Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Železniční komponenty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy
Společnost 4MADE jako jedna z předních dodavatelů železniční techniky dodává kvalitní a spolehlivé produkty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy. Jsme držiteli mnoha certifikátů.
4MADE železniční komponenty
Silniční váhy na auta a kamiony - autováhy na nejvyšší úrovni
Silniční váhy, autováhy, váhy na auta a kamiony realizuje TENZONA s.r.o., která se specializuje na realizaci průmyslových vah na nejvyšší úrovni. Díky nim budete mít svůj zisk vždy pod kontrolou!
TENZONA s.r.o.
Digitální Tenzometry, snímače PDX - realizace silničních a kolejových vah na klíč
Digitální Tenzometry a snímače PDX zajišťuje společnost TENZONA s.r.o., specializující se na realizaci silničních a kolejových vah na klíč.
TENZONA s.r.o.
Papírové dárkové krabice i krabičky pro snadné zabalení všech dárků zakoupíte v e-shopu
Pro snadné zabalení dárků využijte papírové dárkové krabice a krabičky, které zakoupíte v eshopu společnosti Model Pack Shop se sídlem v Opavě. Mohou být hranaté, kulaté s průhledem i bez.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Svařování hliníku, zakružování, ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů
Svařování, zakružování i ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů zajišťuje společnost HaP Polykarbonáty v Ostravě, která se specializuje na hliník a práci s ním.
H&P Polykarbonáty
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech seženete u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem technických a komínových kartáču.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Vyřezání otvoru do panelu, řezání a vrtání betonu od profesionálů – precizně i s úklidem
Řezání a vrtání betonu, vyřezávání otvoru do panelu od profesionálů společnosti ARBE s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působí po celém Moravskoslezském kraji, v okolí Frýdku-Místku, Orlové, Karviné.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Kvalitní a spolehlivý plazmový řezací stroj - malé rozměry, velký výkon, rychlé řezání
Plazmové řezací stroje pro snadné dělení elektricky vodivých materiálů seženete u společnosti KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o.
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Novinka, která nemá konkurenci - inovativní regál na pneumatiky Heavy Pneu
S novinkou na trh přišla firma KOVONA SYSTEM z Českého Těšína. Firma začala vyrábět regál s jedinečným řešením se 4 trubicemi a 16 ložisky, která nemá konkurenci v tuzemsku ani Evropě.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Realizace dodávek části elektro a MaR pro plynárenské zařízení a regulační stanice
V rámci této oblasti se firma PROSPECT spol. s.r.o. podílí na projektování a realizaci dodávek části elektro a MaR zejména pro plynárenská distribuční zařízení a regulační stanice.
PROSPECT spol. s r.o.
Výroba hydraulických lisů na kov, plasty a keramiku
Vývojem a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů se v okolí Frýdku - Místku a Karviné zabývá spolehlivá společnost PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Mobilní či statická 5S úklidová stanice, cleanboard, dodávána s nářadím nebo bez
Cleanboard, mobilní i statická úklidová stanice, navržená dle 5S metodiky. Tabule dodává s úklidovým nářadím nebo bez, dle přání zákazníka, společnost KRIŽAN s.r.o.
KRIŽAN, s.r.o.
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Pronájem kontejnerů na stavební odpad a suť - velkoobjemové kontejnery
O pronájem velkoobjemových kontejnerů na stavební odpad i suť se vám postará společnost Černohorský s.r.o.. Své profesionální služby poskytuje pro zákazníky z okolí Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Zdravotní rostoucí nábytek pro děti – stavitelné stoly a židle – se představí na veletrzích
Rostoucí dětský nábytek přinesla na český trh firma Nábytek Amadeus. Letos Vám opět rádi představí na veletrzích zdravotní a stavitelné stoly, židle a další doplňky.
Nábytek Amadeus
Úpravy a rozvody stlačeného vzduchu - instalace, dodávka a zprovoznění
Specializovaná firma OSPOL TECH Vám zajistí realizaci zakázek, servis a opravy technologických zařízení na regulaci a distribuci stlačeného vzduchu v okolí Opavy i Ostravy.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Profesionální řezání betonu i panelu – vyřezávání otvorů pro okna a dveře
Profesionální řezání do betonu a panelu, vyřezávání otvorů pro okna a dveře diamantovou stěnovou kotoučovou pilou provádí firma ARBE v celém Moravskoslezském kraji – Havířov, Hlučín, Karviná, atd.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Revoluční robotická sekačka bez vodícího drátu– ušetřete svůj čas!
Se sekáním zahrady Vám pomůže revoluční robotická sekačka Segway Navimow, kterou prodává společnost Lixus Technik s.r.o. Díky GPS seká sama! Možnost předvedení a vyzvednutí v Ostravě a na Čeladné.
Lixus Technik s.r.o.
Kvalitní přívěsný dvouosý vozík značky Hochlader, dodáme levně po celé České republice
Firma Kvalitní přívěsy Vám dodají levně po celé České republice dvouosý přívěs české výroby značky Hochlader, který má masivní rám, silné, profilované plechy. Vyniká kvalitou a spolehlivostí.
Kvalitní přívěsy
Mostové jeřáby jednonosníkové, dvounosníkové, podvěsné - dodávka a servis
Dodávku a servis mostových jeřábů jednonosníkových, dvounosníkových i podvěsných zajišťuje společnost GIGA montáže, s.r.o., která se specializuje na výrobu, montáž i servis průmyslových strojů.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Modernizace silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® – tenzometry pro přesné vážení
Modernizaci silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® Vám zrealizuje společnost TENZONA s.r.o. po celé ČR. Tenzometry Vám ušetří peníze a zajistí přesné a spolehlivé vážení.
TENZONA s.r.o.