Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vysokozdvižné vozíky na LPG nebo dieselový pohon – prodej, servis
Prodej a servis vysokozdvižných vozíků na LPG či dieselový pohon s nosností od 1500 do 5000 kg poskytuje na Vysočině společnost AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o.
Výroba dřevěných a jednorázových palet na zakázku
Dřevěné palety libovolných rozměrů a nosností nebo jednorázové palety vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. - specialista na výrobu dřevěných obalových materiálů.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Lesní a zahradní technika, motorové pily v prodeji za skvělé ceny
Prodej motorových pil, zahradní, lesní i komunální techniky za skvělé ceny najdete v Moravském Krumlově jedině u firmy Agroservis Holý
Elektronická evidence tržeb (EET) na čerpacích stanicích s řídicími systémy UNIDATAZ s.r.o.
Zpracování ekonomického řešení pro zajištění elektronické evidence tržeb EET a předání cenové nabídky, provedení upgrade systémů v požadovaných termínech zajistí UNIDATAZ s.r.o.
Doménou uměleckého kovářství je i výroba přívěsků, prstenů a náušnic z damašku
O výrobu přívěsků, prstenů a náušnic z damascénské oceli (damašku) se vám postará firma Kovářství Jiří Čurda z Rešic, která je pověstná unikátním designem a precizností svých rukodělných prací.
Prodej předváděcích, ojetých vysokozdvižných a paletových vozíků za rozumné ceny
Vysokozdvižný i paletový vozík za rozumnou cenu nakoupíte u AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o. na Vysočině. Zabýváme se prodejem předváděcích a ojetých VZV.
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit při koupi VZV - kompletní servis
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit, jak se rozhodnout při koupi nového VZV vám poradí firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která zajišťuje na Znojemsku kompletní servis a služby v oblasti VZV.
Paleťák pro holky – paletový vozík za nejnižší cenu v ČR
Paletový vozík za bezkonkurenční cenu v ČR. Tzv „paleťák pro holky“ se snadnou ovladatelností a vysokou výkonností naleznete mezi sortimentem prodejce AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o. z Grešlového Mýta.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Servis a opravy lesní a zahradní techniky-křovinořezy, motorové pily
Kvalitní služby, servis a opravy lesní a zahradní techniky, řetězové benzínové, elektrické pily, křovinořezy různých značek poskytuje na Znojemsku firma Agroservis Holý.
,,Paleťáky pro holky“ - usnadnění práce pro ženy ve skladech při převážení nákladu
Snadno ovladatelný, hybridní, ale přesto velmi účinný ,,paleťák pro holky“, naleznete ve firmě AUTO-AGRO-HOLÍK se sídlem v Grešlovém Mýtě na Znojemsku.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Hřídele, šnekové a kuželové soukolí, čelní ozubená kola výroba
šnekové převodovky, hřídele, pohonné systémy, kuželové a šnekové soukolí, ozubená kola, pohony, průmyslové, převodovky zajistí firma TOS ZNOJMO
Prodej mechanického zabezpečení - trezory, sejfy, bezpečnostní schránky
Společnost TRESYS s.r.o. se zabývá prodejem a servisem mechanického zabezpečení - bezpečnostních úschovných objektů, jako jsou trezory, sejfy a bezpečnostní schránky, ve Znojmě a okolí.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Bezpečnostní protipožární dveře a bezpečnostní závory do bytů, domů i firem
Znojemská firma Tresys s.r.o. poskytuje bezpečnostní systémy, jako jsou bezpečnostní protipožární dveře a závory, které zvýší zabezpečení a ochranu Vašeho domu, bytu či podniku.
Výroba mechanických, vícestupňových a průmyslové převodovek
Elektropřevodovky, vícestupňové převodovky, průmyslové, mechanické pohony, náhradní díly a další, Vám spolehlivě zajistí firma TOS Znojmo, akciová společnost.
Bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové systémy
Prodej, servis, montáž bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové, protipožární systémy a jiné zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Prodej lesní a zahradní techniky, oprava a servis za rozumnou cenu
Zemědělská, lesní a zahradní technika, kvalitní opravy, servis, záruční i pozáruční servis a prodej poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Výroba převodovek - šnekové, elektropřevodovky, variátory
Výrobou a dodávkou převodovek šnekových, čelních, kuželočelních, elektropřevodovek v provedení ATEX a variátorů s lamelovým řetězem se zabývá společnost TOS ZNOJMO, a.s.
Výrobce velkoobjemových vaků k přepravě a skladování sypkých směsí
K přepravě a skladování sypkých směsí jako hnojiva, soli, chemikálie, potraviny a krmiva se hodí velkoobjemové vaky, které vyrábí společnost Bohemia Bags s.r.o.