Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dodavatel, platební terminály UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada
Výroba, vývoj, dodavatel - bezobslužný platební terminál UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada. Nejmodernější technologie dodává firma UNIDATAZ s.r.o.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Zásadní inovace platebních terminálů UNICARD pro čerpací a plnicí stanice
Společnost UNIDATAZ s.r.o. přichází ze zásadní inovací ve zjednodušení procesu autorizace karet CCS na samoobslužných platebních terminálech pro čerpací a plnicí stanice.
Robotické sekačky Automower Husquarna – nákup za výhodné jarní ceny
Využijte jarní slevové akce na produkty Husquarna a pořiďte si robotickou sekačku Automower. Nakupujte robotické sekačky Husquarna v prodejně nebo na e-shopu Agroservis Holý.
Elektrické pohony pro posuvné brány – samostatné, sady včetně ovladačů
Prodej a montáž elektrických pohonů na posuvné brány zajistí firma GAVES-DM ze Znojma. Dodáváme samostatné pohony nebo sady včetně ovladačů.
Prodejní sklad zemědělské techniky Znojmo, prodej zemědělských strojů, náhradní díly, nářadí
Divize zemědělské techniky ve Znojmě nabízí náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory ZETOR nejen pro zemědělce, nářadí, autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily.
Zakázková výroba nábytku do kanceláří, prodejen – interiéry na míru
Zakázkovou výrobou interiérů na míru, jako jsou kanceláře nebo vybavení obchodů a prodejen, se zabývá Kuchyňské studio Jan Forman.
Platební terminál UNICARD s možností prodeje zboží a služeb v samoobslužném režimu – program na mycí linku, uhrazení parkovného
Samoobslužné teminály UNICARD díky inovaci nyní slouží nejen pro platbu pohonných hmot, ale díky inovaci poslouží i úhradě parkovného nebo programu na mycí lince.
Nábor nových posil se zájmem a znalostí montáže průmyslových elektroinstalací
Firma SD Install ze Znojma rozšiřuje své řady o posily se zájmem o průmyslové elektroinstalace. Staňte se součástí týmu zajišťujícího kompletní elektroinstalací průmyslových linek a výrobních celků.
SD Install Gustav Schuh
Jarní slevy na kvalitní a stabilně výkonné sekačky na trávu Husquarna
Nakupujte kvalitní zahradní sekačky na trávu Husquarna v období jarních slev. Nejoblíbenější modely zahradních sekaček Husquarna za skvělé ceny pořídíte u Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Vertikální a horizontální řezání kovu do 12 tun na pásových pilách
Vertikální i horizontální řezání kovu zajistí firma AR Brno, spol. s r.o. Řežeme materiál až o hmotnosti 12 tun o velikosti 800x1200 mm a maximálním průměru 800 mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Plnicí stanice CNG v České republice
Pokud se zajímáte o plnicí stanice CNG v České republice, neváhejte a oslovte nás. V České republice je ke konci roku 2015 v provozu 108 plnicích stanice CNG (stlačený zemní plyn). Mimo akceptace běžných bankovních karet je možné na každé s těchto plnicích stanic CNG využít k platbě i karty CNG, které jsou vydávány plynárenskými společnostmi. ...
Zahradní traktory - celoroční  pomocníci na zahradě nejen pro sekání trávy
Zahradní traktory značky Husqarna, které použít nejen k sečení trávy, ale i jako pomocníka na zahradě během celého roku, zakoupíte v prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Systém pro měření, monitoring stavu a úniku pohonných hmot v čerpacích stanicích
Dodavatelem spolehlivých systémů pro měření a monitoring stavu a úniku pohonných hmot ve skladovacích a výdejních technologií čerpacích stanic PHM je firma UNIDATAZ.
Pálení materiálu na CNC centrech až do síly plechu 200mm
Pálení plechu o síle až 200mm na CNC centrech pomocí acetylenu a kyslíku zajišťuje firma AR Brno. Na základě dohody pálíme i plechy silnější než 200mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Systém FuelPAY - aplikace pro platbu pohonných hmot mobilním telefon
Aplikaci pro platbu pohonných hmot na čerpacích stanicích pomocí mobilního telefonu zajistí firma UNIDATAZ s.r.o. Vyzkoušejte náš platební systém FuelPAY.
Zapůjčení vyvětvovacích pil a odmechovačů za přijatelné ceny
Pokud nevlastníte veškeré zahradnické vybavení a chybí Vám například vyvětvovací pily nebo odmechovače, zastavte se na prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Bezobslužné čerpací stanice PHM
Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem komplexní technologie pro čerpací stanice s obsluhou i pro bezobslužné čerpací stanice. Základním prvkem bezobslužné čerpací stanice je samoobslužný platební terminál UNICARD II, případně UNICARD III s řídicím a informačním systémem UniPOS. Samoobslužnou čerpací stanici PHM je vhodné doplnit ...
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.
Prodej a instalace pokladního a řídícího systému pro čerpací stanice PHM
Prodej a instalaci pokladního a řídícího systému pro čerpací stanice PHM zajišťuje firma UNIDATAZ ze Znojma. Dodáváme komplexní systém UNIPOS pro správu čerpacích stanic.
Prodej platebních terminálů pro samoobslužné čerpací stanice
Platební terminály, karty CCS, samoobslužné čerpací stanice, platební karty, akceptaci lokálních karet a další zajistí firma UNIDATAZ s.r.o.
AKCE eshop se svařovací technikou - svářečky, elektrické nářadí s dopravou zdarma
V eshopu svařovací technika Boris Vaculík Znojmo naleznete vše od svářeček, elektrického nářadí, brusiva i kukel - využijte nyní naší AKCE doprava zdarma nad 2500 Kč!
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Ruční a zádové foukače Husquarna za výhodné podzimní ceny
Ruční a zádové foukače Husquarna, které se hodí pro úklidové práce okolo domu, zahrady i v parku, zakoupíte za výhodné podzimní ceny v prodejně Agroservis Holý.
Servis chladících zařízení pro obchody a prodejny – pulty, boxy, mrazničky
Kompletní servis chladící techniky a zařízení pro obchody, prodejny a sklady masa, potravin a zeleniny provádí v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis