Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Návrh a realizace automatických závlahových systémů v zahradách, parcích i sportovištích
Automatický závlahový systém, který ušetří Váš čas při zalévání trávníku na zahradách, v parku i na sportovištích, navrhne a nainstaluje Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou - výrobce nových tryskacích strojů
Jsme společnost OTECO CZ, spol. s .r.o. a v České republice dodáváme průběžná pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou. Pořiďte si nové tryskací stroje přímo od výrobce a neprohloupíte.
Zásadní inovace platebních terminálů UNICARD pro čerpací a plnicí stanice
Společnost UNIDATAZ s.r.o. přichází ze zásadní inovací ve zjednodušení procesu autorizace karet CCS na samoobslužných platebních terminálech pro čerpací a plnicí stanice.
Okenní a podlahový program – stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství
Produkty okenního a podlahového programu nakoupíte na e-shopu mopyprouklid.cz. Dodáváme podlahové a okenní stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Povrchová úprava kovů tryskáním – pískování ve strojírenství
Dokonalé čištění, odmaštění a odstranění zbytků starého nátěru nebo rzi z kovových konstrukcí zajistí firma Tryskání a pískování. Provádíme pískování v různých strojírenských oborech.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Zprostředkování unikátních potravinářských strojů a kombinačních vah
V oblasti zpracování a porcování masa vám bude jistě výborným partnerem firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež poskytuje unikátní potravinářské stroje i kombinační váhy od prověřené značky MAREL.
Tribotechnický servis a poradenství - správný výběr a aplikace olejů, maziv
Se správnou aplikací olejů maziv pro vaše vozidla a stroje a s výběrem vhodných olejů pro strojní zařízení Vám pomůže MERLIN-PLUS s.r.o. Z Břeclavi. Poskytujeme tribotechnické poradenství a servis.
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
DEMAG autojeřáb, půjčovna, pronájem autojeřábů včetně posádky
Hledáte-li půjčovnu autojeřábů včetně posádky, pak neváhejte a obraťte se na firmu AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský z Brna, která má dlouholeté zkušenosti v oboru.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Robotické sekačky Automower Husquarna – nákup za výhodné jarní ceny
Využijte jarní slevové akce na produkty Husquarna a pořiďte si robotickou sekačku Automower. Nakupujte robotické sekačky Husquarna v prodejně nebo na e-shopu Agroservis Holý.
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, řezání, svařování plechů
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, kovovýrobu, dělení, řezání, děrování, ohýbání a svařování plechů, povrchovou úpravu výrobků provádí AM-Metal, s.r.o., Kuřim.
Účinné technologie pro tryskání kovových dílů - závěsná tryskací zařízení Optima
Závěsná tryskací zařízení OPTIMA vyrábí pro Českou republiku společnost OTECO CZ z Bučovic. Pořiďte si účinné tryskací technologie pro různé skupiny kovových dílů.
Internetový obchod - tip na dárek jako zahradní technika - naleznete v našem eshopu
Zahradní technika potěší každého zahrádkáře či chalupáře, tip na dárek naleznete v našem eshopu Gardentech s.r.o. Brno.
Gardentech s.r.o.
Bubnová tryskací zařízení SMART – výroba, stroje s automatickým ovládáním
Společnost OTECO CZ, spol. s r.o. z Bučovic vyrábí výkonné stroje pro tryskání průmyslových dílů. Pro celou Českou republiku dodáváme bubnová tryskací zařízení SMART s automatickým ovládáním.
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, plynné emise na všech tepelných zdrojích určuje a provádí Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
EXMONT-Energo a.s. - Brno (Jihomoravský kraj)
Společnost EXMONT-Energo a.s. se sídle ve městě Brně se zabývá výrobou vodních a parních turbín, elektromotorů, generátorů a opravami elektrických motorů.
Pokladní systémy a pokladny pro elektronickou evidenci tržeb -  jednoduché řešení pro EET
Jednoduchým řešením pro EET jsou pokladní systémy a pokladny, které zakoupíte na e-shopu firmy LESAK s.r.o. se sídlem v Brně.
LESAK s.r.o.
Elektrické pohony pro posuvné brány – samostatné, sady včetně ovladačů
Prodej a montáž elektrických pohonů na posuvné brány zajistí firma GAVES-DM ze Znojma. Dodáváme samostatné pohony nebo sady včetně ovladačů.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Revize, prodej, servis a montáž hasicích přístrojů
Revize, servis a montáž hasících přístrojů svěřte do rukou firmy Antipyr servis s.r.o. z Břeclavi. Prodáváme také nové práškové, pěnové i vodní. hasící přístroje.
Potravinářské stroje MAREL - špičkové balení, zpracování masa a drůbeže
Zařízení pro špičkové balení, zpracování masa a drůbeže dodává firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Zakoupit můžete kvalitní stroje MAREL pro vážení, třídění a dávkování potravin.
Prodejní sklad zemědělské techniky Znojmo, prodej zemědělských strojů, náhradní díly, nářadí
Divize zemědělské techniky ve Znojmě nabízí náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory ZETOR nejen pro zemědělce, nářadí, autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily.
Automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí - pro školy, úřady, instituce
Účinné hygienické zařízení do veřejných prostor pořídíte u firmy AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Nově jsme vyvinuli automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí pro školy, úřady a jiné instituce.
Baterie, trakční baterie a nabíječky do vysokozdvižných a manipulačních vozíků
Pořiďte si nové a výkonné baterie do vysokozdvižných nebo manipulačních vozíků od brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o. Brno, která se zabývá prodejem a pronájmem VZV a manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Autojeřáb LIEBHERR - pronájem autojeřábů včetně posádky
Autojeřáb LIEBHERR s nosností 50t a teleskopickým výložníkem vám pronajme včetně posádky firma Autojeřáby a Plošiny Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský