pro děti - dětské psací stoly, židle
Stavitelný nábytek pro Vaše děti jako dětské psací stoly a židle pořídíte u společnosti Nábytek Amadeus. Tento nábytek poroste společně s Vašimi dětmi a umožní jim správné a zdravé sezení.
Nábytek Amadeus
Výroba a prodej podlahových, fotoluminiscenčních a reflexních pásek, značení schodů
Spolehlivý prodejce i výrobce bezpečnostního značení pro různá pracoviště je společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově. – například podlahové, fotoluminiscenční a reflexní pásky a další značení.
KRIŽAN, s.r.o.
Servis a revize hasících přístrojů, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2
Komplexní služby spojené s hasícími přístroji, servis, prodej, revize, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2, zajišťuje společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě a v Jihlavě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Klimatizace a tepelná čerpadla – úspora financí a vysoká účinnost
Pokud Vás trápí příliš vysoké nebo nízké teploty ve Vaší domácnosti, využijte funkci chlazení a vytápění u klimatizací a tepelných čerpadel společnosti WSG Future Energy.
WSG Future Energy
Výkonná tepelná čerpadla na vzduch a vodu - prodej, montáž, servis
Výkonná tepelná čerpadla s dlouholetou zárukou na vzduch a vodu naleznete u firmy MIVOTOP s.r.o. z Opavy. Prodej, montáž a komplexní servis čerpadel provádí po celé České republice.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Lisované, zalisované a ocelové lanové a lano-řetězové vazáky – prodej, E-shop
Na výrobu a prodej zalisovaných, ocelových a nekonečných lanových vazáků a lano-řetězových vazáků se specializuje společnost Pavlínek s.r.o. Ostrava na svém E-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Zpracování nerezi, oceli a barevných kovů - zakázková výroba
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě Zlatníkách se specializuje na zakázkovou výrobu a zpracování kovů, především nerezi, oceli a barevných kovů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Výroba a vývoj hydraulických lisů a mechanismů
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických mechanismů a hlubokotažných lis.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Ocelové konstrukce s širokým využitím - výroba, realizace, montáž
Ocelové konstrukce s širokým využitím a jejich výrobu i montáž realizuje společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na technologické konstrukce.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Levné a kvalitní komínové a kotlové kartáče - výroba štětek pro komíny a kotle
Levné a kvalitní nerezové, ocelové a fíbrové komínové štětky o různých průměrech i kotlové ocelové kartáče kulaté či hranaté koupíte u společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Špičková zahradní technika, traktory, drtiče, pily STIHL, SECO - připravte svou zahradu na jaro!
Vyberte si v e-shopu společnosti CHLEBIŠ špičkovou zahradní techniku (traktory, drtiče nebo pily) značky STIHL, SECO a další. Navštívit nás můžete také v Hlučíně nedaleko Ostravy nebo Opavy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Speciální čištění fasád - odstranění nečistot včetně impregnace povrchu
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád, které odstraní veškeré nečistoty jako je smog, prach, plíseň a houba. Také Vám rádi zprostředkujeme impregnaci celého očištěného povrchu.
SK Fasády s.r.o.
Mobilní plynové hořáky pro pájení mědi a dalších materiálů - práce s hořákem v jakékoliv pozici
Pořiďte si do své dílny nebo pro profesionální použití kvalitní hořák s kterým můžete pracovat v jakékoliv pozici. Stačí navštívit prodejnu KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o.