Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Ponorná čerpadla, oprava a servis čerpadel všech značek Vysočina
Ponorná čerpadla, prodej, opravy a servis čerpací techniky všech značek provádí specialista v oboru, firma ANTLIA Chvalovice.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Výroba, dodávka - čelní, šneková převodovka i převodové skříně od nás do celého světa
Strojírenská výroba, šnekové a čelní převodovky a dalších druhy, převodové skříně, hřídele. Česká firma s dlouholetou tradicí, to je TOS ZNOJMO, akciová společnost.
Vybavení kuchyní-konvektomaty, mikrovlnné trouby, prodej, e-shop, jižní Morava
Prodej, e-shop vybavení gastronomických provozů, vybavení kuchyní, hotelů, restaurací, jídelen. Konvektomaty, mikrovlnné trouby, pece dodává firma BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Lisované a svařované regálové a podlahové rošty, výroba, montáž, demontáž roštů
Výroba, montáž, lisované, svařované regálové a podlahové rošty s využitím v různých průmyslových odvětvích poskytuje specialista v oboru firma KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodej, dodavatel, e-shop, vybavení gastro provozů, gastro zařízení s příslušenstvím jižní Morava
Specialista na vybavení gastro provozů, prodej gastro zařízení s příslušenstvím, e-shop. Dodavatel vybavení pro gastro a catering, to je BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Podzimní akce na pily HUSQVARNA, stroje a příslušenství za zvýhodněné ceny, Znojmo
Mimořádnou podzimní akci na pily značky HUSQVARNA, stroje a příšlušenství za zvýhodněné ceny nabízí firma Jan Holý AGROSERVIS Znojmo a okolí. Akce Vypilovaný podzim 2016!
Renovace povrchu elastických podlah, ochranné nátěry pro sport
Kvalitní produkty určené pro renovace povrchu elastických podlah i ochranné nátěry pro sport dodává a zajišťuje specialista v oboru, firma DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet-peletizační lis, lisování pelet
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet, peletizační lis, stroje na výrobu a lisování pelet a granulí od firmy Kovo Novák Jan Novák.
Distribuce a prodej plechovek, jemných plechových obalů a konzerv, velkoobchod
Dodavatel a prodejce plechových obalů a konzerv, distribuce plechovek, jemné plechové obaly, konzervy na maso, víčka a další nabízí naše firma ČOKO-velkosklad Večeřa.
Prodej, servis a opravy zahradní techniky a příslušenství Znojmo
Sháníte-li kvalitního prodejce zahradní techniky nebo jen její servis, či opravu, obraťte se na firmu Agroservis Holý se sídlem v Moravkém Krumlově.
UNIDATAZ - záruční a pozáruční servis technologie
Firma UNIDATAZ s.r.o. zaručuje veškerý záruční a pozáruční servis technologií.
Technologie sekvenčního plnění CNG - dodavatel UNIDATAZ
Sháníte-li společnost dodávající technologie sekvenčního plnění CNG, pak nás neváhejte oslovit. Naše společnost UNIDATAZ s.r.o. dodala a zprovoznila řídící a identifikační systém unikátní technologie sekvenčního plnění pro plnicí stanici CNG Městského dopravního podniku Opava. Technologie sekvenčního plnění je využívána v době nočního ...
Dodavatel platebního terminálu UNICARD pro integraci do výdejních stojanů
Platební terminály UNICARD pro integraci do výdejních stojanů dodává firma UNIDATAZ s.r.o. ze Znojma.
Dodavatel elektronických počítadel s integrovaným kartovým terminálem pro výdejní stojany
Elektronická počítadla s integrovaným kartovým terminálem pro výdejní stojany dodává firma UNIDATAZ s.r.o.
Linka na peletování chmelu
Slyšeli jste někdy o lince na peletování chmelu? Pivovarníci, výrobci piva, obchodníci a producenti chmelu zpozorněte. Světová jednička ve výrobě kompletních peletovacích zařízení, KOVO NOVÁK, uvedla na trh špičkové zařízení pro vysoce kvalitní výrobu pelet z chmelu. Naše firma prošla několikaletým vývojem a výzkumem v oblasti výroby pelet a ...
UniGard 24 - dohled nad technologií čerpacích stanic PHM, novinka
Automatický monitoring stavu technologie čerpací a plnicí stanice zajišťuje systém UniGARD24. Objednejte si tento systém u společnosti UNIDATAZ.
Systém dálkové identifikace vozidel v kartových řídicích systémech UNIDATAZ
Systém dálkové identifikace vozidel v kartových řídicích systémech dodává firma unidataz
Platební terminály UNICARD II a UNICARD III, akceptace karet CCS
Platební terminály UNICARD II a UNICARD III zajistí akceptaci karet CCS. Nové platební terminály prodává firma UNIDATAZ.
Autoservis, opravy, renovace motorů stavebních, zemědělských, nákladních strojů Moravský Krumlov
Pokud potřebujete opravit či renovovat motor stavebního, zemědělského či nákladního vozidla či speciálního stroje, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma Brusírna válců Libor Holátko, se specializuje také na tuto činnost. Můžete navštívit také náš autoservis pro osobní i užitková vozidla, motocykly a veterány. Připravujeme vozidla ...
Unikátní řešení akceptace hotovosti v platebních terminálech UNICARD III
Dodávku a instalaci platebních terminálů UNICARD III pro akceptaci hotovosti pořídíte u společnosti UNIDATAZ s.r.o.
Unicentrum – systém pro centrální správu čerpacích stanic PHM
Systém pro centrální správu čerpacích stanic PHM dodává firma UNIDATAZ s.r.o. Prodáváme systém pro centrální řízení čerpacích stanic s obsluhou pomocí WWW rozhraní z libovolného místa na světě.
Bublinková folie z Jižní Moravy
Bublinková folie je vyrobena z nízkohustotního polyetylenu, velikost bublinky může být 1 cm nebo 3 cm. Bublinkovou folii nabízíme v průhledné nebo černé barvě v různých šířích v návinu 100m. Bublinková folie je vhodná pro prokládání křehkých a citlivých výrobků,fixaci zboží v přepravních obalech.
Montáž bezpečnostní zámkové vložky Mul-T-Lock, bezpečnostní zařízení Znojmo
Společnost TRESYS s.r.o. sídlící ve Znojmě poskytuje montáž bezpečnostních zařízení, které zahrnují i bezpečnostní zámkové vložky Mul-T-Lock.
Ponorné celonerezové čerpadlo pro čerpací jímky a tlakové kanalizace
Potřebujete ponorné čerpadlo určené na čerpání splaškových a kalových vod? Pak je kalové čerpadlo Noria LUCA pro čerpací jímky a tlakové kanalizace s řezacím zařízením pro Vás tím pravým řešením! Čerpadlo Noria LUCA je kompletně vyvinuto a vyráběno v České republice a jeho veškeré součásti jsou vyrobeny z nerezové oceli. V nerezovém provedení ...
Měření radonu na pozemcích, radonový průzkum pozemku | Znojmo
Chcete vědět, jaké hodnoty na vašem pozemku naměříme? Provedeme radonový průzkum pozemku a následně z něj vypracujeme posudek, zajistíme dopravu a navrhneme hydroizolační systém a protiradonová opatření. Cena měření radonu se pohybuje od 1.400,- Kč do 2.600,- Kč bez DPH pro 1 objekt (rodinný dům, chata apod.), pro objekty s půdorysem 800 m2 a ...