Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Potraviny pro gastroprovozy, velkoobchod, velkosklad, plechové obaly
Velkoobchod a velkosklad s potravinami pro gastroprovozy, restaurace a jídelny, široký výběr jídla různých značek, e-shop plechových obalů zajišťuje Čoko Citonice s.r.o.
Kontejnerové BIG BAGy, velkoobjemové vaky z PP tkaniny
Velkoobjemové vaky a kontejnerové pytle z polypropylénové tkaniny, standardní BIG BAGy vyrábí a prodává znojemská společnost Bohemia Bag s.r.o.
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.
Elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery
Montáž, prodej, servis - elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o., se sídlem ve Znojmě.
Strojírenská výroba, čelní převodovky-průmyslové převodovky s vysokou užitnou hodnotou.
Vývoj, výroba, distribuce převodovek, čelní průmyslové převodovky s vysokou užitnou hodnotou, převodovky všech velikostí v nerezovém provedení od firmy TOS ZNOJMO.
Výroba a montáž lisovaného ocelového schodiště, schodišťové stupně, dodávka
Bezpečné schodiště s protiskluznou úpravou, ocelové schodiště vhodné i do půdních prostor, schodišťové stupně dodává firma KASALI, s.r.o., ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Prodej kvalitní manipulační techniky, jako jsou vysokozdvižné a paletové vozíky
Kvalitní vysokozdvižné a paletové vozíky, které usnadní převoz materiálu, naleznete u prodejce manipulační techniky na Znojemsku a Třebíčsku – společnosti AUTO-AGRO-HOLÍK s.r.o. v Grešlovém Mýtě.
Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Kancelářský nábytek a interiéry na míru - praktické, prostorné a designové skříně do kanceláře
Znojemská firmy TODAP, s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních vestavěných skříní a kusovým nábytkem na míru, který může sloužit jako ideální nábytek do kanceláře s maximálním využitím prostoru.
Speciální BIG-BAGy pro přepravu nebezpečného nákladu s UN registrací
Přepravu nebezpečného nákladu třídy II + III/Y, případně Z, Vám spolehlivě umožní speciální BIG-BAGy od společnosti Bohemia Bag, s.r.o.
Kompletní zajištění služeb pro zdvihací zařízení a výtahové šachty
Spolehlivý partner pro zajištění kompletních služeb včetně projekce, dodávky a servisu vyhrazených zdvihacích zařízení a výtahových šachet je společnost Elvýz s.r.o.
Kvalitní servis a opravy výtahů, generální revize zdvihacích zařízení
Několikrát do roka je nutná odborná prohlídka výtahů. Kvalitní a odbornou kontrolu vašeho výtahu a výtahové šachty vám zajistí společnost ELVÝZ nedaleko Břeclavi a Mikulova.
Novinka - plně potisknutelná bezkontaktní čipová klíčenka KeyfobCARD
Specialistou na výrobu a prodej bezkontaktních čipových klíčenek, které si můžete nechat plně potisknout dle vašich požadavků, je firma IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Velkoobchod potravin s distribucí pro gastronomické provozy, jídelny a restaurace
Zabýváme se distribucí potravin pro gastronomické účely, jídelny a restaurace. Firma Čoko Citonice s.r.o. neustále zkvalitňuje svoje služby, což dokazuje nemalý počet spokojených zákazníků.
Profesionální vybavení kuchyní a gastrozařízení za akční ceny
Prodejem kvalitního vybavení do profesionálních kuchyní a gastro zařízení se zabývá společnost BIMOK AIR ZNOJMO se sídlem ve Znojmě na Jižní Moravě.
Vybavení gastro provozů, varná zařízení-grily, sporáky, pánve, prodej, dodávka
Profesionální vybavení pro gastro či catering, varná zařízení, grily, sporáky, vybavení restaurací, školních jídelen, bufetů, kantýn, barů od BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Montáž klimatizačních zařízení a vzduchotechnických jednotek
teplovzdušné vytápění, vzduchotechnika, chlazení a klimatizace budov, klimatizační, jednotky, větrání s rekuperací, odsávání zajistí bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Myčky nádobí, mycí systémy, vybavení gastronomických provozů
Prodej, dodávka myčky nádobí, mycí systémy, vybavení gastronomických provozů, mycí prostředky, myčky skla, nádobí dodává firma BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Servis, opravy, prodej, dodávka zahradní a lesní technika
Prodej, dodávku, servis a opravy zahradní a lesní techniky - komunální techniky a ručního elektrického nářadí, pil, sekaček zajišťuje firma Agroservis Holý v oblasti Miroslavi a okolí.
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi, výroba, potisk čipových karet, RFID čipy
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi - výroba, potisk a prodej, plastové karty s čipem, RFID čipy dodává firma IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
IdentCORE s.r.o.
Prodejna a půjčovna, servis, pil, křovinořezů a sekaček
Prodej, půjčovna veškeré zahradní a lesní techniky, servis, prodejna pil, křovinořezů, sekaček a další služby poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Čerpací zařízení, ponorná čerpadla prodej-zaruční, pozáruční servis
Prodej, opravy čerpacích zařízení, záruční a pozáruční servis ponorných čerpadel a zařízení, HIDROSTAL, SLOVPUMP, NETZSCH, PEDROLLO od firmy Antila.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Nápojoné sklo a porcelán, vybavení gastrokuchyně, gastrozařízení pro profesionály
Prodej profesionálního keramického a skleněného vybavení - porcelán, sklo, servírovací misky, talíře, šálky, nápojoné sklo, vybavení pro gastrokuchyně od firmy BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.