Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.
Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Průmyslová maziva a oleje pro pneumatické, hydraulické, převodové systémy
Velkoobchodním prodejem olejů a maziv pro penumatické, hydraulické, převodové a další systémy a soustavy dodává pro firmy a podniky se zabývá firma MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Umělecká kovářská a zámečnická výroba - originální doplňky, ploty, mříže nebo zábradlí
Umělecká kovářská a zámečnická výroba pod šikovnými rukami pana Tomáše Šťastného z Brna pro Vás vyrobí netradiční a originální kousky z kovu.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bazar vzv, použité vysokozdvižné vozíky, použitá manipulační technika
Použitou a bazarovou manipulační techniku, VZV a skladovou techniku nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně. Nakupujte manipulační techniku levně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Vybavení prodejen a pokladní systémy, které přispívají bezproblémovému chodu obchodu
Veškeré potřebné vybavení pro zajištění pohodového chodu Vašich prodejen, včetně spolehlivých pokladních systémů naleznete u společnosti UNIPROX, spol. s.r.o., sídlící v Brně.
Zahradní traktory Kioti - všetranný pomocník pro úklid i sečení trávy prodej, půjčovna
Všestranným pomocníkem nejen pro úklid, sečení trávy či přepravu materiálu je malý zahradní traktor Kioti. Firma Agroservis Holý vám poskytne prodej i půjčovnu za výhodných podmínek.
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami - půjčovna, pronájem
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami, vysokou terénní dostupností a stabilitou - půjčovna, pronájem od firmy AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Prodej nové i použité manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky VZV
Prodej a dodávku nové i použité manipulační techniky renomovaných značek, vysokozdvižných vozíků, VZV a jiné skladové a manipulační techniky poskytuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Špičkové stroje pro krájení či porcování masa značky I – CUT 11
Špičkové stroje pro krájení a porcování masa značky I – CUT 11 pro vás zprostředkovává firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež je výhradním dovozcem i jiné techniky pro zpracování masných výrobků.
Obraťte se na nás ohledně instalací kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva, Česká republika
Nechte si zrealizovat instalaci kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva od společnosti SD install se sídlem v České republice, která se touto činností zabývá.
SD Install Gustav Schuh
On-line půjčovna nápojového chlazení na rodinné oslavy, sportovní a společenské akce
Společnost Ráj Gastronomie - Gastro vybavení Hustopeče Vám on-line pomůže s půjčením výčepního zařízení na Vaše večírky, oslavy a jiné akce.
Ráj Gastronomie.cz
Kompletní zpracování plechů - CNC programování a moderní technologie
Na kompletní zpracování plechů a konstrukce návrhů pro 3D modely se specializuje firma AM-METAL, s.r.o. z Brna. Své služby provádíme pro české i zahraniční zákazníky, za pomocí moderních technologií.
Velkoobchodní prodej motorových olejů prověřené značky ELF – pravidelné dodávky olejů
Velkoobchodním prodejem i dodávkou kvalitních motorových olejů značky ELF se zabývá společnost MERLIN-PLUS s.r.o. se sídlem v Hruškách u Břeclavi na Jižní Moravě.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Papírové tašky s bavlněným držadlem, papírovými uchy - možnost potisku na přání
Papírové tašky s bavlněným držadlem nebo papírovými uchy na zakázku vyrábí firma STILLUS. Dodáváme papírové tašky čisté nebo potištěné, včetně tašek na lahve.
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků od českého prodejce
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků si můžete pořídit od českého výrobce, prodejce a pronajímatele, brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o..
Moravia Manipul, s.r.o.
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Zakružování profilových materiálů - silná profilová zakružovačka ROUNDO R7S, Česká republika
Zakružováním profilových materiálů na silné profilové zakružovačce Roundo R7S provádí společnost AR Brno z České republiky.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Dodavatel, platební terminály UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada
Výroba, vývoj, dodavatel - bezobslužný platební terminál UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada. Nejmodernější technologie dodává firma UNIDATAZ s.r.o.
Dárkové balení a obaly – krabičky s kašírováním, zakázkové dárkové krabičky
Dárková balení a obaly na míru vyrábí firma STILLUS s.r.o. Prodáváme krabičky s kašírováním a zakázkové dárkové krabičky pro unikátní příležitosti.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý