Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dřevěné bedny na zeleninu – prodej a výroba na zakázku, Česká republika
Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. z České republiky, to jsou kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění zeleniny. S dřevěnými bednami na zeleninu bude Vaše úroda dlouho čerstvá.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Řezání kovů autogenem nebo plazmou -    e-shop se svářecí technikou
Firma Boris Vaculík ze Znojma se zaměřuje na svářecí techniku jako jsou svářečky, plazma, autogen a další. Vše je možné zakoupit také přes e-shop.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Výroba dřevěných obalů na zakázku - bedny na zemědělskou prvovýrobu
Výrobou dřevěných obalů se zabývá Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Na zakázku pro Vás vyrobí bedny na zemědělskou prvovýrobu.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Montáž a servis tepelných čerpadel, Znojmo
Získejte nevyčerpatelný zdroj energie a tepla díky tepelnému čerpadlu od firmy bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výroba beden pro zemědělství na zakázku - dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu
Výrobou beden pro zemědělství na zakázku se zabývá Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. ze Znojemska. V naší nabídce naleznete standardní dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu na cibuli i brambory.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Plnění i výměna lahví CO2 či hasících přístrojů, u kterých lze provést i potřebné opravy
O plnění i výměnu lahví CO2 a hasících přístrojů se postará společnost Středisko požární ochrany František Fousek, která sídlí ve Znojmě-Přímětice. Zajistí i servis, opravy, prodej a montáž.
Středisko požární ochrany František Fousek
Instalace výrobních linek na úpravu materiálů – dřevo, plast a kov
Instalaci výrobních linek a mechanizace na úpravu materiálů jako je dřevo, plast nebo kov včetně jejich elektroinstalace svěřte do rukou profesionálů v oboru - společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Prodej hasících přístrojů – pěnové, práškové, CO2
Hasící přístroje pořídíte v okolí Znojma ve Středisku požární ochrany František Fousek. Prodáváme hasící přístroje pěnové, práškové i sněhové CO2.
Středisko požární ochrany František Fousek
Řetězové pily Husquarna za akční podzimní ceny – jeden rok záruky navíc
Široký sortiment benzínových, elektrických a akumulátorových řetězových pil Husquarna pořídíte v prodejně Agroservis Holý za akční podzimní ceny. Na všechny řetězové pily poskytujeme rok záruky navíc.
Čištění, péče a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene
Na speciální čištění, odstranění skvrn, penetrace a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene a keramiky, dlažby jedině zn. Finalit od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Řezné a brusné nářadí - dodávka, velkoobchodní prodej přes e-sho
Velkoobchodní prodej a dodávku nářadí na řezání a broušení zajišťuje firma Ploberger. Dodáváme brusné a řezné nářadí od světoznámých výrobců KLINGSPOR, NORTON či EISENBLÄTTER.
Dodávka komplexního pokladního a informačního systému UniPOS PROFI PLUS
Dodávku pokladního systému UniPOS PROFI PLUS zajistí společnost UNIDATAZ s.r.o. Provozovatelům zajistí komplexní vedení prodeje zboží na čerpací stanici.
Motorové pily – příprava dřeva na topnou sezónu
Kvalitního a spolehlivého pomocníka pro přípravu dřeva na topnou sezónu naleznete v motorových pilách Husqvarna. Autorizovaným prodejcem značky Husqvarna je Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Jednofázové a třífázové asynchronní elektromotory - převíjení a rychlé opravy do 24 hodin
Kompletní opravy jednofázových a třífázových asynchronních elektromotorů a převíjení cívek provádí Josef Balík ze Znojma. V případě zájmu lze domluvit rychlou opravu do 24 hodin bez příplatků.
Prodej a servis čerpací techniky - vodní čerpadla ponorná, bazénová, kalová a další typy
Obraťte se na profesionály v oboru prodeje a servisu čerpadel. Prodejem čerpací techniky se zabývá Josef Balík ze Znojma. Dodává vodní čerpadla ponorná, bazénová, kalová a další typy.
Vodní, kalová, průmyslová, oběhová nebo ponorná čerpadla pro domácnost i průmysl - prodej, servis a opravy
S nákupem a opravami všech typů čerpadle Vám poradí firma Antlia ze Znojma. Prodáváme čerpadla pro domácnost a průmysl a provádíme opravy a servis čerpadel tuzemských i zahraničních výrobců
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Trendy u vchodových dveří – od návrhu až po biometrické technologie
Promítněte váš styl a osobnost do výsledné podoby vašich vchodových dveří. Informace týkající se současných trendů u vchodových dveří Vám poskytne firma PERITO.
Zahradní technika Husqvarna, sekačky, křovinořezy prodej i servis
Prodej, dodávka zahradní techniky zn. Husqvarna s příslušenstvím, sekačky na trávu, robotické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory nabízí Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Klimatizace Toshiba, Samsung, Fujitsu pro domácnosti, komerční objekty
Klimatizace značek Toshiba, Samsung nebo Fujitsu pro domácnosti i komerční objekty dodává a montuje v okolí Znojma firma bb klima99 s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zapůjčení a pronájem jeřábu za výhodnou cenu s dobou zapůjčení až jeden měsíc
Půjčovnu jeřábu s možností pronájmu jeřábu za výhodnou cenu provozuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. Jeřáb Vám zapůjčíme až na dobu jednoho měsíce.
Prodej, servis a pronájem vysokozdvižných vozíků – komplexní servis manipulační techniky
Prodeji, servisu a pronájmu vysokozdvižných vozíků se v Jihlavě a na Třebíčsku věnuje společnost AUTO-AGRO-HOLÍK s.r.o.
Robotické sekačky – krásný trávník bez námahy
Dokonale upravený trávní se sekačkami značky HUSQVARNA, které zakoupíte u autorizovaného prodejce zahradní a lesní techniky, společnosti Agroservis Holý v Moravském Krumlově.