Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů
Společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína zajišťuje výrobu a následný prodej kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů, které vynikají svou dlouhou životností a nízkou cenou.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Prodej produktů firmy Kromschröder - hořákové automatiky, jednotky, automaty, hořáky
Společnost PIRES s.r.o. z Třince klade důraz na osobní přístup a je výhradním zástupcem firmy Kromschröder, která jim dodává vysokorychlostní, rekuperační hořáky, hořákové komponenty a produkty.
PIRES s.r.o.
Profesionální montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder
Firma PIRES s.r.o. se již řadu let specializuje na montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder, které jsou určeny pro krokové, karuselové, žíhací, tunelové, pájecí a další průmyslové pece.
PIRES s.r.o.
Hydraulické válce pro těžké provozní podmínky - výroba a repase
Firma PRESSHYDRAULIKA, s.r.o. sídlící v Opavě se zaměřuje na výrobu a repasi speciálních hydraulických válců, zejména pak pro těžké provozní podmínky.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Výroba, prodej i kvalitní a rychlé broušení řetězů motorových pil
Pokud potřebujete nabrousit pilový řetěz, obraťte se na společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. v Ostravě, která provádí broušení řetězů motorových pil kvalitně, rychle a věnuje se také prodeji.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Zajišťujeme špičkové řezání plechů laserem, pálení výpalků plazmou a acetylenem
V naší společnosti MSC MetPro a.s. nabízíme širokou škálu služeb, mezi které patří laserové řezání plechů, pálení výpalků plazmou a acetylenem. Dodáváme výrobky špičkové kvality.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Mobilní tryskání kovových materiálů pro hladký a sjednocený povrch
Mobilní tryskání kovových materiálů zajišťuje společnost Lason CZ s.r.o. v Ostravě. Povrch materiálu je po této aplikaci hladký a sjednocený.
Lason CZ s.r.o.
Retenční nádrže na dešťovou vodu, vsakovací boxy – hospodaření s dešťovou vodou
Materiály potřebné pro hospodaření s dešťovou vodou – retenční nádrže, vsakovací boxy (retenční a zasakovací systémy) Vám dodává společnost DILES Company s.r.o. v Ostravě a v Karviné.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Ekologická výroba přepravních obalů na pivo a nápoje na míru - dlouhá životnost!
Návrhem a výrobou přepravky na pivo či nápoje se zabývá firma Schoeller Allibert. Objednejte si skvěle vypadající pivní či nápojové přepravky, které zlepší manipulaci, navíc s dlouhodobou životností.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Transparentní fólie z měkčeného PVC – ochrana pro dům, zahradu i garáž
Pokud potřebujete zakrytí či zástěnu Vaší pergoly, garáže nebo jiných prostor, vyzkoušejte průhledné transparentní fólie z měkčeného PVC od společnosti Portaflex s.r.o. působící nejen v Ostravě.
Portaflex s.r.o.
Výroba zkušebních strojů pro  testování rozpor brzdových zdrží podle UIC
Firma LABORTECH, s.r.o. se specializuje na výrobu zkušebních strojů pro testování statické deformace rozpor brzdových zdrží podle normy UIC CODE 833.
LABORTECH, s.r.o.
Značkové motorové, převodové i průmyslové oleje v cenově výhodných sudových baleních
Nečekejte a objednejte si ještě dnes motorové, převodové a průmyslové oleje v sudech od firmy OLEJSPOL. Uvidíte, že budete spokojeni s kvalitou, cenou, dopravou i servisem.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Rozbor a monitorování stavu oleje – kompletní laboratorní analýza všech značek olejů a maziv
Rozbor a monitorování stavu oleje a maziv různých značek formou kompletní laboratorní analýzy u akreditovaných laboratoří zajišťuje nejen v Opavě a Ostravě společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Vyrábíme šachty pro zvedací plošiny na míru
Výroba šachet pro zvedací plošiny na míru je klíčová k zajištění bezpečného a spolehlivého provozu. Zkušený tým firmy Zvedací plošiny s.r.o. pomáhá překonat výškové výzvy v provoze. Výroba na zakázku.
Zvedací plošiny s.r.o.
Průmyslové jeřábové dráhy - profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase
Pokud vlastníte průmyslové jeřábové dráhy, pak víte, že potřebují i určitou péči! Profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase obstará společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Snížení provozních nákladů elektrické energie - regulace 1/4 hod. maxima odběru energie
Společnost ReSpol s.r.o. z Opavy dodává zařízení ke sledování využívání elektrické energie průmyslových objektů, díky němuž se sníží provozní náklady a zvýší se její využití.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®
Společnost A.V.D. pájení používá a nabízí zákazníkům implementaci technologie plamenového pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®, které plně nahrazují pájky s příměsi drahého stříbra
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Údržba  tlakových systémů, oprava TNS, parního a horkovodního kotle
Nejen opravy, ale také údržbu a kontrolu tlakových systémů zajišťuje v okolí Ostravy firma Revize tlakových zařízení s.r.o. V případě poruchy opravíme TNS, parní a horkovodního kotle.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Hasicí přístroje pro kolaudaci rodinného domu, splňující vyhlášku o požární ochraně staveb
Hasicí práškový přístroj, vhodný do domácnosti, při kolaudaci rodinných domů, splňující parametry dle vyhlášky o technických podmínkách PO staveb, dodává firma HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Hydraulické lisy na kov, plasty a keramiku - vývoj a výroba
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
CNC řezání vodním paprskem - přesné dělení nejrůznějších materiálů na míru
Společnost ISOTRA a.s. - nástrojárna z Opavy se také zabývá CNC řezáním vodním paprskem na míru. Jsme schopni přesně řezat a dělit nejrůznější materiály dle Vaších potřeb.
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Prodej kvalitních štěpkovačů i štípačů na dřevo za super ceny i s poradenstvím
Na prodej kvalitních štěpkovačů a štípačů na dřevo se specializuje společnost CHLEBIŠ s.r.o. v okolí Hlučína a Ostravy. Zaručí Vám super ceny a poskytnou odborné poradenství.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Silniční, automobilové váhy na klíč s provozní spolehlivostí a snadnou údržbou
Hledáte-li firmu, která se zabývá kompletní dodávkou silničních vah, můžete se obrátit na společnost TENZONA s.r.o., která své zakázky realizuje po celé České republice, ale i v zahraničí.
TENZONA s.r.o.
Motorgenerátory - náhradní zdroj energie vyřeší výpadky elektřiny
Nahradní zdroj energie vám zajistí ReSpol s.r.o. z Opavy - poskytneme vám motorgenerátory, které využijete při odstávkách a výpadcích elektrické energie i na různých kulturních akcích.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava