Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba zásobníků a obilních sil pro skladování potravin
Obilní sila i zásobníky do potravinářského průmyslu vhodné pro uskladnění zemědělských plodin vyrábí na zakázku z kvalitních materiálů společnost HAIVA Tasovice s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Povrchová úprava podlah ve zdravotnictví i pečovatelských službách - účinné přípravky Dr. Schutz
Speciální povrchovou úpravu pro podlahy ve zdravotnictví a pečovatelských službách Vám zajistí účinné přípravky Dr. Schutz, na jejichž dodávku se zaměřuje firma floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Výrobce, subdodavatel strojírenských dílů, CNC obrábění
CNC obrábění a broušení, výroba, distribuce,subdodavatel strojírenských dílů a montážních podskupin strojů, Vám zprostředkuje společnost ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS, podpora pro generování fakturačních podkladů
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS pro čerpací a plnící stanice v několika modulových variantách s různými funkcemi prodává společnost UNIDATAZ s.r.o.
Tepelná čerpadla do bytů a rodinných domů - dodávka, servis
Společnost bbklima99, s.r.o. ze Znojma se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel na bázi vzduch-voda, které vám ušetří náklady za vytápění.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kalová čerpadla a čerpací technika, opravy, servis, prodej Jihlava
Specialista na opravy, servis a prodej čerpacích zařízení a čerpací techniky. Veškerý servis kalového, ponorného nebo jiného čerpadla zajistí firma Antlia.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek, čteček s RFID technologií
Společnost IdentCORE s.r.o. je výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek a čteček s RFID technologií vhodných pro identifikační systémy.
IdentCORE s.r.o.
Systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Novinka naší společnosti jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Vhodným doplněním technologie čerpací stanice PHM jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem řídicí jednotky hladinoměrů PLM609 s dotykovým displejem. K jednotce ...
Rekuperační větrání pro rodinné domy i komerční objekty - ochrana proti plísním
Kvalitní rekuperační větrání pro Jihomoravský kraj Vám do bytu, domu nebo kanceláře spolehlivě zařídí firma bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Autorizovaný servis a opravy čerpadel značky Grundfos, Wilo a Pedrollo
Firma Antlia je autorizovaným servisním partnerem renomované značky čerpadel Grundfos, ale také Wilo a Pedrollo. Provádíme opravy poruch i preventivní údržbu.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Oslovte nás skrze instalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů, Česká republika
Přes instalace, reinstalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů vyzkoušejte renomovanou firmu SD install se sídlem v České republiky.
SD Install Gustav Schuh
Řídicí jednotka PLM609 - kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Řídicí jednotka PLM609 pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích prodává firma UNIDATAZ s.r.o. ze Znojma.
Speciální dřevěné obaly s vnitřní fixací pro ochranu zboží při transportu – zakázková výroba
Speciální dřevěné obaly pro ochranu zboží při transportu na zakázku vyrábí firma Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Dodáváme dřevěné obalové materiály z hoblovaného řeziva s vnitřní fixací.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
Pronájem nízkoobjemových a velkoobjemových kontejnerů na odpad a odvoz suti
Nízko a velkoobjemové kontejnery na suť a odpad pronajímá v okolí Znojma Autodoprava Bohdálek. Zajistíme dovoz odpadu včetně jeho likvidace.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zahradní traktory Kioti - všetranný pomocník pro úklid i sečení trávy prodej, půjčovna
Všestranným pomocníkem nejen pro úklid, sečení trávy či přepravu materiálu je malý zahradní traktor Kioti. Firma Agroservis Holý vám poskytne prodej i půjčovnu za výhodných podmínek.
Obraťte se na nás ohledně instalací kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva, Česká republika
Nechte si zrealizovat instalaci kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva od společnosti SD install se sídlem v České republice, která se touto činností zabývá.
SD Install Gustav Schuh
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Zakružování profilových materiálů - silná profilová zakružovačka ROUNDO R7S, Česká republika
Zakružováním profilových materiálů na silné profilové zakružovačce Roundo R7S provádí společnost AR Brno z České republiky.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti