Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Broušení pilových řetězů na automatické brusce
Ostré a dobře nabroušené pilové řetězy získáte díky broušení pilových řetězů na profesionální automatické brusce, které provádí v okolí Moravského Krumlova a Znojma firma Agroservis Holý.
Dostavba, rekonstrukce dvoupatrové sušičky dřeva včetně elektroinstalace
Dostavbu, respektive rekonstrukci dvoupatrové sušičky na zakázku zajišťuje firma SD Install. Zajistíme nejen instalaci samotné sušičky, ale i její elektroinstalaci a uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Akumulátorová zahradní technika a stroje Husqarna
Akumulátorovou zahradní techniku značky Husqarna s akumulátorem kompatibilním pro více strojů zakoupíte za jarní akční ceny v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Soustružení, frézování kovů, CNC obrábění, svařování, tepelné zpracování
Výroba strojírenských dílců, soustružení, frézování kovů na CNC strojích, CNC obrábění, svařování a další strojírenskou výrobu zajišťují ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zakázková výroba dřevěných beden na zelí nebo tykve v různých velikostech
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních dřevěných beden na zelí a tykve v různých velikostech se zabývá společnost POPP a syn s.r.o.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Kancelářské stoly – elektricky výškově stavitelné, pracovní, jednací včetně doplňků
Kancelářské stoly v různých barevných kombinacích a velikostech dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Pořídíte u nás elektricky výškově stavitelné, pracovní a jednací stoly včetně doplňků.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Bedny, palety, obaly ze dřeva - zakázková výroba, prodej
Vysoce odolné dřevěné obaly, palety a bedny, vhodné pro skladování komodit i přepravě strojů vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. Poskytněte svému zboží tu nejlepší ochranu!
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
E-shop se svařovací technikou - svářečky MIG/MAG, MMA/TIG, PULSE, AC/DC
Svařovací techniku, jako jsou poloautomaty, multifunkční svářecí stroje i invertory zakoupíte na e-shopu Svařovací technika Znojmo. Prodáváme svářečky MIG/MAG, MMA/TIG, PULSE, AC/DC.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, hasící zařízení
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, stabilní hasící zařízení, školení PO a BOZP.
Půjčovna zahradní techniky - sekačky, motorové pily za příznivé ceny
Zapůjčení sekaček na trávu, motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky vám zajistí Agroservis Holý sídlící v Moravském Krumlově.
instalace třídících,balících zařízení na zpracování dřeva
Komplexní služby zaměřující se na instalace třídících, balících zařízení na zpracování dřeva poskytuje v prvotřídní kvalitě společnost SD Install. Působíme po celé Evropě.
SD Install Gustav Schuh
Biometrické přístupové systémy - moderní způsob odemčení vstupních dveří
Dveřní doplňky a biometrické přístupové systémy k otevírání vchodových dveří dodává společnost PERITO s.r.o.
Svařování v ochranné atmosféře CO2 s certifikací dle EN ISO 9606-1 135 P BW FM3S, Česká republika
Hledáte-li společnost, která je držitelem certifikace dle EN ISO 9606-1 135 P BW FM3S pro svařování v ochranné atmosféře, obraťte se na firmu AR Brno spol s.r.o. se sídlem v České republice.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Benzínová elektrocentrála – generátory proudu na stavbách, v chatách, lodích i  na zahradě
Výpadky proudu a jeho náhradní zdroj lze vyřešit benzínovou elektrocentrálou, kterou pořídíte v prodejně Boris Vaculík – Svařovací technika.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Nový způsob platby za pohonné hmoty pomocí mobilního telefonu
Společnost UNIDATAZ s.r.o. zavádí pro své zákazníky zcela nový způsob platby pomocí mobilního telefonu za odebrané pohonné hmoty v samoobslužném režimu.
Jarní akce Husquarna – vysokotlaké čističe s bohatým příslušenstvím za zvýhodněné ceny
S mytím Vaší kamenné zídky, terasy, chodníku nebo automobilu Vám pomůžou vysokotlaké čističe Husquarna, které nyní nakoupíte za zvýhodněné jarní ceny u Agroservis Holý.
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Výroba dřevěných beden na uskladnění obilí a ostatní zrniny na zakázku
Kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění obilí a ostatní zrniny vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Bedny dodáváme nejenom ve Znojmě, ale také po celé České republice.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Pronájem a přistavení  kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice
Pronájem a přistavení kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice zajišťuje firma Boš spol. s.r.o. nedaleko Znojma.
BOŠ spol. s r.o.
Průmyslová instalace a montáž třídící linky na prkna a trámy
Specialistou na kompletní průmyslovou instalaci třídící linky na prkna a trámy je společnost SD Install ze Znojma. Máme bohaté zkušenosti s montáží dřevozpracujících linek.
SD Install Gustav Schuh
Akumulátorové, elektrické odmechovače Husquarna – jarní slevy
Odstraňte jednoduše chomáče travní plsti a mech z trávníků díky odmechovačů, Husquarna. Využijte jarní slevy na elektrické a akumulátorové odmechovače Husquarna v prodejně a e-shopu Agroservis Holý.
Zahradní travní sekačky Husquarna, robotická sekačka – pomoc, kterou oceníte
Od počátku jara až do podzimu se žádný zahradník neobejde bez kvalitní sekačky. Společnost Agroservis Holý se sídlem v Moravském Krumlově představuje robotické sekačky.
Svařovací hořáky chlazené vodou, vzduchem pro MIG/MAG, TIG, plazmu
Různé typy svářecích hořáků zakoupíte na e-shopu svarovaci-technika-znojmo.cz. Prodáváme hořáky pro MIG/MAG, TIG i plazmu.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Utěrka z netkané textilie Multitex® Premium
Na absorbci tekutin, ale také na leštění nábytku, či zrcadel Vám pomůžou naše útěrky z netkané textilie Multitex® Premium.
ZVG CZ s.r.o.
Dřevěné bedny pro uskladnění brambor a zeleniny - praktické skladování
Praktické skladování zeleniny zajistí dřevěné bedny pro uskladnění brambor a další zeleniny, které vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.