Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně
Výrobu elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně provádí firma KRES spol. s r.o. v Krnově. Daleko to k nám nemají ani zákazníci z Opavy a okolí.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Automatické vážení – periferie a příslušenství pro identifikaci materiálu, vozidel i řidičů na mostní a dynamické váze
Automatické a samoobslužné vážení na mostní či dynamické váze zrychluje proces vážení. Společnost Tenzona s.r.o. poskytuje periferie a příslušenství k mostní i dynamické váze.
TENZONA s.r.o.
Pneumatické válce, maznice, ventily, rychlospojky Metalwork - pneumatické prvky
Pneumatické válce, maznice, ventily i rychlospojky Metalwork dodává společnost TERTEC, spol. s.r.o. z Ostravy. U nás můžete najít kompletní sortiment pneumatických prvků italského výrobce Metalwork.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Dětská židle a psací stůl pro školáka - rostoucí a stavitelné, vhodné pro celý školní věk
Dětské židle a psací stoly pro školáky dodává společnost Amadeus. Tento nábytek je rostoucí a stavitelný, takže provází vaše dítě po celý školní věk a zajišťuje správný vývoj.
Nábytek Amadeus
Výroba, opravy a expresní dodávka pneumatických válců, plynových vzpěr a dalších prvků vzduchové automatizace
Transportní technika Tůma s.r.o. vyrábí a dodává pneumatické válce, plynové vzpěry a jiné vzduchové automatizace. Můžete se spolehnout na rychlé dodací termíny, kvalitu, preciznost a spolehlivost.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Profesionální gastrozařízení pro kuchyně, restaurace a jídelny
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro se zaměřením na oblast gastrozařízení. Nabízí kvalitní vybavení do kuchyní, restaurací a jídelen.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Trhací a zkušební stroje pro vysoké školy - dodávka, uvedení do provozu, servis
Naše firma Labormachine s.r.o. dodává trhací a zkušební stroje pro vysoké školy, jako je Vysoké učení technické v Brně nebo Technická univerzita Ostrava. Postaráme se o uvedení do provozu i servis.
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Štípačky dřeva, automat, kotoučová pila - spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva
Zpracování dřeva vám usnadní štípačky dřeva, štípací automaty i kotoučové pily. Spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva UNIFOREST dodává firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Varovná samolepící páska pro rozpoznání překročení teploty, detekci horkého povrchu
Samolepící páska pro rozpoznání tepla AS-92 pomáhá zvýšit bezpečnost na pracovišti, kde je nebezpečí kontaktu pokožky pracovníků s horkým povrchem. Na eshopu prodává společnost KRIŽAN, s.r.o..
KRIŽAN, s.r.o.
Kovovýroba na zakázku, strojírenská výroba dílů pro automotive a další odvětví
Na zakázkovou velkosériovou kovovýrobu, strojírenskou výrobu dílů pro nábytkářský průmysl, strojírenský průmysl i automotive se zaměřuje společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se sídlem v Českém Těšíně.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Návrh, dodávka automatizovaných technologických celků
Na návrh a dodávky automatizovaných technologických celků, technického vybavení budov, elektrotechnických a ostatních technických zařízení se zaměřuje Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě.
PROSPECT spol. s r.o.
Pronájem a půjčovna elektrocentrál - rychlé řešení výpadku elektřiny díky elektrocentrále
Spolehlivé, rychlé a kvalitní zapůjčení elektrocentrál a náhradních zdrojů elektrické energie v Opavě i Ostravě Vám zajistí odborníci ze specializované firmy OSPOL TECH s.r.o..
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Abrazivní řezání vodním paprskem na CNC stroji – nerez, ocel, sklo, dřevo a další materiály
Vodní paprsek s příměsí abraziva využívá k řezání různých materiálů na CNC strojích společnost  Nerez Výroba Jež s.r.o. se sídlem v Petřvaldu u Karviné v blízkosti Ostravy.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Dodávka, prodej a servis svářecí techniky, invertorů a svářeček po celé České republice
Firma SVAR Ostrava se zaměřuje na prodej i servis svářecích strojů. Dodává svařovací techniku, invertory a navrhne řešení a technologie na míru dle potřeb zákazníka.
SVAR Ostrava
Stolní fritézy - profesionální, celonerezové provedení, dlouhá životnost
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro, která mimo jiné také nabízí profesionální stolní fritézy s dlouhou životností. Celonerezové provedení a topnice dává dostatek výkonu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Pneumatické huštění využívané v každé domácnosti, firmě pro kola i auta
Prvky pro pneumatické huštění jako kompresory vám vyrábí firma Transportní technika Tůma s.r.o. z Ostravy. Ta je dodává téměř do každé domácnosti i firmy, přičemž huštění je vhodné pro kola i auta.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Nádrže SWIMER ke skladování kapalin – pro čerpací stanice, průmysl i lesnictví
Kvalitní, bezpečné systémy a nádrže SWIMER dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy. Nádrže jsou určeny k uskladnění a distribuci kapalných surovin pro čerpací stanice, průmysl i lesnictví.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Elektronický lokátor nářadí a vybavení TICK™ - s integrovanou lokalizací
Elektronický lokátor TICK™ s integrovanou lokalizací na Milwaukee® nářadí a jiné vybavení zakoupíte u firmy KVP Servis s.r.o. z Opavy, která dodává kvalitní nářadí i v Krnově a okolí.
KVP servis s.r.o.
Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Ocelové pororošty a schody z pororoštů, zinkované i surové - prodej, dodávka
Specialistou na prodej a dodávku kvalitních pororoštů a schodů z pororoštů je společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě, která má ve svém sortimentu ocelové i zinkované podlahové rošty a další výrobky.
Servis a opravy autobusů, servis autobusů CNG, servis nákladních vozů, servis přípojných vozidel
Společnost KAR group, a.s. poskytuje komplexní služby pro zákazníky provozující autobusovou a nákladní kamionovou dopravu.
KAR group, a.s.
Manometry, tlakoměry Wika a Prematlak - prodej i profesionální montáž
Profesionální montáž a prodej manometrů a tlakoměrů poskytuje TERTEC, spol. s r.o. v Ostravě jako výhradní zástupce společností WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz