Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Peletkovací linka s pásovou sušičkou - inovativní řešení pro využití dřevěné štěpky
Na výrobu a prodej peletkovací linky s průmyslovou velkokapacitní pásovou sušičkou na zpracování dřevěné štěpky, která je levným a ekologickým zdrojem energie, se zaměřuje společnost SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Inovativní linka na třídění plastů – recyklační linka na pet láhve, průmyslové plasty a obaly
Na výrobu a instalaci recyklačních linek na třídění plastů vhodné na pet láhve, průmyslové plasty a obaly se zaměřuje společnost SD Install, která se specializuje na průmyslové zařízení.
SD Install Gustav Schuh
Návrh a realizace ocelových konstrukcí a kovových schodišť – individuální služby šité na míru
Na individuální návrh a realizaci ocelových konstrukcí, zábradlí a kovových schodišť šitých na míru se zaměřuje v oblasti Znojma Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Výrobníky sodové vody - skvělý doplněk do kantýn, jídelen i kanceláří
Společnost LEDO servis ze Znojma Vám zajistí dodávku a instalaci výrobníků sodové vody do kantýn, jídelen i kanceláří. Zařízení slouží k výrobě a stáčení sodové vody a k dochlazování limonád.
Karel Kašpar LEDO servis
Vytápění rodinných domů a ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla – nejen systém vzduch-voda
Na zajištění vytápění rodinných domů a ohřevu TUV pomocí tepelného čerpadla systémem vzduch-voda, ale i vzduch-vzduch se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. působící v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Realizace posklizňových linek a sušáren obilovin na klíč
Realizaci kusových zemědělských strojů na klíč zajistí firma HAIVA Tasovice. Podle přání zákazníka vyrábíme posklizňové linky a sušárny obilovin.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Průmyslové utěrky Wiper bowl Polytex v kyblíku - vhodné pro všestranné procesy stírání
Firma ZVG CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě vyrábí průmyslové vlhčené ubrousky Wiper Bowl® Polytex® pro čistotu Vašich rukou při práci, ale také pro rychlé čistění nástrojů a povrchů.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba plotů na zakázku – brány, ploty a branky na míru od profesionálů ve svém oboru
Na zakázkovou výrobu kvalitních a moderních plotů, bran a branek na míru od profesionálů ve svém oboru se zaměřuje společnost Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Rošty a regály pro fulfillment sklady: jak zvýšit efektivitu a snížit náklady
Na výrobu a dodávku roštů a regálů pro fulfillment sklady, které zvyšují efektivitu, snižují náklady a maximálně využívají prostor skladu, se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI,s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin, zemědělských produktů
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin a dalších zemědělských komodit svěřte do rukou firmy HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Hliníkové pergoly, přístřešky a zastřešení teras – práce od specialistů na okna a stínící techniku
Na dodávku a montáž hliníkových pergol, přístřešků a zastřešení teras se zaměřují specialisté na okna a stínící techniku působící na Jižní Moravě a v dolním Rakousku ze společnosti BT HAUS s.r.o.
BT HAUS s.r.o.
Vysoce pevné utěrky Multitex® řady zetClean® pro pracoviště i stroje – silný čistící výkon
Na výrobu a prodej vysoce pevných utěrek Multitex® řady zetClean® vhodných pro pracoviště a stroje s extrémně silným čistícím výkonem se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Ocelové a síťové zábrany – profesionální výroba bezpečnostních regálových roštů
Na výrobu ocelových a síťových zábran, bezpečnostních regálových roštů s vysokou nosností , nízkou hmotností a z kvalitních materiálů se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Deskové dna s doplňky - s těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, drážkou nebo perem
Na zakázkovou výrobu a prodej deskového dna s doplňky jako je těsnící lišta, nákružek, výkružek, drážka nebo pero a další potrubní součásti se zaměřuje společnost AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Pojezdové a pochůzné rošty na ocelové plošiny – zaručená kvalita z vysokopevnostní oceli
Na výrobu a dodávku pojezdových a pochůzných roštů z vysokopevnostní oceli zajišťující snadný pohyb po ocelových plošinách se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bezkontaktní RFID čipové náramky pro Aquaparky, lázně a wellness centra
Výrobce, prodejce, dodavatel RFID čipových náramků, bezkontaktní čipové technnologie pro aqaparky, lázně a wellness centra jedině od firmy IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Stavba linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek včetně elektroinstalace
Kompletní stavbu linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek zajistí firma SD Install. Linky na zpracování biomasy dodáváme včetně elektroinstalace.
SD Install Gustav Schuh
Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.